Cenusa de jar - canavas pentru opinii
Raspunsuri - Pagina 2
for2nity spune:
vai de mine cat mister, raspunsuri in doi peri, da' spuneti draga cine e autoarea, cum se numeste si unde se gaseste cartea, auzi...s-o citim in fotoliu...
sau daca e doar pt. un grup deja selectat atunci deschideti subiect cu numele : strict pentru x si y.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
miri_mik spune:
nu apare decat in decembrie in librarii, din pacate. de numeste fix "cenusa de jar". numele meu nu e important. ideea nue ra sa fac publicitate ci sa le dau ocazia prietenelor mele care au citit cartea, sa se exprime. n-as vrea sa fac discriminari, nici sa starnesc spirite. informatii suplimentare despre carte, eventual, pe mesaje private.
pupici
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
clayhanger spune:
Nu nu nu, nu e voie sa deschizi subiect pentru x si y .
Uff, chiar pe forum nu ma gandisem sa caut ce si cum.
morgane... apoi cum sa mai citesc daca imi spui cum se termina? - glumesc, chiar pare sa fie ceva interesant si acum sunt si mai curioasa
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde
monica70 spune:
quote:
Originally posted by morgane
Continutul nu se citeste usor, frazele sunt lungi si sofisticate. Trebuie sa faci asocieri cu imagini si sa ai mintea limpede, pt ca slalomul printre cuvinte este alunecos, fluent si captivant.
Este o poveste frumoasa de dragoste, cu peripetii, cu urcusuri si coborasuri, cu un final in care autoarea se leapada de amintirea unei iubiri neimpartasite. E o poveste a noastra a tuturor; cati nu am trecut prin asta.
Nu cred ca as putea exprima mai bine decat asa parerea mea
MIRI si inca odata felicitari si mersi mult ca mi-ai trimis asa cadou prima ta carte
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
monica70 spune:
quote:
Originally posted by marchplayer
Daniella4, de preferat ar fi sa citescti cartea acasa, stand relaxata intr-un fotoliu.
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
DANIELA mortala ca de obicei
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Denisam spune:
Miri- pe linga cele spuse de Moni- (care mi-a luat-o inainte ca de obicei pt ca are ajutoare calificate)- vreau sa itzi spun ca ai un talent deosebit si te rog sa continui sa ne incantzi cu asemenea cartzi.
Itzi multumesc din suflet ca ai facut efortul sa imi trimitzi aceasta minunata poveste de dragoste si te mai rog dc se poate sa o am si pe urmatoarea.
Pupicei dulci si tzie si lui Bruno- un pestistr are am da pe spate, ca de sunt si eu un alt pestisor!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
silvi_2005 spune:
Miri,.Ma numar si eu printre persoanele care au citit cartea ta, iti mutumesc inca o data ca ai facut acel gest minunat de e ne trimite cartea.
Cartea este intr-adevar minunata si merita sa o luati si sa o cititi, e o poveste de viata in care se poate fiecare identifica, macar in parte....Felicit inca o data autoare pentru ca a deschis prin aceasta carte poarta sufletului ei si ne-a invitat sa intram.
Ii inteles perfect pe cei care se simt in ceata, incercand sa inteleag despre ce e vorba, personal, cred ca mai multe detalii nu ar putea fi interpretate ca "publicitate"
Silvi
ror spune:
Draga Miri,
Eu in primul rand vreau sa-ti multumesc ca am fost printre privilegiatele care au primit si citit cartea.
Pe langa abilitatea scrisului cu ajutorul cu ajutorul caruia ai transformat situatii obisnuite in imagini de film, trezind emotii adanci, povestea in sine e captivanta, frumoasa, unica si trista.
Si ca sa supraidealizez, as compara povestea cu cea din Luceafarul, dar intr-o varianta moderna.
Ror
J G spune:
Cred ca singur defect al cartii e ca iti trezeste amintiri, nu pentru ca am fi trait toate fix aceeasi poveste dar senzatia aceea de a nu putea cuprinde pe cineva care ne scapa printre degete... cred ca am avut-o toate.
In plus pentru mine (femeie maritata cu cupil) a mai fost si o nostalgie ca "fiorii" si lupta etc nu se vor mai intampla.
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
carmita_baby spune:
Mikule iti multumesc pentru un asa cadou. Ma face sa ma simt mai aproape de tine, deoarece am simtit toate trairile tale in 'Cenusa de jar'. Cu atat mai mult cu cat am avut si eu momentele mele in care am simtit exact ca fata mereu vesela din 'Cenusa de jar', insa in al carei suflet nu era intocmai roz totdeauna.
Tu ai un dar aparte de descrie lucrurile, in asa fel incat in momentul in care citesti cartea parca ai viziona un film in acelasi timp. Iti multumesc pentru acest dar deosebit!
Mello motanelul iubit