FETITA LUI MUTU-PANTOFI CU 100 DE CRISTALE
FETITA ACESTUIA A PRIMIT CA DAR DE BOTEZ DIN PARTEA UNUI CREATOR DE BIJUTERI O PERECHE DE PANTOFI CU 100 DE CRISTALE SWAROVSKI.
Raspunsuri
clayhanger spune:
Mai pe larg, aici
Si, cum, voi nu oferiti astfel de cadouri ?
Mereu am spus ca "in lumea lor" ierarhiile de valori sunt altele. Foarte rar se intampla sa coincida cu ale mele, de exemplu .
E bine, e rau? E pur si simplu diferit.
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde
ange spune:
ca poarta botosei cu cristale asta nu inseamna ca si botezul pe care-l va primi va fi "unicat"
Va primi acelasi botez pe care l-au primit si copii nostrii chiar daca cei din urma au avut botosei din carpa
Sa fie sanatoasa ca asta conteaza cel mai mult.
Mirrella spune:
Pantofi cu cristale si suzete de aur...
Tichia de margaritar...
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
Teodora D. spune:
pai ce sa-i daruiesti unui copil care are de toate? m-as fi socat daca erau pantofi cu diamante, asa nu pot decat sa spun ca omul s-a orientat bine sa faca ceva cu mana lui, nu mai vorbesc de reclama pe care si-a facut-o, ca am citit ca va lansa in curand o colectie de pantofi pt. copii. ce inghesuiala de vip-uri va fi la ei, sa aiba odoarele pantofi ca ai fetitei lui mutu.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
anky spune:
quote:
Originally posted by Mirrella
Pantofi cu cristale si suzete de aur...
Tichia de margaritar...
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
Da,chair asa...ca sa vezi,e chiar ridicol
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
michelle7 spune:
hai lasa .ca voi nu incercati sa luati ce e mai bun pt copiii vostri? cate dintre voi nu ati cumparat lucruri pe care de-abia vi le puteati permite doar pt ca e pt bebe. invidia asta va roade rau de tot vad ca
Mirrella spune:
quote:
Originally posted by michelle7
hai lasa .ca voi nu incercati sa luati ce e mai bun pt copiii vostri? cate dintre voi nu ati cumparat lucruri pe care de-abia vi le puteati permite doar pt ca e pt bebe. invidia asta va roade rau de tot vad ca
Michelle
Pentru fetita mea am primit o gramada de lucruri super faine dar care foarte repede i-au ramas micute..deci acum ,chiar frumoase,sunt inutile.Cam asa gandesc despre lucrurile de mai sus si nu ma roade invidia CHIAR DELOC!
diadaniela spune:
te pomenesti ca ati vrea sa-si incalte copilul in pantofi de la Obor?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas
Un fulg pentru seara de Craciun
Luna75 spune:
Darul venind din partea unui creator de bijuterii mi se pare o idee originala iar mai mult de atat si-a asigurat si reclama gratuita.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.