windows explorer...is disperata!!!
de fiecare data cand il deschid imi da o eroare si mi-l inchide:((
zice: windows explorer had encoutered a problem and needs to close.sau asa ceva.
si de 2 zile imi zice inca una:dr Watson debugger ...blabla ,acelasi text.Sunt virusata??
imi vine sa urlu de neputinta:((
PS daca ignor fereastra cu eroarea pot sa umblu in fisiere.dar nu cred ca e o solutie.
Ajutooooooooooooooooooooooooooor!!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Raspunsuri
lilanda spune:
Iti sugerez sa-ti incarci www.microsoft.com/windows/ie/downloads/default.mspx" target="_blank">Exploreru' 7
Probleme din astea iti apar fiindca ai, probabil activate, anumite pagini "add-ons" ( de exemplu io aveam activare pe webshot si de cite ori il accesam, primeam eroare!!). Incearaca sa te uiti la manage add-ons si sa vezi ce ai activat ori nu...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
Lil, nu e internetu, e exploreru de la windowsul XP, nu pot sa-mi caut prin fisierele proprii :((
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
lilanda spune:
Nu inteleg :-)) Exploreru' e browserul de Internet....ce fisiere nu gasesti?
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
clayhanger spune:
E manager-ul de fisiere. Windows Explorer e una, Internet Explorer e alta.
Insa din pacate nu am nicio sugestie... temporar ai putea sa iti instalezi un manager de fisiere precum TotalCommander, asta daca e urgent sa ajungi la vreun fisier.
Edit: sau ca sa umbli prin directoare poti sa te duci si cu Internet Explorer in bara sa scrii C://<numedirector>/<blabla> si enter, ar trebui sa mearga.
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde
brado73 spune:
Pentru siguranta, ruleaza un antispyware (si un antivirus), ca miroase a programele infiltrate. Intra in Task Manager -> Processes si vezi cam ce n-ar trebui sa fie pe-acolo, sau intreaba pe cineva avizat. Mai poti sa bootezi cu CDul de Windows si sa dai un repair, poate s-a busit vreun dll.
Daca nici dupa curatenia asta nu merge, o sa mearga sigur cu un format C:\...
Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia
Sabina spune:
tocmai i-am dat un scan la amtivirus(nod 32)si e clean.
uite ce imi zice la eroare:
AppName:explorer.exe App Ver 6.0.2900.2180 Mod Name: mplvw7.dll
ModVer: 1.0.0.3 Offset: 0014f55
stie cineva ce inseamna??
Joxy, folosesc de mult Mozzila.
ia sa-i dau si un antispyware.
Sabina spune:
dr Watson asta e ceva de la windows, deci nu e virus, bine ca m-am lamurit cu el:D
Sabina spune:
tot io:D
Doru, da, deci e ceva l;egat de un dll.Ce inseamna asta??
:(((
uffff.
brado73 spune:
De la Internet citire, mplvw7.dll apartine unui codec facut de Ligos. Da-i o cautare pe hard, vezi unde e si da-i delete cu toata increderea. Dupa asta ar trebui sa mearga.
Edit: posibil sa fie necesar un restart. Ai instalat de curand vreun pachet de codecuri ?
Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia