**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)
Raspunsuri - Pagina 12
jollyies spune:
Buna fetele!
Si Bine v-am gasit!
M-am intors cu bine luna de miere si ma bucur sa va gasesc tot aici. Cand am plecat eram micuti si aveam doar 4 saptamani. Acum avem aproape 3 luni si burtica incepe sa se vada ca e burtica cu bebe nu cu grasime.
Sunt o graviduta norocoasa. Nu dureri, nu greturi ci doar oboseala. Am inceput sa fac yoga si sunt tare multumita si incantata de rezultate. Ma linisteste si imi acopera nevoia de exercitiu fizic.
Cam atat
Ma intorc cu drag in curand
moberi spune:
[quote]Originally posted by pauly
Diana si noi avem remuscari
.. dar faptul e consumat.
Sincer poate o sa spuneti ca nu sunt normala dar eu nu ma stresez deloc cu alimentele permise/nepermise, poate si din cauza ca sunt la a doua sarcina ...si la prima care era acum foarte multi ani nu se stia absolut nimic despre toate povestile astea...
Asa ca eu zic fetelor care ati mincat maioneza/ ficat/brinza feta sa va fie de bine..nu e obligatoriu sa mincati intr-o veselie in continuare...dar nici sa va stresati aiurea.
Va pup si sa avem o saptamina usoara.
Vali5 spune:
Buna dimineata!
dideip, bine ai venit in odisee! Ce ma bucur cand se mareste lista! Ti-au mai raspuns si fetele, sexul bebicului se poate vedea de pe la 13-14 saptamani, dar depinde de pozitia in care sta bb, de doctor cat de bun e... Vad ca esti deja in listuta 
chris27, m-a intristat mesajul tau. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva
Exact cum ti-au raspuns si fetele, si eu iti spun sa faci tot posibilul sa intri in medical - nu se merita sa induri asa ceva si sa risti sanatatea ta si a bebicului din burtica. Te inteleg referitor la situatia financiara, dar daca tu sau bebicul tau patiti ceva nu cred ca mai sunt asa importanti banii. Ai putea sa intrebi si la sectiunea legislativ cum poti rezolva situatia asta. Sa ai grija de tine si sa ne anunti si pe noi ce ai rezolvat. 
paflo, poate ne arati si noua poze de la echo 4D.
Alyna24, eu zic sa nu te mai lasi prada gandurilor negre. Sunt sigura ca puyu tau te iubeste (mai ales ca ii faci un mostenitor
). Or fi hormonii de vina. Cat despre vise, si eu am inceput sa am niste vise erotice... de ma trezesc peste noapte si imi vine sa sar pe sotul meu
Ti-am vazut pozele de la echo, dar sincera sa fiu, in afara de un piciorus nu cred ca am identificat mare lucru
Apropos de vise, de cand sunt insarcinata am visat de doua ori ca imi tin bebicul in brate, si de fiecare data era o fetita dragalasa.
petit_ange, la 14 saptamani mie mi-a facut echo intern. Sper ca urmatoarea data sa imi faca extern...
jollyies, bine ai venit din luna de miere!
Raza de soare, cum te mai simti?
musete, tu nu mai scrii nimic?
Va las acum si revin un pic mai incolo!
Valentina
15+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
pauly spune:
buna dimineata gravidutele,
m-am trezit buimaca de cap si cu o greata accentuata, dar am reusit sa nu vomit.
azi implinesc noua saptamani, si sunt foarte fericita...ma rog la Dumnezeu si la Maica Sfanta sa ne protejeze in continuare, sa avem sarcini usoare si bebei sanatosi.
Arthurana ce preturi mari aveti
pe acolo.
Petit_Ange felicitari pentru puiut.
Jollyes wellcome back.asteptam sa ne povestesti cum a fost in luna de miere .
pupici
9+
Florentina Roman spune:
Eu o cam incurcasem ieri...
Cand m-am ridicat de pe scaun a inceput hemoragia. Cu sange rosu aprins...Am intrat in panica, dar mi-am revenit si am sunat la cabinetul medicului meu.M-am dus la el, mi-a facut ecografie si mi-a spus ca sangerarea e din cauza placentei prea jos inserate, dar m-a linistit, a zis ca pe masura ce sarcina va creste, se va ridica si placenta. Acum fac un tratament cu gynipral si utrogestan.
Am fost asa fericita cand l-am vazut pe bebe cum dadea din maini si din picioare... ca un gandacel, incat am si uitat sa-l mai intreb pe medic cat timp sa iau aceste medicamente...
Ma bucur ca voi sunteti mai bine si nu mai aveti greturi.
12+ si Tudor(5.07.2002)
Vali5 spune:
Florentina Roman, m-am speriat cand am inceput sa citesc mesajul tau - hemoragie... rosu aprins... dar ma bucur sa sunteti bine si tu si bb. Sa ai mare grija de tine si sa nu faci efort. 
Valentina
15+
Florentina Roman spune:
Multumesc, Vali.
Apropo de efort, chiar ma gandesc daca sa ma duc sau nu la serviciu azi...Am uitat sa-i cer medicului o scutire, dar am noroc cu colege foarte intelegatoare...
Acum chiar ma simt bine, dar... Trebuie sa conduc vreo jumatate de ora si...sangerarea nu mi s-a oprit de tot...si am de stat apoi in picioare...
12+ si Tudor(5.07.2002)
Vali5 spune:
Florentina, poate ar fi bine sa nu te duci la servici, daca se poate pana se opreste sangerarea. Si mai ales daca ai colege intelegatoare. Stai si tu acasa si te rasfeti. Stai in pat, citesti o carte sau te uiti la tv, dormi... o sa-ti prinda bine.
Valentina
15+
pauly spune:
Florentina trebuie sa stai acasa pana se opreste sangerarea...ai nevoie de odihna.esti norocoasa ca ai colege intelegatoare, chris27 are niste carcotase de colege si si ea ar avea nevoie de stat acasa.te pup si ai grija de tine
9+
poohy spune:
Florentina, ma bucur ca totul e bine! Multa sanatate pentru tine si bebic!
Fetelor, eu tot nu am inteles cu maioneza aia - de casa inseamna facuta in casa, dar cu oua de casa - si nu cumparate din comert?
Sau facuta in casa cu orice fel de oua?
Nu avem voie sa mancam oua in general (prajite/fierte/in prajituri etc)?
Scuzati-ma, cred ca iq-ul meu scade vertiginos in ultimul timp...
12+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg