Aspirante optimiste >20 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ALINA, multumesc. Acum mi-am dat seama ca trebuie sa intru la profil. Sunt ametita rau, si de la situatia mea si de la tratament. Ova-Mitul asta ma termita de tot. Parca sunt beata.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Irlandeza ce bine ca ai scapat fara chiuretaj! Pe mine m-au chiuretat luni, desi duminica eliminasem sacul Mor de ciuda ca am lasat-o A zis ca sa prevenim o eventuala infectie!!! Mor cand ma gandesc! Asta e! Mult imi mai trebuie sa pot sa-i contrazic pe doctori!

Poze Laura

Eu am cerut sa-mi faca chiuretaj si nu au vrut ei. Au zis ca sarcinile mici se elimina singure si nu e nevoie de chiuretaj. Si asa imi protejeaza si uterul , mai ales ca n-am nici un bebe inca . M-au chemat dupa primul ciclu la eco ca sa vada daca am eliminat tot, daca sunt OK, si am fost OK, nu am mai avut nevoie de chiuretaj.
Aici e interzis avortul si de aceea nu fac chiuretaj, decat daca sarcina e mai mare sau ai probleme cu eliminarea.
Si cred ca e bine ca fac asa, desi atunci cand eram stresata ca nu-mi fac nimic, gandeam altfel, si toata lumea imi spunea sa merg in Ro la chiuretaj, dar acum ma bucur ca n-am facut-o. Mi-a si spus doctorita ca in tarile estice se practica chiuretajul chiar daca e sau nu e nevoiue (cand i-am spus ca sunt din Ro. si aici mi s-ar face ).

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ziua 1....

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Andra incerc sa ma abtin sa-l caftesc, mai am nevoie de el

Alina io nu-i dau decat la, nu la (ca tot vorbeau fetele ca ce face bucatarul asta!) ca de aia avem nevoie amandoi!

Irlandeza sunt mai destepti aia ca noi

Luna imi pare rau! Lasa ca mai e un pic si vine Mosu' cu bebe in sac

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Buna fetele,

Eu sunt nou-nouta la subiectul asta cu aspirantele si asta pentru ca abia acum am hotarat sa facem un bebe .
Nu stiu mai nimic despre asta si de-aia ma bag si eu in discutie, sa aflu mai multe
Cum stiu ca voi sunteti fete fuuuarte de treaba, ma gandesc sa ma ajutati sa ajung si eu la momentul in care se "purcede" la treaba
Din cate am inteles, trebuie sa merg la doctor si sa fac niste analize inainte de sarcina. Imi puteti spune cam ce analize trebuie sa fac si eventual imi puteti recomanda un doctor bun ?
Va multumesc si va urez spor la treaba

toma_lly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele...hop si eu...

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

toma_lly bine ai venit si sper din suflet sa-ti iasa din prima Eu nu am facut nici o analiza inainte de sarcina, ci acum vreau sa fac ceva analize sa vedem de ce nu pastrez sarcinile

Ancutzule sper sa-ti rezolvi problema asta a dereglarii hormonale cat mai repede. Si de acum, te rog, sa nu mai stai atat pana sa ajungi la dr, OK?

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Acum imi dau si eu seama ca putea sa fie ceva mult mai grav.
Multumesc la toate fetele care au stat cu gura pe mine

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

toma_lly este un subiect tot aici cu toate analizele ce ar trebui facut inainte de sarcina.
de dr. fetele din buc cu siguranta iti vor da niste sugestii.
bine ai venit si o sedere cat mai scurta!asta pt ca exista un forum "odisee sarcinii" unde am cam vrea sa ajungem toate.....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

pai asa imi doresc si eu, sa ajung cat mai repede la odisee
La fel si voua !

toma_lly
http://community.webshots.com/album/555481321kpzxPj

Mergi la inceput