**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)
Raspunsuri - Pagina 25
poohy spune:
Chiqui nu ma prind ce e cu red-ul ala :( Am aranjat numai cronologic datele din luna (si am adaugat un red la sfarsit sa nu mai fie Decembrie rosu)
Ma mai uit poate gasesc ceva documentatie despre limbajul folosit (ca sunt mai fraiera si nu ma prind ce e)
Merci pentru lista!
12+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
Venus2007 spune:
Poohy, am vazut si eu red-ul ala. Al naiba daca dispare. Am sters eu DN, pt ca in lista nu mai apare nicaieri, deci nu mai trebuie explicat. Acum vreau sa pun anii din fiecare luna in ordine.
Chiquitita
poohy spune:
Chiqui, mie mi-a prescris doctorul pana la 4 vitamina C (de 250) pe zi (imi curge sange din nas). Deci ar trebui sa se poata lua
Si la mine scurgerile sunt alb-galbui. Cand spre alb, cand spre galben... Chiar vroiam sa intreb doctorul
12+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
chiquitita spune:
Si eu am scurgeri si ma ung cu Pimafucin. Dr mea a zis ca poate e de la utrogestan.
10+
IULIABRAILA spune:
salutare fetele !
am stat o ora sa citesc tot ce ati scris , aveti multa energie!
sint cam necajita,mi-a iesit la urocultura un microb in urina - proteus, stie cineva ceva ? paflo, ma ajuti?
e grav, nu este ?
ma duc abia sapt viitoare la dr, dar as vrea sa repet urocultura pt ca am citit pe net ca acest microb se gaseste in mediul intraspitalicesc, cel mai puternic in maternitati. iar eu am facut analiza in maternitate. daca au gresit-o ? eu nu am facut controale inmaternitate, birrr......
ma cam necajeste gindul asta...ca nici nu ma pot lamuri, eu nu am nici un simptom de infectie urinara, dar absolut nici unul...
va pup dulce, IULIA
11+
Paflo spune:
Salutare, burticute!
Avem noutati: se pare ca vom avea un baietel! E sanatos, frumos si...un pic nasos (ca taica-sau, hi, hi, hi)!Mi-au recoltta si sange ptr triplu test, sper ca totul va fi in regula si cu el. Promit ca in weekend pun si eu pozele cu bebitza (inclusiv filmele 4D), sunt tare faine!Ei, fac si eu acum ca cioara...bebitzul meu e cel mai cel!!!![]()
Iulia, cand ai facut urocultura nu ai primit si antibiograma? E important sa faci tratamentul conform acesteia. Eu zic sa nu te sperii; nu e neaparat sa ai o tulpina de spital (asta se poate vedea din antibiograma, daca e multiplu rezistent la antibiotice, atunci e mai delicata situatia). O echografie renala cand ti-ai facut ultima data?Nu vreau sa te sperii, dar uneori infectia cu Proteus se poate asocia cu o litiaza renala (piatra la rinichi).Chiqui, pentru a exclude o infectie urinara ar trebui sa-ti faci o urocultura (+antibiograma) si sa fii atenta si la modul in care o recoltezi (te speli inainte de face pishu, arunci primul jet si abia apoi faci pipi in eprubeta).
Nu mai stiu cine se plangea de dureri prin burtica...si eu mai am din cand in cand (mai ales atunci cand stau mult in picioare sau pe scaun), fie in flancuri (pe lateralele burticii de bebe) fie chiar in spatele pubelui sau chiar intravaginal profund.A, si am experimentat si unele contractii...
Nu a fost chiar placut!
Ibelciug - raspunsul e dermato-venerologie.
Va las fetelor ca pic de somn. Mai povestim in weekend, caci si maine am zi grea si ajung foarte tarziu acasa.
Va pup si va doresc tot binele din lume,
Florina 15+
Florina R.
Amely spune:
Cu intarziere, ca de obicei
dar cu mult drag, iti urez si eu
LA MULTI ANI, IRI!!! 

Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de bebe, sa-ti dea Dumnezeu numai bucurii si sa fii inconjurata de multa, multa dragoste!
Fetelor, eu sunt intr-o pasa mai proasta, nu stiu de ce am tot felul de spaime (am si citit fel de fel de scenarii de groaza legate de sarcina, in plus am avut niste mici chegulete maronii
) asa ca voi intra mai rar zilele astea pana imi revin cu "pisicul" ca sa nu va molipsesc si pe voi de paranoia... Cred ca s-a linistit Arthurana si am inceput eu...
Va pup si aveti grija de voi si de burtici!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
13+

Ce sa fac?