Subiecte active - eroare
De cateva zile imi apare urmatoarea eroare cand intru pe subiecte active.
Sunt nevoita sa iau fiecare forum in parte, si paginile la rand ca sa pot vedea ultimele subiecte
Are cineva vre-o idee cum se poate rezolva?
Raspunsuri
Karina spune:
quote:
Initial creeata de louisea
[font=Comic Sans MS]De cateva zile imi apare urmatoarea eroare cand intru pe subiecte active.
Sunt nevoita sa iau fiecare forum in parte, si paginile la rand ca sa pot vedea ultimele subiecte
Are cineva vre-o idee cum se poate rezolva?
Schimba browser-ul sau incearca sa intri intii pe forum (http://forum.desprecopii.com/forum), apoi sa dai login si apoui subiecte active. Bineinteles sa nu bifezi salveaza parola
Eu asa fac
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Tine aripioara asta, voinice
roxana1974 spune:
desi intru de pe browserul corect (l-am salvat in favorites) tot imi mai apare cateodata eroarea aceasta...dar dupa ce accesez un topic din lista aceea se rezolva problema...
clayhanger spune:
quote:
Originally posted by Karina
Schimba browser-ul sau incearca sa intri intii pe forum (http://forum.desprecopii.com/forum), apoi sa dai login si apoui subiecte active. Bineinteles sa nu bifezi salveaza parola
Eu asa fac
Nu inteleg asta. De ce sa nu bifezi?
Legat de "eroare", am patit si eu astazi asta, si se intampla doar cand nu esti logat. Imi imaginez ca subiectele active sunt considerate de la ultima vizita, iar daca nu esti logat, nu se poate stabili cand e ultima vizita si cumva nu se mai incarca cum trebuie.
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde
Karina spune:
quote:
Originally posted by clayhanger
Nu inteleg asta. De ce sa nu bifezi?
Legat de "eroare", am patit si eu astazi asta, si se intampla doar cand nu esti logat. Imi imaginez ca subiectele active sunt considerate de la ultima vizita, iar daca nu esti logat, nu se poate stabili cand e ultima vizita si cumva nu se mai incarca cum trebuie.
Daca bifezi salveaza parola, solutia mea nu merge. Si nu se intimpla doar cind nu esti logat. Mie mi s-a intimplat si cind eram logata, asa ca...
Pe de alta parte de cele mai multe ori imi merg subiectele active si cind nu sint logata. Automat exista o data setata de server de la care data iti afiseaza subiectele active, indiferent cind te-ai uitat tu ultima oara, daca nu esti logat...
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Tine aripioara asta, voinice