Sezatoarea canadiana (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Felicitari Andreea pentru sarcina!! sa ai sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!

bebitzu cum e cu parada asta a lui Mosu?mergi pe jos, ce se intimpla?ce se face?n-am fost si nu stiu cum e deci daca imi poti povesti un picut, te rog frumos.

Ira felicitari!cind iti vine sora?

seara faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Andreea-Ana, felicitari, asta da veste ! Si bb sa fie sanatos, mancacios si fetita sau baiat...daca a dat sotul cromozomul buclucas, ai pereche !
Crinia, nu stiam ca e asa devreme parada anul asta, de obicei e pe King, noi anul trecut am stat chiar la intersectia din down-town ...pt copii e frumos, mie mi s-a parut saracutza, dar e ok.
Puteti veni cu scaune plinate si ceai fierbinte ca dureaza cateva ore . Noi sambata avem o aniversare si eu oricum nu ma incumet sa stau atatea ore afara, poate merge Iulian cu Ioana . La ce ora este, stii ?
Nimeni nu stie cum as putea intretine canapelele ???
Doina, nu-ti fa sange rau cu telefonia, noi am luat-o in barba de la Bell cu 250 cad din prima luna in care am venit in Canada...

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 38 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by laurajr

Andreea-Ana, felicitari, asta da veste ! Si bb sa fie sanatos, mancacios si fetita sau baiat...daca a dat sotul cromozomul buclucas, ai pereche !
Crinia, nu stiam ca e asa devreme parada anul asta, de obicei e pe King, noi anul trecut am stat chiar la intersectia din down-town ...pt copii e frumos, mie mi s-a parut saracutza, dar e ok.
Puteti veni cu scaune plinate si ceai fierbinte ca dureaza cateva ore . Noi sambata avem o aniversare si eu oricum nu ma incumet sa stau atatea ore afara, poate merge Iulian cu Ioana . La ce ora este, stii ?
Nimeni nu stie cum as putea intretine canapelele ???

Doina, nu-ti fa sange rau cu telefonia, noi am luat-o in barba de la Bell cu 250 cad din prima luna in care am venit in Canada...

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 38 sapt si Ioana Nazdravana

Ptr canapele de piele sunt solutii speciale. Eu am cumparat de la magazinul de la care am luat si canapelele (Domon -aici in Qc). Teoretic tratamentul se face la fiecare 6 luni si ai doua solutii : crema de curatare cu un buretel si apoi crema ptr lustru.
Ale noastre sunt bej asa ca era absoluta necesara curatarea.

Ira, felicitari ptr viza surorii.Sta si de sarbatori aici?

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Emilly, nu stiu detalii, am vazut (si anul trecut si acum) la TV pe Global la publicitate.
Eu banuiesc ca o sa fie in centru, insa este bine sa stiu si traseul, va trebui sa lasam masina undeva si apoi sa gasim un loc unde sa-l vedem pe Mosu, mai ales Mihnea care deja ma intreaba cand vine.I-am spus ca dupa prima ninsoare, iar acum ma intreaba cand ninge ?
O sa mai urmaresc TV-ul si daca aflu ceva, spun tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Uitati ce am gasit eu despre parada de pe 18 noiembrie:

http://events.canada.com/act/events/info/?id=91481

Roxana, 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Hello everybody,
sor'mea vine sambata. Acum e in Queens, New York - de vreo saptamana, mi-a trimis niste poze de acolo de groaza, arata fix ca-n Cotdinej, parol !

O costa transportul prin oras 20$ americani pe zi, m-am imbolnavit cand am auzit. In fine...

Va veni cu trenul NY-Mtl, cica la gara. Unde dumnezeu o fi gara aasta-n Mtl, numai dumnezeu stie, ca numai io stiu vreo 300 de gari. Of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Ira, gara e la Bonaventure,eu cu franceza mea de balta,sper ca asa se scrie. Cumnata mea sta in NY care vine cu trenul de obicei, drumul e cam lung, vreo 10 ore ca trenul sta la vama si intarzie. Din cate stiu eu mai rapid e autobusul, dar la cumnata-mea ii e rau in masina si prefera trenul.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Oana si Cricor, multumesc pentru raspunsuri, deci e o practica des intalnita. Adevarul e ca nu ma asteptam la atata nesimtire din partea lor, este un mare abuz, si mai vad ca nu sunt singurul caz.

Laura, m-am enervat ingrozitor, dar din fericire dupa doua zile m-am mai relaxat. Mai vedem noi cum rezolvam lucrurile.
Cand am luat canapelele de piele ma agitam si eu cu intertinerea lor, intre timp m-am relaxat si cu asta :), o sa le vina si lor vremea vreodata...

Andreea, felicitari! Sarcina usoara iti doresc! Ce zice big sister? Stie?

Mai, vad ca ne prieste Canada, sau sezatoarea :)... care din doua? Vin copiii unul dupa altul, Doamne ajuta!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Kim, viza sorei tale e o chestiune de noroc din pacate. Sora mea cand a cerut prima data nu i-au dat (ea intai mergea la niste cursuri la Boston si explicatia refuzului a fost “daca o sa-ti placa atat de tare la Boston ca o sa ramai in Toronto?”). A doua oara, intamplator isi schimbase serviciul si seful ei era cetatean canadian, si i-a scris el o scrisoare impresionanta cum ca e absolut minunata si sigur se intoarce, ca firma s-ar fi prabusit fara prezenta ei benefica.

Fratelui unei prietene nu i-au dat desi omul lasa in Romania nevasta + copil + casa+ masina + super de serviciu si venea aici ca sa fie nasul nepotului..

Pe de alta parte, stiu o tipa care si-a invitat sora impreuna cu sotul, tineri amandoi, fara absolute nici un fel de proprietati si cu servicii nu extraordinare si lor le-a dat din prim spre uimirea tuturor.

Mai pun o data asta ca vad ca n m-a ignorat toata lumea cy gratie

Mame de copii de 5-6 ani, voi ce carti va mai aduceti din Romania pentru copii? Vine sora-mea si nu stiu ce carti sa-i zic sa-mi mai cumpere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hello, hello!
Doamnelor, pe mine ma ia cu fiori calzi si buni pe sira spinarii de cite ori va aud cu viitorii vostri bebei! Sa aveti grija de voi, Andreea-Ana, felicitari si lasa deoparte tot ce provoaca stress, ai grija de tine si mititelul din burtica! Valabil pentru oricare din doamnele cu burtica :)
Emilly, noi la parada mergem strict cu metroul, lasam masina pe la Ville Marie sau Namur si ne dam cu subteranu', e o ingramadeala in Centreville in ziua cu parada de n-ai aer, dai cu tunul si nexam parcare... In fine, coborim la statia cu Centre Eaton, Place des Armes (sau des Artes, care-o fi pe linia verde!- sa ma corecteze cine cunoaste centreville-ul mai bine!), iesim pe Saint Catherine si mergem o idee vest, citeva magazine pina gasim un loc mai putin aglomerat sau un magazin cu scari sa ne putem inalta deasupra multimii. Stam acolo, pe trotuar, e o ingramadeala de zile mari, tati cu cupilu' in spinare, pe git adica, altfel plodu' nu vede nimic si e busculat prea tare de trecatori. Mie parada mi-a placut in fiecare an, fiu-meu vrea si nu vrea sa mearga anul asta, cica prea putini monstrii si prea putine printese pentru gustul lui! In traducere libera, micuta ta o sa fie incintata. Da' sa va imbracati bine si sa faceti pi inainte de a iesi in strada!
De altfel este parada si in Laval, acum nu-mi aduc aminte ziua, dar trece fix pe strada din colt, asa ca oi nu ne mai aventuram ni centreville ci stam loco!
Doamnele, Dana, Ira, multumesc ca va ocupati de intilneala! Eu vin, dac-as avea fo' idee pentru sala as zice ceva, dar nu prea am... Singurul proprietar de crisma pe care-l stiu e patronul de la Amir-ul din colt.. Putem sa nu intilnim pur si simplu acolo, dar stiti si voi, alcool pas si mai sint si altii care maninca acolo, plus locatie Laval.
Donia, NU te mai enerva ca bat mia aia de kilometri pina la tine si nu te vad bine! :)
Gata, noi cu drag muncim!
Simonna

Mergi la inceput