**Mamici de Mai - Iunie 2007**(10)
Raspunsuri - Pagina 11
chiquitita spune:
Paflo, mama cate stii, multumesc mult. Am mancat maioneza DE CASA
. Nu m-am putut abtine.
Edit: acum am vazut ca esti medic. Sa ne traiesti! Tu stii multe lucruri utile pt noi! 
9+
Paflo spune:
Sa-ti fie de bine!Ce-i facut e facut!Important e sa nu repeti figura. Daca chiar iti este pofta de maioneza vezi ca se gaseste maioneza gata facuta prin magazine. Macar e fara balauri prin ea!
, desi are conservanti...
Gata, va las ca adorm pe tastatura.
Sa aveti o seara buna, burticutelor!
Florina 14+
Florina R.
pauly spune:
buna fetele,
da din pacate nu avem voie maioneza de casa. si mie chiar i-mi place...dar asta e.
bafta fetelor care merg maine la eco.
8+
pauly spune:
iar despre vise, ma alatur voua...visez toata noaptea si foarte intens.si cateodata si "eroice"
simt o oboseala crunta, desi am dormit azi pana la 10.20
, dar se pare ca nu ii ajunge la bebe.
Cristalina felicitari pentru fetita.
asa incet , incet aflam ce avem in burtici.
8+
diana spune:
Aoleu!!!
Nu avem voie maioneza de casa si brinza feta. Dar am mincat si una si alta!!! Brinza feta e singurul tip de brinza care imi place. Ce fel de brinza ar trebui sa mincam? Cele ambalate tip telemea sunt din lapte pasteurizat? Si tocmai am facut o stiuca cu maioneza de casa.
. Greu!!! Mai atept o saptamina si chiar vroiam sa-mi fac listeria.
Va pup
Diana 10+
pauly spune:
Diana si noi avem remuscari
.. dar faptul e consumat.
si pe mine ma mananca pielea, de pe picioare dar nu am bubite.mi s-a uscat pielea ingrozitor.
8+
petit_ange spune:
Buna seara la toata lumea! Ei am fost azi la eco, sunt in saptamana 7/8 si bebe are 17 mm. O sa mai merg peste o luna iar. Atunci o sa fiu in saptamana a 12 aprox. As vrea sa treaca mai repede astea 4 saptamani!!!Oare eco o sa fie tot intern sau trec pe extern?
Va pup.
7+
cristalina spune:
Bun venit noilor burtici! Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Chris, sanatate multa si ai grija de tine. De ce nu te duci la medicul de familie cu ecografia sa-ti iei concediu. Ai dreptul la concediu mai mult decat cele 90 de zile, eu parca asa stiam ca e la gravide.
Poate cineva de la legislative stie cum e cu legea asta...
Eu cu maioneza i-am zapacit pe toti. I-am pus sa faca maioneza numai din oua fierte
. Care in general nu prea iese....hehehe
Vali, ne-am gandit la nume dinainte sa se nasca (pe o fetita sa o cheme Maria, pe cealalta Ioana). Asa ca daca tot am zis....:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Petit ange, mie la 11 saptamani mi-a facut si asa si asa...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Arthurana spune:
Irina,
Ai mare dreptate. Am fost doar curioasa sa vad si parerea altora despre sistemul de aici.
Eu am o asigurare platita de job f buna, mai ales cea de medicamente. Practic salvez in fiecare luna 1300 de dolari pretul cat ar costa injectiile care mi le fac. Cat despre preturile exagerate...iau un medicament de greata, Zofran, care costa 800 de dolari fara asig, si cu asig ma costa 50 doalri pentru 20 de pastile.
Si eu sunt f. fericita sa fiu tratata uman de catre doctori si asistente. Unii sunt asa de politicosi ca parca sunt actori intr-o telenovela.
Eu m-am mutat din NJ unde erau extremi de draguti dar cam batuti in cap. AM avut 3 medici ginecologi unul mai nebun si nepriceput ca altul.Acum locuim in North CArolina langa Duke University unde sunt cei mai tari doctori de pe aici.
Am fost impresionata cat de profesionalisti au fost cu depistarea din prima a tuturor problemelor de sanatate care le-am avut.
Referitor la ce ai spus cu referire la malpractix...sunt asa de speriati ca sufla si in iaurt.
Eu am fost ultima oara la doctor acum 2 sapt, si urmatoarea data ma duc in la sf. lunii. M-am cam socat ca nu vor sa ma vada mai repede, dar exact cum ai spus tu(si cu asta m-ai incurajat enorm), in caz ca ai Doamne fereste simptome poti sa-i suni la orice ora si imediat te vede un medic. Sa speram ca totul va fi ok.
AM INCA O INTREBARE DE BARAJ: AI IDEE DACA PUTEM ALEGE CUM VREM SA NASTEM? CEZARIANA SAU NATURAL? STIU CA MULTI SE FERESC DE CEZARIANA..ESTE TOT CEVA LEGAT DE ASIGURARE.
Tu in ce stai esti?