Aspirante optimiste >20 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Nichi multumesc mult, nu stiu cat am sa pot sa fiu de tare, ca in spital se aud multe. Mie nu imi este frica dar dupa cate aud acolo.........

Asta este, voi vedea.
Pupici
Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineata aspirantele! Cam bate vantul pe la noi.... nu e nimeni.... de eu acum va invadez ca la cat am stat fara voi..........

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Ce fac fetili?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diulet12 spune:

Buna fetelor!Am reusit intr-un final sa intru si eu....si va
Am si eu ceva intrebari pt voi.

Mie mi-a intarziat C.M-ul 2 zile si nu sunt semne ca mi-ar veni dar mi-am facut un test ieri si mi-a iesit negativ.
Ce ziceti?...si sanii ma dor in continuare cam de vreo 2 sapt.
Am emotii.
Mie mi se reglase cm-ul...si acum.
Cand mai pot sa fac un test?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neata. ieri n-am avut net. naiba sa-l ia! ce faceti? am citit de problemele voastre cu jumatatile . as putea sa subscriu si eu la ce au zis fetele. si noi suntem tot in perioada aia de lupte greco-romane!!!!!!!!!! ei , inca n-am ajuns la lupta corp la corp , suntem la faza atacului verbal........
sunt tare greu de inteles barbatii asta , nu stiu de ce? sau poate dupa o perioada petrecuta impreuna incepem si noi sa nu mai avem rabdare. poate ne schimbam si noi, poate nu mai suntem la fel de tolerante........ma rog asta e!ceea ce inteleg eu, e ca o casnicie se tine cu multa diplomatie........ceea ce fie vorba intre noi mie personal imi cam lipseste .........hehehe
ok, deci sa revenim la oile noastre: eu z5. ma simt ok. sa zicem ......parca vad ca vine perioada fertila si ne prinde tot pe picior de razboi si mai ratam o luna ca multe multe altele.......

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Michi pupici.
Dar de ce cele mai multe certuri sunt in perioada fertila?
De la hormoni?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Neata.
Am fost de dimineata la spital, mi-au luat sange pentru analize, le-am spus foarte clar ca vreau sa merg azi acasa, ca nu am de ce sa stau in spital o zi degeaba si am plecat. Ma intorc maine dimineata la spital. Ce fericire pe mine.
Am nimerit o asistenta foarte draguta, dar care m-a chinuit ingrozitor, eu de obicei nu am probleme cu venele, dar acum parca nu le nimerea deloc. Nu m-a invinetit dar m-a durut foarte tare.
Mi-a spus asistenta ca Cezara Bucur nu este adepta clismei asa ca am scapat.
Va pup pe toate.
Micky

Mergi la inceput

Micki ma bucur ca nu ai ramas in spital.
Bafta maine.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nu stiu draga anca............probabil si mormonii........dar noi o tinem asa de ceva timp incoace........nu pot zice ca avem probleme in casnicie dar........cred ca suntem fffff incapatanati amandoi-suntem scorpioni- si mai sunt si alte "interventii" in viata noastra, si e o atmosfera cam incordata in ultima vreme intre noi. sper sa treaca .............asta e. doamne fereste de mai rau

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Multumesc Anca , si eu ma bucur ca nu am ramas. Si asa dupa ce mi-a facut asistenta mai ca-mi venea sa plang si sa plec acasa si sa numai fac nici o operatie. Dar sotul meu m-a oprit, care este mereu langa mine.
Are dreptate, daca nu verific atunci cum am sa stiu care este cauza infertilitatii mele.

Pupici si cat mai multe fete .
Micky

Mergi la inceput