POvestea numelui!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Si numele meu -Madalina-este tot numele unui personaj,dar din romanul Ciuleandra.In liceu, mama mea a studiat acest roman, iar profesorul i-a dus la cinema sa vizioneze si filmul.Nu stiu ce actrita a jucat rolul Madalinei, dar toti colegii au asemanat-o pe mama cu aceasta si din momentul acela numai asa au strigat-o( desi pe ea o cheama Eugenia).Si ei i-a placut enorm numele si de atunci si-a propus k va avea o fetita pe care sa o cheme asa.Numai k eu am fost foarte dezamagita cand am inteles provenienta numelui meu, deoarece in urma lecturarii romanului....am descoperit k Madalina se spanzura in final...

Madalina 37+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

pe mine trebuia sa ma cheme irina sau octavia. insa cu f putin timp ianinte sa ma nasc, parintii mei au cunoscut o fetita cristina f draguta, asa ca mi-au spus asa. nu-mi place numele meu... dar asta e. as fi preferat octavia (sunt si nascuta in octombrie).
acum imi dau seama ca si povestea numelui sotului e asemanatoare: parintii lui, cand erau in luna de miere, au cunoscut un baietel grasut, f vesel, care i-a impresionat probabil, asa ca i-au dat numele lui.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Eu trebuia sa fiu Mihai. Toate testele empirice - cu verigheta, cu sarea, forma burtii - aratau ca voi fi baiat. Cum urma sa ma nasc in preajma Sf. Mihai iar in familie e si un nume cu traditie - strabunic, bunic si nas - Mihai era batut in cuie. Surpriza si dezamagire: am fost fata. Asa ca tata si cu nasul s-au pus la sfat. mihaela - nu ca avea tata o colega pe care nu putea sa o sufere, Luminita nu sa nu-mi spuna Svetlana buncii sarbi, Corina nu ca asa o chema pe amanta nasului, etc pana cand au ajuns la Dana - nu ca e prea baietos si a ramas daniela. Nu mi-l place,plus ca unde ma duc si ma intorc dau de inca doua trei Daniele din generatia mea
Cand ne-am hotart sa avem un bebe eram la mare si stateam la vila Olga. Asa ca am hotarat daca va fi fetita sa fie Olga Marina. dar nu a vrut sa vina....Dupa cativa ani, cand am ramas insarcinata si am aflat ca va fi fetita am vrut sa o botezam Sanziana - ii placea numele mamei mele. Cu 2 luni inainte de a se naste m-am gandit cum o sa o strig - Sanzi, Zizi, Zina parca nu-mi sunau bine. fiind si mare fan Tolkin am avut o strafulgerare: Loriana. Seamana cu numele codrului elfilor, sigur nu e foarte raspandit, am sentimentul ca i-am dat un nume al ei. Pe langa asta o chema si Florina. Iar cand era mai mica si urla intr-una tata a zis ca mai bine o botezam Brunhilda ca pare mai aproape de caracterul ei....

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput