Non e la Rai - Remember ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by ciuf

Ehehe, ce timpuri. Si eu cascam ochii la fiecare emisiune a lor. Nu ma mai saturam admirand fetele alea frumoase, cu fustitele sau pantaloni cu cozondraci, bretelute, body-uri, sepcute, care mai de care mai aranjate.
M-am delectat si cu cantecele lor de pe youtube.
Dar mai stie careva de soarta lor?
Numai bine.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui
Luca/Finding Nemo

.

Ambra are doi copii, fata si baiat, cu Francesco R...enga (parca asa-l cheama), castigatorul de anul trecut al festivalului de la San Remo.
Pamela a participat de curand la un ´reality´, e foarte simpatica si nu s-a schimbat mult.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Eu nu stiam despre ce vorbiti, dar mi-am intrebat sotu. Nici nu am terminat de pus bine intrebarea, ca o si pronuntat numele de Ambra Angiolini (ce memorie ). Cica era innebunit dupa ea!

quote:
Originally posted by Carmi

E slaba rau si stearsa

Noh! Acu merg sa-i arat asta!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Eram una dintre dependente N-am uitat-o niciodata pe Ambra,am si acum 2 CD-uri ale ei,primul album si al doilea...nu le-am mai ascultat de mult timp dar zilele astea chiar am sa o fac.
De pe primul album am invatat versurile tuturor cantecelor si cantam cat ma tinea gura....cel putin pe sotul meu l-am terminat cu Ambra... zile,saptamani si luni intregi.
Multumesc Sali pt. subiect

1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Stiu ca pe vremea aceea erau cd-uri cu melodiile din emisiunea asta (si in special ale Ambrei) ca si cadou linga reviste pentru fete si, in general, pentru adolescenti (nu imi mai amintesc numele acelor reviste acuma)...
Si mie mi-a placut NON E LA RAI, mi-a ramas in amintire ca fiind de bun gust, in sensul ca fetele, desi erau de virsta adolescentei, parca nu ieseau in evidenta prin decoltee adinci, slipuri tanga ... oricine si le aminteste stie ce simpatice erau si mai ales recunoaste si acuma cu placere melodiile lor de atunci...si nu care dintre fete era mai apetisanta. (fac aluzie la unele emisiuni cu tinerele romance de acuma,unde poti usor confunda intre ele talentele fetelor...nu le stiu dupa nume dar stiu ca am mai vazut din cind in cind asa ceva la tv)
Si Ambra Angiolini era o dulcica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

...dar "Colpo di fulmine"(cu Alessia Marcuzzi) urmareati, ca tot la Italia 1 era...?
de la 1 p.m. era, si parca avea si reluare mai tirziu...
mie si asta mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

si mie imi placea la nebunie, imi luasem si casete cu ele de prin Italia..veneam de la scoala si in loc sa imi incep lectiile(eram printr-a 8-9a cred) deschideam tv..
M-am uitat si la Colpo di Fulmine, foarte simpatic..dar a durat putin.
CIOE se numea revista daca nu ma insel. stiu ca avea si abtibilduri cu ele si le lipisem prin toata casa:))
Imediat dupa terminare emisiunii Non... stiu ca a aratat tot pe canalul italian si cas.in direct a Ilariei sau Antonellei cred..nu mai tin minte exact..foarte dragut..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Cu sau fara Non e la Rai, pacat ca nu se mai da pe cablu Italia 1,Canale 5 sau Rete 4(postul lor de telenovele),canalele comerciale ale lui Berlusconi,cel putin asa stiam.
Din aceeasi perioada sigur va amintiti de Karaoke cu Fiorello(prezentatorul acela cu codita)sau de Festival Bar, unde cantau trupe ca Erasure.
Si ce prezentatoare frumoase, Valeria Marini, Lorela Cucarinni si Paola Barale, care mie imi placea maxim, coprezentatoare la Roata norocului.
Dar avea si Rai uno o frumusete care, desi nu mai era tanara , concura oricand cu cele amintite si poate chiar castiga.E vorba de blonda aceea , Mara Venier, sper ca nu gresesc, care facea duminica dupa amiaza Domenica in si luna Park, in timpul saptamanii.(are o fata care ii mosteneste frumusetea si talentul, facea atunci o emisiune pt. copii iar sotul era tot in televiziune).
Ne mai amintim si mai scriem, bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Sali numai tu esti de vina ca azi naopte m-am culcat la ora 2.30 Nu mi-am dat seama ca a trecut asa repede timpu, ma tot uitam pe youtube si imi aminteam de ragazzele de la Non e la rai
Am cautat pe youtube Karaoke cu Fiorello dar n-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

www.youtube.com/watch?v=GRCL3FntXds" target="_blank">festival Bar
www.youtube.com/watch?v=RSHhVgYw9Yw" target="_blank">Tiziano Ferro - Festival Bar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Erau acolo doua gemene tunse scurt. Una din ele era la un moment dat cu Al Bano si parca au si o fetitza impreuna.
Din emisiune imi mai amintesc si de o faza cand se stropeau cu pistoale cu apa.
Bineinteles cumparam revista 'Cioe', chiar daca costa foarte mult. Avea niste cadouri misto. http://www.cioe.it/
Chiar ma gandeam sa ii zic unui prieten ce se va duce in Italia sa mi-o cumpere.

Apropo de emisiuni din timpul liceului, va mai stiti de Ray Cokes de la MTV cu a lui 'The most wanted'??? Eu am fost mare fan.

Mergi la inceput