windows explorer...is disperata!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Sabina spune:
nu, n-am instalat nimic de curand.Am instalat niste codecuri...acu vreun an:D
Si am mai intalnit eroarea asta ,dar f rar.De cateva zile imi pare mereu.
Ok, l-am sters si ii dau restart.E posibil sa mai existe in vreun loc pe hard? cum l-am gasit am dat stop la scan.
revin dupa restart.Multumesc mult!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
brado73 spune:
Cred ca se baga doar pe la common files, in alta parte nu cred...
Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia
Sabina spune:
ok...deci am dat restart, a mers prima data, a doua oara mi-a aparut aceeasi eroare dar in loc de dll la ModName zice Impgvd.ax
si nu sunt unica utlizatoare a computerului...pe desktop aparea un zip cu media codec!!!!!!!!
le-am sters.acu ce fac?astept toate erorile si dau search dupa ce scrie la Mod Name?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
brado73 spune:
mda, e clar, mai bine vezi cum se numeste pachetul ala de codecuri si da-i uninstall, ar trebui sa fie ceva cu Ligos in denumire, apoi stergi tot folderul ala din common files, unde ai gasit dll-ul, probabil si Impgvd.ax tot acolo o sa-l gasesti
Edit: asta mai apare si in alte pachete, de ex: Ace codec pack, sau K-Lite codec pack, asa ca e posibil sa nu fie chiar de la Ligos
Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia
Sabina spune:
deci :
am sters zip-ul ala de pe desktop cu media codesc, tot imi dadea eroare.Am dat un search dupa ligos, si am gasit numa prostia aia de imgvd.ax.Am stres si aia si acu merge.Sa vedem pana cand:D
Multumesc tuturor, si mai ales lui Doru!
danielac spune:
de la eroarea asta continua eu a trebuit sa fac formatarea discului si reinstalarea windows-ului, altfel nu am scapat!
Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE
gabirus spune:
Cred ca reinstalarea Widows ar fi fost suficienta.
Sabina: nu stiu daca doar stergand fisierul vei scapa. ai sters si zipul, ok, dar alea erau fisierele arhivate, pe care probabil le-ai dezarhivat si instalat undeva ... acolo este buba; daca mai bazaie du-te la add/remove hardware, in Control Panel si dezinstaleaza tot ce gasesti codecuri.
POZE