Aspirante optimiste >20 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

fetelor ce repede va mai miscati,capitol nou si ceva pagini scrise greu tine omul pasul cu voi.Eu fusei la tara sunt Z 24 sunt tare curioasa daca IA asta va fi tot un esec.Ma simt ok fara nici cel mai mic simtom de sarcina deci.............
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Fetele cate ati facut recent laparosopie la Giulesti, ma ajutati si pe mine cu ceva informatii. Am mai citit eu pe aici, dar la subiectul laparoscopie nu prea se intra.

Cat trebuie sa dau si ce sa imi iau la mine. Maine ma internez la ora 8 pentru analize, apoi luni ma opereaza. As vrea sa plec maine din spital, sa nu stau acolo si nu stiu daca ma lasa si sa ma intorc luni dimineata.

Pleaseeeeeeeee.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Eu am facut laparos. dar la Tg. Mures,normal ar putea sa-ti dea drumul acasa dar daca luni te opereaza duminica seara ar treb. sa fii in spital pt. pregat. pt operatie .eu am dat 300 ron dr.,100 anestezit si pe la asistente.sa-ti iei mai multe pijamale 2-3 si camasa de noapte,bafta si sa fie cu folos.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Micky iti tin pumnii.
Pupici

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Anca, Nichi va multumesc mult, dar as vrea daca se poate mai multe informatii.
Mie de obicei nu imi este frica, dar cum ajung in spital ma apuca o fricaaaaaa, si asta numai din cauza spitalului, de aceea vreau sa nu prea stau acolo. Am mai trecut o data pintr-o operatie, mai grea un pic cei drept.
Nichi de ce sa imi iau atatea pijamale? Eu am mai fost internata si mi-au dat aia camasa indiferent daca aveau eu sau nu (sterila).

Micky

Mergi la inceput

Mi-e mi-a fost rau cand m-am trezit din operatie si am vomitat f. mult ,eram la reanimare ,a trebuit sa ma schimb cam de 3 ori ,eu am avut de acasa tot ,operatia in sine nu e grea nu simti nimic, un pic dupa ce te trez.dar depinde,eu m-am internat miercuri iar vineri am pecat....,nu suport spitalele si atmosfera de acolo.Daca mai vrei informatii iti raspund cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna seara aspirantele!!!!!!!! URA imi merge si mie dupa o cearta zdravana cu aia de la net.... Imi era asa de dor de voi...
Urez si eu bun venit si sedere cat mai scurta!!!

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Micky in spital fac analize si duminica? La noi (in Piatra) se fac numai pana vineri, in weekend nu lucreaza laboratorul de analize. Poate te-au kemat degeaba si te interneaza! Daca te interneaza si-ti fac analizele, poate vorbesti cu doctorul sa-ti dea foaie de invoire sau sa-ti dea pur si simplu voie sa mergi acasa si sa te intorci luni. Multa bafta si sa fie cu rezultate bune

Poze Laura

Mergi la inceput

Laura nici eu numai stiu de ce m-au chemat duminica, d-na asistenta mi-a spus sa vin nemancata ca imi fac analize si ca luni ma opereaza. Si eu m-am intrebat daca lucreaza cei de la laborator sau nu.
Poate fac eu ceva si scap maine de spital.
Merci mult, eu stiu ca tu ai trecut prin multe, dar DD ne va face sa trecem peste tot. Te admir pentru curaj, esti tare puternica.

Nichi iti multumesc mult, nici nu stiu ce sa te mai intreb.

Catty tu ce mai faci?

Pupici la toate fetele.
Micky

Mergi la inceput

Michy tu nu ai facut nici o analiza pt.operatie,maine iti face tot ,oricum trebuie sa nu mananci.Iti doresc multa bafta si daca ramai in spital,sa fii tare si sa auzim vesti bune.

Mergi la inceput