Aspirante optimiste >20 (13)
Raspunsuri - Pagina 2
pusichet spune:
salut
am o intrebare, daca stie cineva sa ma lamureasca ii multumesc
la cit timp dupa avort spontan iti vine menstruatia?
ana maria
catty spune:
PUSICHET, nu stiu ce sa iti raspund ca nu am trecut prin asa ceva. Dar intra la fetele de la "Durerea unei pierderi de sarcina" si te ajuta ele si iti explica ce si cum.
Fetelor, eu ma pregatesc sa plec acasa. Va urez un week-end cat mai placut si spor la treaba (stiti la ce ma refer).
ANDRA si MYCHYDUTZA, nu stiu sigur daca intru in seara asta pe mess pe la ora 19.30, dar daca nu ne auzim in seara asta poate maine pe la ora 13 intati si voi pe mess
Pupicei la toata lumea.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
kory spune:
servus fetele, ce mai faceti?
Am lipsit un timp, ptr. ca am avut probleme cu calculatorul. Eu sunt in ziua 23, si astept sa vad ce se intampla.
rox dox - exact asa sunt eu acuma, sunt racita cobza, si imi este frica sa iau medicamente cu gandul ca poate, poate sunt graviduta.
luna1 - ai rabdare, eu imi fac test doar dupa vreo 5 zile de intarziere, cand ma gandesc cate teste mi-am facut inainte, imi faceam si 3 teste pe luna si nimic, asa m-am hotarat sa nu mai fac test decat dupa cateva zile bune de intarziere. Doamne ajuta , poate chiar ai o fetita in burtica!
Bafta fetelor care sunt la testare!
Mary
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by pusichet
salut
am o intrebare, daca stie cineva sa ma lamureasca ii multumesc
la cit timp dupa avort spontan iti vine menstruatia?
ana maria
Pai eu de exemplu, am sangerat abundent timp de 2 sapt. cand am pierdut sarcina, apoi dupa alte 2 sapt. mi-a venit ciclu, dar de-abia atunci am eliminat saculetul(embrionul),si sangerarea a fost mai putina ca la un ciclu normal, si apoi al doilea ciclu mi-a venit la 31 zile (normal la mine ciclu are 27 zile), iar al treilea a venit normal.
Noi 2 singurei
Luna1 spune:
Kory multumesc de sfat, ma crezi ca nu mai am rabdare? Sa vezi ce dezamagita o sa fiu cand or veni inamicii. Doamne ajuta sa avem toate bebici in burtici.
Andra multumim pentru capitol nou, sa dea Dumnezeu sa nu mai fie nevoie sa deschidem altul.
Va pup
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
mychydutza spune:
TRANSPIRATE OPTIMISTE???????????????? asta e foarte tare!!!!! imi place ideea! va pup. z3...........naspa
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
mychydutza spune:
anca ce faci? cam ce procente se preconizeaza pt zilele urmatoare??????????????vad ca te-ai tinut de cuvant pana la urma. la ce dr ai fost si la ce spital. ma bucur ca nu e nimic serios . sanatate maxima!!!!!!!!!!!!
mihaela
ancadragoman spune:
Am spus ca ma duc........
Am fost la Municipal la dr Dumitru Mircea.
Stii ceva de el?
Mie mi s-a parut ok.
anca
poze nunta
mychydutza spune:
nu am auzit de el. dar daca ti-a inspirat incredere e ok. si vad ca ti-a si facut neste unvestigatii mai amanuntite, nu asa doar de mantuiala. acu ti-a dat ceva tratament?????????? si de la ce dereglarile astea hormonale?
mihaela