Mamici din Arad....? (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioana am vazut pozele cu barbateii tai, ce scumpi is cum dorm ei toti 3 impreuna!

Alina, auzi ce de bunatati!

Gabi, bine ca ati scapat de raceala!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Buna fetelor!
In 31.10.2006 ora 21 si 15 min l-am nascut pe bebe Matia Stefan, nastere normala cu un surogat de epidurala.
De atunci pas calculator , nu mai apuc la el decat sa pun desene copiilor. In rest bebe, tzatza, teme, crize de nervi ale astora mai mari si ceva munca la firma. Acu s-a indurat a meu si i-a luat pe astia mari de pe capu meu ca altfel cred ca trimeteam mesaju cand facea Matia 20 de ani.
plange bebe. sper sa mai revin

Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
bebe 39W+5d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

In prenatal cum sa fie? Ufff, ma cam plictisesc acasa atata timp. Am o gramada de lucruri de facut, insa nu prea am chef de nimic...

Maria, 32s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Gabi, dar baietelul nu are tata?

Alina , are tata baietelul chiar ziem mai sus ce incercat e, ca in acelasi an i-a murit si mama si a aflat ca nevasta are leucemie.
Somleac felicitari pentru bb . Ai uitat sa iti schimbi semnatura

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Felicitari Somleac ptr. bebita!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Somleac, felicitari, sa va traiasca Matia si sa fie sanatos!
Mesajele tale apar mai traziu ca sunt moderate primele 10.

In seara asta m-a durut capul groaznic, bine ca mi-a mai trecut. Am avut si greturi, ameteli, am dormit jumate de ora de la 22 la 22,30 si mi-am revenit, inca ma mai doare capul putin.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Of..numai vesti proaste.. poate ati auzit ca a murit ieri un baietel de 3 ani... Doamne fereste pe toata lumea de asa ceva. Aparent o simpla viroza dar defapt viroza hipertoxica. A fost coleg de gradi cu baietelul unei prietene. L-am intalnit in primavara la ziua baietelului prietenei mele.
Pe unde umblati?!
alina ai facut criza de fiere oare?

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Vestea despre baietelul care a murit m-a dat peste cap.
Dimineata m-a sunat o prietena si mi-a zis ca il stia pe baietel.
A facut o viroza hipertoxica si hemoragie cortico-suprarenala.
Am cautat in ziar si am gasit, puteti citi www.aradon.ro/engine.aspx/page/article-detail-page/cn/aradon-news-editor6-20061113-043225/dc/im%3Aaradon%3Anews-arad/ag/im-adevarul" target="_blank">AICI
Doamne, ma gandesc la saraca mama, cred ca nu-si mai revine niciodata, era singurul copil. Sa moara asa in jumate de ora la ea in brate!
Nu mai am chef de nimic azi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Alina , am citit si eu articolul. Nu stiu ce inseamna hemoragie cortico-sprarenala. Cica prietenul lui cel mai bun , care e si coleg de gradi cu el , a zis ca l-a visat dumnica noaptea ca era la spital cu multi doctori. Baietelul nu a spus niciodata pana acum ce viseaza. Copiii de la gradi nu stiu inca ce s-a intamplat. Am intelas ca se face ancheta. Doctorii spun ca l-ar fi putut salva daca venea mai repede. Nu mai stiu ce sa zic. Dumnezeu stie de ce s-a intaplat asa.
Alina, nici eu nu mai am chef de nimc . Numai vesti proaste in ultima vreme.

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput

fetelor sunt in buda rau de tot. Acum m-a sunat soacra-mea ca s-a terminat inmormantarea lui Carmen(vecina mea). Dureros!Baietelul nici nu a vrut sa o vada asa, a intors capul cand a trecut pe langa sicriu, e foarte socat saracul. Lui abia ieri dimineata i-au spus, ca ieri au adus-o de la Tg. Mures. Aseara l-a pregatit tatal lui vreo 2 ore pentru ziua de ai. Tatal lui a incercat sa se abtina azi cat a putut de mult ca sa nu il afecteze si mai tare pe copil. Imi pare rau daca va intristez, dar nu ma pot opri din plans acum...si trebuie sa spun cuiva

Poze
Poze Ioana
Poze Tudor 3 ani

Mergi la inceput