Non e la Rai - Remember ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

sali, ma gandeam ca ar fi bine sa punem pe prima pagina cele 3 linkuri pe care le avem pana acum si ce alte informatii mai avem, asa ca atunci cand avem nevoie, sau fetele noi care vin... sa nu trebuiasca sa mai cautam.... ce zici, n-ar fi mai usor?

www.youtube.com/results?search_query=Non e%27 la Rai" target="_blank">YouTube -NonELaRai
www.youtube.com/results?search_query=ambra angiolini&search=Search" target="_blank">YouTube -AmbraAngiolini
www.nonelarai.net/archivio.asp" target="_blank">Le Canzoni Di NonELaRai (ARCHIVIO DEI VIDEO)

Ambra Angiolini -22 aprile 1977; casatorita din 2002 cu Francesco Renga (vincitore del Festival di Sanremo 2005) -au 2 copii: Iolanda (ianuarie'04) si Leonardo (mai'06). Acum Ambra prezinta pe RaiTre emisiunea "Dammi il tempo" (prinde cineva RaiTre sa ne zica si noua?).

Mergi la inceput

Pamela Petrarolo -10 novembre 1976; casatorita din 2002 cu Gianluca Pea (agente di viaggi) -au o fetita Alice (aprilie'03). A scos un single nou in iunie'06 www.youtube.com/results?search_query=Pamela Petrarolo" target="_blank">"Tomato de Amor".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Alessia Merz(n.24/09/74) cas.din iunie 2005 cu Fabio Bazzani si asteapta un copil la sfarsitul anului 2006.
Claudia Gerini (n.18/12/71)cas. in 2002 cu Alessandro Enginoli, div. in 2004 si au o fetita, Rosa.
Antonella Mosseti (n.1/08/75) cas. in 1995 cu Alessandro Nuccetelli,div, au o fetita, Asia nascuta in 1996.

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

4. www.nonelarai10annidopo.it/discografia.htm" target="_blank">La discografia di "Non è la rai"

Mergi la inceput

Alessia Merz a nascut deja, pe 5 Nov. un baietel, Niccolò. Insa nu stiu daca are rost sa dam amanunte asa.. despre toate fetele (ma refer pt. prima pagina), pt. ca sunt foarte multe.. Si mai ales ca nu mai sunt in televiziune sau de actualitate. Sau mai bine sa facem un top, al nostru... Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Buna dimineata de duminica!
Yael, sigur ca sunt de acord cu propunere ta!Te-as ruga insa pe tine sa treci la fapte,pt. ca eu, asa cum am aratat si in prima postare, nu ma prea descurc.
Mihaeladm, imi amintesc de Most Wanted, imi placea tare mult, stiu ca era undeva pe la ora 22,oo, a doua zi plecam la liceu dar nu conta ca am ochii scosi, imi placeau glumele lui atat cat intelegeam eu atunci engleza aia a lui schimonosita, ca si fata.

Am si o intrebare :ce inseamna stelutele galbene care apar la titlul subiectului?Cred ca e de bine, dar nu stiu cum se dau si in functie de care criteriu.Luminati-ma, va rog, si pe mine.

A, mi-am mai amintit ceva:una din Alesiile din emisiune, cea bruneta cu ochi verzi, a devenit dupa aceea BEBELUSA la Striscia la notizia(un fel de Cronica a lor, cred).Scuze daca nu asa se scrie, au trecut atatia ani , italiana nu stiu neam, totul e din memoria vizuala.Adica dansa pe biroul prezentatorului si asta era o alta noutate pt. mine, la noi nu se practica.
O sa ma gandesc si la un top al fetelor, dupa gustul meu.De-atunci sau de-acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

OMG, ce vremuri!!! Eram la liceu in clasa a 9a si principala mea grija cand veneam de la scoala era sa vad la 3 fara un sfert non e la rai ... bestiala emisiune... pe vremea aia am cautat innebunita in bucuresti ciorapi peste genunchi cum purtau fetele si bretele...
va amintiti melodia ambrei, margheritando il cuore?

Bad Dobby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

ancasoare si eu la fel, eram innebunita dupa ciorapii aia, iar melodia aia era cea mai frumoasa!

9+

Mergi la inceput

sali, ai primit e-mailul meu? N-ai activat PM...

In leg. cu revista Cioe, cum am pe cineva care pleaca in Italia, il pun sa-mi aduca si mie revista, chiar daca nu mai e cea fost, in special cu 'filmuletele-poze' in care apareau fetele de la NELR... Dar am abtipilduri

Eu prind acum doar Canale 5, aveam si RaiUno dar l-au scos... Pe Canale 5 e o 'emisiune' frumoasa, 'Uomini e Donne'. Se uita cineva?

Fiorello... Rosario Fiorello... Ce-mi mai placea de el, ce simpatic... Asteapta si el anul asta primul bebelus...
De Federica Panicucci -tipa cu parul lung-lung (e proaspat casatorita si are o fetita din '05) va aduceti aminte? A prezentat multi ani Festivalbar (show-ul asta se tine din 1964...). Pe Amadeus mi-l mai aduc aminte...

Al Bano Carrisi... stiu ca are 4 copii cu Romina Power (unul dintre ei, prima nascuta din cei 4, Ylenia -a disparut in '94 daca va aduceti aminte... in timp ce Romina inca crede ca fata lor e in viata, Al Bano a declarat recent ca Ylenia s-a sinucis, s-a aruncat in Mississippi River -astea fiind spusele unui gardian care a vazut-o aruncandu-se in rau si inainte rostind o fraza pe care Al Bano o stia... O fraza pe care o rostea cand era mica...). Din acest motiv s-au si despartit... Ylenia... Al Bano mai are 2 copii cu ex-girlfriend Loredana Lecciso (nu stiu nimic de una din gemenele de la NELR).

Ray Cokes... ce-mi mai placea de el si glumele lui ciudate... A fost la MTV pana-n '96... Daca nu ma-nsel l-au dat afara pt. ca la un show a injurat, scuipat pe cineva din public.. si publicul a inceput sa reactioneze urat... ceva de genul.. Va aduceti aminte incidentul? Acum are o emisiune pe France4 -'En direct de'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Yael,eu nu-s in stare sa pun un link daramite sa activez PM, scuze multe.Daca nu e complicat si ai timp, imi dai instructiuni tu, te rog?
Iar adresa anca@valahia.ro nu o mai folosesc, din considerente pe care o sa le discutam vreodata pe PM,daca ma inveti sa-l activez.tuturor ragazzelor de pe DC!

Mergi la inceput