Aspirante optimiste >20 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
Fetele va pup pe toate si va multumesc.La mine deocamdata o sa fie o stagnare de vesti,dar o0 sa va dau sfaturi....
Asa ca pazea......
anca
poze nunta
simo_al_jaafari spune:
sal...eu am tinut cura cu apa plata si lamaie si merge! certul este ca nici nu am pus inapoi dupa ce am terminat cura si uite au trecut vreo cativa ani (4-5) de atunci...si lamaile erau prima zi una, a2-a zi 2...pana la 7 lamai si inapoi pana la 1...succes
Z9 ...pupici
SimoJ
nichi spune:
Buna fetelor,sper ca nr. 13 sa ne aduca numai vesti bune ,multa relaxare si teste cu 2 liniute cat de multe.Eu sunt prima zi de cm. si ma simt aiurea rau ,dar o sa treaca si ma apuc iar de treaba. Anca si dr meu mi-a spus sa slabesc ,eu am fost la aerobic si m-am mai abtinut de la dulciuri si mese seara,dar dupa laparoscopie nu am mai facut si m-am ingrasat la loc.Am sa incerc si eu reteta cu apa plata,oricum eu iti doresc multa vointa si sa faci si un pic de miscare.Va pup pe toate
kriss79 spune:
Buna dimineata!
Am revenit, nu am facut inca testul, dar nici "simptome" nu mai am, deci ma asteapta cred ca niste uratzipe miercuri asa...
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home
Incercari bebik
Cristina
X-ray spune:
buna dimineata kriss!si la toata lumea
eu astept sa-l fac dimineata sau luni daca nu ma invadeaza....
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
ariana1005 spune:
Iyoana apropo de testele de ovulatie care si mie mi-a iesit negative doua luni la rand, dar pana la urma la eco s-a dovedit ca am ovulatie ... doctorul meu mi-a spus ca sunt o himera ... ca varful de LH ca anunta spargerea foliculului poate sa tina si 2 ore ... asa ca sunt sanse mici sa-l prinzi cu un test.
catty spune:
Neata la toata lumea. Z3, durerile au mai incetat numai ca ma simt cam ametita de la Ova-Mit. Si am inca nervi dupa o cearta ca lumea cu sotul meu de joi seara incoace. Nu stiu ce va fi, dar vad f clar cum se clatina bine de tot casnicia mea, mai ales ca al meu sot mi-a spus ca numai e ca inainte si asta nu ii mai place deloc.
Nu stiu ce vom face, dar vom vedea.
Haideti ca nu vreau sa ma mai stresez cu problemele mele.
Pupici la toata lumea si un week-end placut in continuare.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Laura Ioana spune:
Irlandeza ce bine ca ai scapat fara chiuretaj! Pe mine m-au chiuretat luni, desi duminica eliminasem sacul Mor de ciuda ca am lasat-o A zis ca sa prevenim o eventuala infectie!!! Mor cand ma gandesc! Asta e! Mult imi mai trebuie sa pot sa-i contrazic pe doctori!
Poze Laura
catty spune:
LAURA, haide nu te mai gandi. A trecut. Stai linistita. Doamne cat de rau imi pare ca treceti prin asa ceva. Dar sunteti niste luptatoare si o sa reusim toate sa avem un bebe.
Pupici
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Laura Ioana spune:
Catty sa dea Domnul sa reusim si noi
Ai rezolvat cu sotul? Si noi suntem intr-o pasa... etc
Poze Laura