Cetatenia norvegiana

Cetatenia norvegiana | Autor: gloriadei

Link direct la acest mesaj

Buna!
Spuneti-mi si mie, va rog, (mai ales cei ce stau in aceasta tara) daca te casatoresti cu un cetatean norvegian, in cit timp obtii cetatenia norvegiana? Si daca ai divortat inainte de a o primi, ce se intimpla cu tine daca intre timp ai un copil cu el? Ai drept de sedere in tara mai mult de cele 3 luni, chiar daca nu ai cetatenia? In general, cum sunt priviti imigrantii in Norvegia? Se simte o discriminare "pe fata" sau este mai mascata? Multumesc.
Numai bine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Initial creeata de gloriadei

Buna!
Spuneti-mi si mie, va rog, (mai ales cei ce stau in aceasta tara) daca te casatoresti cu un cetatean norvegian, in cit timp obtii cetatenia norvegiana? Si daca ai divortat inainte de a o primi, ce se intimpla cu tine daca intre timp ai un copil cu el? Ai drept de sedere in tara mai mult de cele 3 luni, chiar daca nu ai cetatenia?

Cred ca poti gasi www.udi.no/templates/Page.aspx?id=7869" target="_blank">aici raspunsuri la intrebarile tale. Iar daca ai copil cu cetatenie norvegiana, poti aplica pentru permis de sedere mai lunga decit cele 3 luni la care, oricum, ai dreptul. Cetatenia se acorda, insa, dupa 7 ani de rezidenta neintrerupta in Norvegia si cu conditia de a renunta la cetatenia pe care o ai (inteleg ca asta e noua legislatie, valabila de la 1 septembrie).

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gloriadei spune:

Multumesc pentru raspuns! As dori, daca se poate, ca cei care sunt stabiliti in Norvegia sa emita niste pareri despre conditia imigrantului in aceasta tara. Faptul ca esti casatorit cu un localnic iti usureaza integrarea? Multumesc.

Mergi la inceput