Sezatoarea canadiana (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by CarmenB

Fetelor in seara asta am si eu o alta intrebare urgenta : ce raspundeti voi la interviuri cand va intreaba care sunt punctele voastre "faible" ? Intrebarea asta ma enerveaza totdeauna ca nu stiu cam ce ar fi bine sa raspund.
Dati-mi si mie niste idei va rog.

Carmen

Carmen, pe mine cand m-au intrebat asta la interviu eu am raspuns directoarei de la scoala ca eu nu am asa ceva, ca am numai calitati (in gluma). Am riscat un pic dar a functionat, ca a pufnit-o rasul....dar nu stiu daca tu ai curajul sa risti....daca ai norocul de vreun constipat...

Oricum asta e o intrebare tampita la care nimeni nu raspunde sincer, asa ca merge de o gluma.

Dar in general aici lumea are simtul umorului, si faptul ca esti spiritual iti augmenteaza punctajul la interviu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Carmen, singurul curs de engleza care a tinut in cazul meu a fost sa "switch" tot: televizor, radio in masina, lecturi, muzica, vorbarie la servici, doctor, magazine din franceza in engleza. Cred ca momentul cheie a fost cind am terminat de citit prima carte in engleza, pe urma am mai citit-o o data sa mi se lipeasca mai bine de creier si apoi am decis ca n-o sa-mi strice daca repet, singura in masina, ce zice crainicul, asa, pentru pronuntie si vocabular... Pe cuvind, oricit de ridicol suna, m-a ajutat mai mult decit cursul de engleza...
Ana... adidasi. La cererea publicului purtator, ca sa zic asa, care a umblat in tot felul de ghete pina anul trecut insa anul asta s-a declarat persecutat, toti copiii in scoala umbla in adidasi, poftim, si eu il car sa-i cumpar ghete, ce, el e copil mic?! Asa ca am lasat-o balta, mi-am cumparat mie pantofi si toata lumea e fericita.
Si, da, tot mai soacre ne facem, zici tu bine! Spune-mi: si copila e la fel de exotica precum numele ei? Ca noi sintem inconjurati de papusele, Alice, Stephanie, Marianne, Aline... acu' le iubeste pe toate, fiecare in contextul ei, una la scoala, una la joaca, a treia pe la chefuri, ailalta la karate... Pina acu' fo juma de an le compara pe toate cu Stefania, unica si singura, cu care se insura, facea copii si locuiau toti la noi, iar eu le faceam mincare! Acu', de cind s-au inmultit iubitele e mai usor, am scapat de sperietoarea cu gatitul, ca nu se poate insura cu toate si nici sa aleaga nu poate! Doar ca trebuie sa am grija ce vorbesc, se ofrusca ingrozitor daca dovedesc cea mai mica lipsa de respect fata de ele, iar eu, of, mami, mami!, le cam incurc pe Aline si Alice! Cum sa nu le incurci, frate!, ca sint surori si sint gemene!!!!, protestez eu, dar el nu, ca sint deosebite, una e un pic mai inalta!
O zi buna, doamnelor!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea-ana spune:

Fetelor am si eu o intrebare.....cine sta in Oakville? Va rog frumos spunet-mi si mie care sant considerate zone mai bune, affordable cu scoli bune in primul rand??

Multumesc,
Andreea

Andreea si Anaïs
http://community.webshots.com/user/andreeaana
http://community.webshots.com/user/anais20032604

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Ana, eu ca si Carmen i-am luat niste pantosi de piele care seamana cu adidas (cred c-am luat acelsi model cu Carmen ca tot facuti in Ro sunt), i-am luat si niste ghete. Ambele de piele si am crezut eu (si el la momentul achizitiei ca era cu mine) ca sunt minunate. Acum, o luna mai tarziu, constat ca merge tot in adidasii rapciugosi, ca-i zice lu' taica-su dimineata ca aia sunt cei mai cool. Nu stiu cum o fi cool sa-ti inghete picioarele, dar m-am resemnat, o sa ma duc sa-i iau alta pereche de adidasi si asa o sa-l tin pana pana mi-o zice ca-i e frig.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Buna dimineata la toata lumea!

Pentru ca toata lumea este mai mult sau mai putin stresata, vroiam sa va recomand o carte care sa va ajute pote macar putin: "How to fill your bucket" de Tom Rath si Ronald Clifton. Este vorba despre atitutdinea pozitiva in general in viata si cum putem sa ne schimbam abordarea problemelor. Eu v-o recomand ca terapie impotriva negativismului in general!

O zi cu soare afara si in suflete!

Numai bine,
Roxana, 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

fetelor, mersi pentru raspunsuri.dau o fuga la Globo in pauza sa vaz de ghete mai ieftine, ca adidasii au de obicei ciclu de viata intre o luna si trei, sa vedem daca va vrea sa le incalte; daca nu, traiasca Walmart si pretul de 12$ bucata.

Simonna, Jade-prima mea nora e quebecoasa de souche, blonda cu ochi albastrii; azi dimineata prima intrebare a fost: Jade s-a trezit, e inca in pijama. si apoi vine ciclul: grabeste-te ca Jade a plecat deja; partea misto e ca e vedere perfecta intre livinguri-al nostru si al vecinilor, si seara cind se aseaza fatuca la masa fuge si el la lectii! sunt de coma! si aia e des pe la geam, si al meu .

zi buna fetelor,

Ana

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Dana, mai da-ne vesti de cum te simti !

Ana, twfdfddvbfbgrtgscsvfdvdvsf
scuzati, Sofia o sa imi ia curaand locul la calcu', nu ma lasa sa scxriu

Ana, cati ani zici ca are Tudor ? bCa sa stiu cand o fi timpul sa fug la Polul Nord cu Sofia mea, ca sa nu mi-o ia nici un baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Am citit tot, si cum nu aveam timp sa raspund o fac totusi ca-mi sunteti asa drage de cind am luat-o razna. Eu nu prea sunt obisnuita asa ,sunt singuratica de genul meu, citeva prietene apropiate , fara familie (mama, sora, tata) cu un sot iubitor dar mai mereu plecat.

Nu prea intelegeti mare lucru din ce zic eu nu? Ok, Ira m-a rugat sa zic ce mai fac. Aseara am vazut la Costco Omega 3 dar erau vreo 3 cutii si nu am stiut de care sa iau. O rugasem pe o colega sa-mi ia de la Place Cote Vert, se numeste Kama, pe baze de plante , indicata ptr stress. Iau deja Vitamian B, aspirina recomandata in spital si acum si Kama.
Nu iau in general medicamente si acum parca sunt prea multe deodata.

Simonna, am la orizont cea mai mare relaxare posibila, duminica plecam in jamaica. Insa nici macar acest lucru nu ma incinta,nici shoppingul , asa sunt de cazuta.

Nu am pregatit nici un bagaj, tot amin, sper sa-mi vina cheful de vacanta, viata.

Dar am aceleasi stari, dureri de cap (la ceafa in general citeodata si la timple)palpitatii, stari de sufocare, cum vin asa si trec.

De aia sunt ingrijorata ca nu le pot controla si-mi fac probleme daca vor apare in avion, acolo...
Miine ma duc sa fac testul de stress (pe banda rulanta).

Denisam, m-ai intrebat de Iuliana, o cunosti personal/ De unde,m-ai facut curioasa?

Irina, ce talent literar are sora ta. O placere sa citesti.De tine Simonna nu mai mentionez, e pacat ca scrii asa rar.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Dana, sper sa-ti revina cheful de viata pana pleci sau poate chiar inainte. Iti doresc sa-ti priiasca vacanta si ai sa revii cu bateriile incarcate .

Vroiam sa va intreb pe cele care aveti experienta intr-un cabinet contabil - cum este? Ar trebui sa ma gandesc la un job intr-un cabinet contabil sau sa caut altceva? Nu ca as fi gasit job intr-un astfel de loc dar nu stiu daca ar merita sa incerc

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenB spune:

Ira, am incercat si eu o data faza cu "eu nu am puncte slabe, am numai calitati" si nu prea a mers, ei o tineau pe a lor, ca trebuie sa raspund ceva, trebuie sa am eu un punct slab. Pe urma o iau pe partea cealalta ca trebuie sa fii constient de punctele slabe si sa incerci sa le ameliorezi.

Simonna multumesc de sfat, asa ma chinui si eu pe la tv mai schimb pe engleza pina ma plictisesc si tot pe franceza dau, radio nu am timp sa ascult, cu cartile nu am incercat, cred ca mi-ar trebui una usoara si care sa-mi si placa...tu ce carte zici ca ai citit prima data ?

Mergi la inceput