**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Mai am o intrebare... Voua vi se pare normal sa ceara la servici nu numai adeverinta, ci si copii dupa cartea gravidei si dupa toate analizele facute?
Nu inteleg ce ii intereseaza pe ei rezultatele testului meu papa-nicolau sau alte analize de genul...

12+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

poohy, mie nu mi se pare normal sa iti ceara si copii dupa carnetul de gravida - nu ii ajuta cu nimic. Cel mult pot sa ceara adeverinta si de la medicul de familie si de la obstetrician (desi nici asa nu mi se pare normal, dar...) Eu mi-am anuntat sefii verbal la 1 luna jumate si de abia dupa inca o luna jumate le-am dat adeverinta. S-au uitat pe ea si mi-au dat-o inapoi (de fapt, sa o pun la dosarul meu de la resurse umane) si atat. Ai putea sa ii intrebi de ce au nevoie si unde scrie ca trebuie sa dai si aceste copii.

Valentina 15+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Florina, ce ma bucur ca avem un medic printre noi! Imi spui te rog ce specialitate ai? Cat priveste maioneza, eu am mai multa incredere in cea de casa chiar daca e facuta cu ou crud, caci cea din comert are mai multi aditivi, conservanti. In plus nici nu stii cat e de proaspata. Desigur, e bine sa nu exageram cu consumul ei.
Vad ca vorbiti de vise, ei bine si eu visez mult, insa majoritatea viselor sunt cosmaruri in legatura cu parintii mei. Visez ca li se intampla tot felul de nenorociri, iar eu ma surprind plangand noaptea sau respirand greu. Ciudat, la prima sarcina nu am avut asemenea vise.
Diana, ce este listeria?
Alyna, am vazut si eu pozele tale de la eco, dar ce pacat ca sunt cam in ceata! Superbe pozele de la nunta!
Jolyyies, bine ai revenit. Unde ati fost in honey moon? Yoga este indicata in sarcina?
Florentina, nu te risca sa mergi la servici daca inca mai ai hemoragie. Mai bine suni doctorul sa-ti scrie un CO medical si sa-l iei peste cateva zile. Chiar daca ai colege intelegatoare, statul in picioare, drumul, nu-ti face bine. Ai nevoie sa stai intinsa si relaxata.
Poohy, categoric nu e nevoie decat de adeverinta parafata de la medic.
Mica, cand te duci azi la eco?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetele, am racit cobza....mor de dureri de gat. Azi merg si la control, sper sa imi fie gata si analizele va mai tin la curent...

10+

Mergi la inceput

chiquitita, cum ai reusit sa racesti, cand stai tot timpul in pat? Offf! Sa te faci bine repede - bea ceaiuri, mananca citrice...

Valentina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

pup burticile! bun venit noilor mamici!
chris, cat te inteleg..dar te rog, nu mai baga in seama catele alea..las' sa comenteze pan' le-o veni gura la ceafa!

abia ieri a vazut sefu' hartia oficiala si...s-a facut consiliu, cu sunat la avocat, sa..incerce sa ma zboare de aici. e trist, k sa ai un bb e o bucurie, o minune..iar cand unii gandesc asa e oribil... chiar dak si ei au copii. ma rog...Dumnezeu e sus si le-o va plati candva. personal, pe romaneste fie spus, ma doare-n . eu nu le cer voie sa am bb si mi-a ajuns cate am indurat aici.
alyna..e normal sa visezi..da' nu te mai gandi k te inseala sotul..eu v-am admirat pozele, la timpul lor si se vede cat va iubiti..asa k lasa gandurile negre!
hai k mai scriu

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe ! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Vali, am luat-o de la sotul meu, care era facut praf (macar el ia pastile). Sunt captusita cu ceaiuri, si tot ma doare gatul rau...
Raza, ce oameni...

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Raza de soare nu-mi vine sa cred ce citesc te da afara de la serviciu ptr ca ai bebe.cat sunt de insensibili.tot ce conteaza este ca tu si bebe sa fiti bine...cat despre ei nu am cuvinte.

Poohy vand vorbeam de maioneza de casa ne refeream la maioneza care o facem noi acasa din oua crude(indiferent daca is de casa sau de magazin).aceasta nu este buna din cauza ca de la oul crud putem lua salmonella.dar prajite si fierte bine nu mai reprezinta nici un pericol.sper ca tiam putut fi de folos.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Salutare!
Ce viteza aveti la scris...
Didip bine ai venit si curaj... te asteptam ne scri cat mai des .. !
Chris27 imi pare tare rau ca ai asemenea probleme!! Nu inteleg cum pot fi oamenii atat de rai ... mai ales ca sunt femei si pot oricand sa fie in aceeasi situatie ca a ta! Si eu te sfatuiesc sa-i ceri doctorului tau o scrisoare catre medicul de familie si sa-ti iei medical ! Bafta multa!!!
Paflo! Succes la eco! Trebuie sa vezi acum ce ai!! Eu cred ca sunt o norocoasa ca am vazut inca din saptamana 12!!!
Alyna24 si eu visez tot felul de tampenii dar mi-am propus sa nu-mi stresez sotul aiurea!!
Arthurana maioneza am mancat si eu!!! Acum eu stiu ca infectiile gen tooplasma si listeria sunt foarte periculoase primele 12 saptamani!! Nu-s sigura ca e corecta informatia ... poate ne ajuta Paflo!!
Petit ange la 12 sapt nu scapi de eco endovaginala!!
Poohy nu-i normal sa-ti ceara acele informatii si crede-ma ca stiu ce zic
Florina ma bucur ca a fost o alarma falsa si-ti doresc numai bine!!
Cristalina felicitari pt codite!!!
Jollyies bine ai revenit! Nu ne povestesti si noua??
Ma opresc ca am obosit! Va sarut pe toate!

cristina 16+

Mergi la inceput

Raza de soare, nu-mi vine sa cred ce spuneti si tu si Chris27. Cum o fi posibil sa fie in halul asta unii oameni? Oare ei nu au copii sau nu au pe cineva in familie care a trecut printr-o sarcina? M-am enervat foarte tare! Cred ca in locul tau as face un scandal monstru, daca ar incerca sa ma dea afara. Numai asa, sa nu le fac lor situatia mai usoara, nu ca mi-as dori sa mai raman la locul respectiv de munca. I-as ameninta si cu judecata, nu mi se pare normal ca in momentul in care le arati adeverinta sa incerce sa te dea afara. Offf, ce oameni!

Valentina 15+

Mergi la inceput