Aspirante optimiste >20 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ca tratament a zis sa termin utrogestan si sa astept sa vina.
dereglarile a zis ca s-ar putea sa fie si de la ingrasat si trebuie sa slabesc.
Acum a zis sa mai merg la un contriol dupa ce imi trece CM si in zilele 14 si 21 sa fac niste analize de sange.
Ce analize?
Pote sa vada la eco ca imi vine CM?
Ca asa mi-a zis
si a mai zis ca este endometrul cam gros.
Asta ce mai e?
te-am inebunit?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nu draga nu m-ai inebunit deloc. am scris si mai inainte ca o reteta foarte buina si verificata de slabit este apa plata cu lamaie. nasa mea a slabit 10 kg de prin martie cu 3 l de apa plata pe zi cu lamaie. dar ea bea 3 l. si cand vine la noi in vizita vine cu apa si lamaile dupa ea. cred ca la inceput i-a fost mai greu dar s-a obisnuit sa bea atata lichid maiales ca e si sanatos. in legatura cu analizele tale chiar nu ma pricep sa raspund ca-s incepatoare in domeniu. noroc de catty ca ma mai instruieste ca sunt varza rau. oricum ai grija si fa ce ti-a zis dr.cred ca analizele de 14-21 sunt ceva cu dozari mormonale ca le-a facut si eu si astept sapt viitoare rezultate

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

In afara de apa aia ce mai ffacea?
Tinea si altfel de cura?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Anca, eu am slabit 8 kg castigate dupa cu regimul Scarsdale.Cauta pe DC fiindca am vazut ca exista un topic si au postat regimul la inceput. Anunta-ma cand il gasesi fiindca mai exista cateva chestii nepostate sau modificate acolo. Doctorul are dreptate fiindca celulele grase (adipocitele) secret cica ( asa am citit intr-un studiu) estrogeni. Acestia sunt cei care determina si ingrosarea endometrului.

MEDA

Mergi la inceput

nu. cica nu s-a abtinut prea mult de la ceva anume. doar ca a mancata mai putina paine si n-a mai baut nici un fel de sucuri acidulate. si n-a mai mancat seara tarziu. oricum de la atata apa zice ca nici pofta de mancare nu mai are. dar cica e esential sa bei 3 listr pt ca se zice ca primii 2 l purifica organismu si scot toxinele si al 3 lea mananca celulita si grasimea. si cica sa nu te astepti la rezultate spectaculoase din primile luni ca cica se produce in timp slabirea asa ca probabil sansele sa pui imediat la loc sunt minime pt ca nu slabest fortzat. si mai e o chestie la care sa te gandesti. ziceai ca e posibil sa ai scolioza . vezi ca e recamandat ca in timpul sarcinii sa nu pui prea multe kg daca ai problema asta la spate si daca tu deja ai un oarecare surplus nu e bine . asa ca fa ceva . inceraca asta cu apa plata . ce poate sa strice? doar sa detoxifiezi organismu. incearca. dar 3 l

mihaela

Mergi la inceput

Eu am tinut sute de cure de slabire dupa care ma ingrasam la loc.
Acum ma gandesc sa beaua apa multa(eu nu beau apa mai delo),sa renunt la acid ,la painesi la dulciuri(pe care oricum nu le prefer)si sa nu mai mananc seara.
Ce ziceti?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

este foarte frumos ce ai decis tu . dar multa apa sa nu insemne 2 cani pe zi . ti-am zis 3 l si rezultatu e garantat. am un exemplui. stii ce bine se simte acu nasamea??????????era chiar incantata de silueta ei si era cam plinuta .............hehehe. asa ca spor la slabit. asteptam rapoarte zilnice cu cata apa si cate lamai ai baut............

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Exista aceasta cura prin hiperhidratare dar eu nu am incercat-o. Si eu am tinut zeci de cure si ma gandeam ca nu voi reusi niciodata sa revin la greutatea mea de domnisoara. Dupa 3 ani de chin am incercat intr-o doara aceasta cura fiindca nu era prea restrictiva si am reusit sa slabesc in aprox 1 luna. De atunci nu m-am mai ingrasat.
Incearca cu apa si daca nu reusesti aminteste-ti ca mai exista ceva ce te-ar putea ajuta.

MEDA

Mergi la inceput

tot am de dat un raport...
Marfaaaa
Ma apuc ca nu mai tine

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ancuta daca vrei niste sfaturi utile si niste exemple de "gresli hipercalorice" pe care le ingeram zilnic cumpara carte dr. mihaela bilic -"silueta dincolo de mituri".este dr. nutritionist, cu ea a slabit teo si raduleasca.cartea e scisa asa pe intelesul tuturor.
dar cred ca cel mai bine te-ai apuca de miscare.face minuni!

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput