Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 8
alipiticot spune:
Bubu sanatate multa lui vladut,poate scapati pana luni.
Dana si Ubi mult succes,si eu voi trece prin asta peste 1,5 ani.
Kris stiu ce inseamna sa ai libertate la serv si eu am avut si am si acum un job acasa,dar din pacate cand termin cic nu pot ramane numai cu el,trebuie si altceva pe langa.
Din privinta olitei suntem codasi,nu facem deloc la ola dar nici nu am incercat prea mult.Vom lasa pt cresa acest lucru,sper sa reuseasca acolo eu nu prea ma stresez...
Din martie vom merge si noi la cresa,daca tot nu am mers acum, macar sa treaca iarna sa scapam de raceli cat de cat.
Vroiam sa va intreb de dulciuri le dati la copii?Eu nu prea ii dau ,cel putin din comert deloc,dar tipa dupa miere albine,stafide,curmale,dulceata,placinta...tot ce e dulce.Cioco,bomboane si altele nu le cumpar si nu stie....dar nici acestea pe care le dau nu stiu cat de bine fac...Si nu prea i-as da,dar nu reusesc deloc...mi-a frica cu lamblia,ca sigur ii are si lor le place dulce....
Daca incerc sa evit e-uri,dulciuri,alimente fara aport nutritiv raman putine din care ea nu mananca aproape nimic si atunci oare ce sa i dau?incep sa mi fac probleme ca mananca cam nesanatos....daca ar manca doar ce i dau eu....Voi cum ii faceti sa manance si sa le si placa?Si ce dulciuri si mancaruri cat de cat sanatoase le mai dati?
O duminica placuta!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
bubu05 spune:
Fetelor, mai stie cineva ce face Crinuta? Sper sa fie bine!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Ubi spune:
Alipiticot - Alex mananca cu placere cereale de la Nestle - Cheereos, chek fara cacao, i-am dat un pic de pofta din blatul de la amandina mea dar nu s-a omorat, biscuiti si cam atat. Bomboane inca nu, desi in parc a primit o caramea si un Tic-Tac (ce o fi fost in mintea mamelor alea?????).
Bubu - facem la olita si kk si pp - la orice tip de olita!!!!! Acum am venit din vizita de la frate-miu si a cerut la oala. Noroc ca are olite in toata casa ca are 2 copii asa ca nu am alergat mult. In schimb ieri mi-a facut pipi in bucatarie, mancand supa in scaunelul ei de masa. Seara dupa baie are inca mania sa ceara la olita de cel putin 2 ori dupa ce ii inchid capsele de la pijama. Cred ca se joaca cu nervii mei, dar eu am rabdare...
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
bubu05 spune:
Ubi, deci faceti progrese, bravo!
Alipiticot, am mai zis cam ce "dulce" papa Vlad, deci: clatite cu gem facut de mine, paine cu unt si miere, cereale nesquick sau cheereos, le rontaie, mai rar ii dau minicroissante cu capsuni seven days, sau o gura de napolitana nesquick(mai mult nu vrea), sau biscuite milky way.
Iar mancare: de baza e piure, fie simplu fie cu morcov si cu fripturica la cuptor cu sos(de pui sau vita), snitele, peste pane, ficatel fiert sau omleta cu sunca de pui, ceapa verde si branza, ciulama de pui cu mamaliga, pilaf cu carnita si legume multeeee, ciorbe sau supe.
Aaa, mai papa sandwichiuri calde cu cascaval si sunca de pui, cateodata pun si un ou prajit la teflon fara ulei, paine cu almette(asta e preferata), telemea sau cascaval si mai rar crenwusti de pui, pateu de pui, branza topita.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
adita spune:
Buna seara. eu iar n-am mai scris de mult si acum n-am timp sa citesc prea mult din urma, asa ca va rog nu va suparati pe mine daca n-o sa raspund la toata lumea. nu mai stiu daca v-am spus, luni i-au dat drumul lui Antim din spital. sa fi vazut ce bucurie a fost acasa cand s-a reintregit trupa, ce joaca s-a incins si cata veselie pe ei, cum se luau in brate si se pupau. Antim se dadea erou, le arata celorlalti urmele de la injectii,se lauda ca nu a plans cand i-au luat sange, ca nu l-a durut cand i-au bagat branula, si tot asa. ieri au plecat si socrii, asa ca de acum ne revenim la normal.
Alipiticot, ma bucur ca bebe e bine
Bubu, Amo, sanatate la bebei.
Kris, si lui Nectarie ii place Cleopatra Stratan, ascultam aproape zilnic, cum se termina o melodie imi cere "ata", sa-i mai dau drumul la una.de concert nu stiu nimic, imi pare rau
Dana, succes la gasirea unui loc de munca.
va mai auzeam de plangeri facute la primarie si vroiam sa va zic ca la noi situatia e putin mai roza, adica nu stiu daca o sa se rezolve vreodata ce-am sesizat eu (la sectorul 3), dar macar mi-au raspuns foarte prompt la mesaj, intr-o ora,doua. macar ai impresia placuta ca nu vorbesti chiar la pereti
noi cu olita stam prost de tot. doar de doua ori in viata a facut pipi la olita si o singura data caca (in prima zi dupa ce i-am dat fier, fiindca s-a constipat destul de rau, si a inceput sa planga, ca altfel nu ma anunta el). de cateva zile imi zice ca face pipi, dar exact in momentul in care ii da drumul. tot ma bucur ca intelege ce se intampla, poate o sa inteleaga si ca trebuie sa anunte inainte.
de mancat, mananca toata ziua, chiar acum nu ma lasa sa termin de scris, ma trage de maneca sa mergem sa "pepem". sper sa mai apuc sa citesc si din urma, daca nu, inca o data, va rog sa ma iertati.
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
kris spune:
Bubu,
Ubi, multe felicitati Alexandrei!
Adita, ma bucur ca Antim a venit acasa langa fratii lui! Cum i-ai dezvatat pe cei mari de pampers? Din curiozitate: te ajuta sotul?
Paula, sa-ti ajute Cel de Sus asa cum iti doresti tu in privinta serviciului!
Fetelor, stiti ca se apropie aniversarea de 2 anisori a primul venit pe lume din grup?
Va pup dulce pe toate si sa aveti parte de o duminica deosebita!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
amo2004 spune:
Oana, cum e Vlad? Mai are febra? Daca papa e super, ca al meu refuza mancarica cand e bolnav.
Kris, ce mai face nepotelul? Fain daca ti-au dublat comisioanele si mai ai si program flexibil si matusica sta cu Bia... eu nu as schimba nimic in cazul asta, as mai astepta un pic.
Crinuta? Nu ai net, ca nici pe YM nu apari?
In rest nimeni pe fir azi? Sa aveti o duminica placuta!
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time
Alina Maria spune:
Amo eu sunt pe aici astazi, Mandy doarme si am ceva timp la dispozitie . Cand se scoala ii fac baita si ii dau mancare si parca vad ca iar trece si duminica asta .
Este incredibil cat de repede trece timpul in weekend .
Fetelor cu puiuti bolnaviori am auzit ca pt. tuse un remediu f. bun e sa pui intr-o ridiche neagra la misloc miere la macerat , adica scobesti ridichea .
Crinuta nici eu nu stiu unde ea si nu o vad on line nicaieri , cred ca nu ii merge net-ul .
Adita ma bucur ca s-a reintregit familia , frumos povestesti de copii tai , parca ii si vad aevea .
Da se apropie 23 noiembrie ce mari se fac micutii nostri , Mandy e din ce in ce mai jucausa , vorbeste mult si tipa si face puzzels micute din lemn , etc .
Ma duc la supa ca imi da in clocot .
Va pup si o duminica placuta !
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda
kris spune:
Mona, multumesc de ?,
Nepotelul meu din 6 nov e in Timisoara, cred ca sapt viitoare ii va face transplantul. E pe mana unei doamne dr.extraordinare! Acum e plecata in stainatate dupa maduva..Verisoara mea spune ca daca sansele sunt 20 % , refuza sa face oparatia. Nu stiu de ce a spus asa, pt acest transplant e singura lui sansa. Cine are cunostinte, nepotelul meu s-a nascut fara "celula stem"
Nu mai vrea sa-si chinuie copilul, s-a saturat de 3 luni prin spitale. De cand e in Tm, nepotelul refuza din nou sa colaboreze, nu mai mananca, nu s-a acomodat inca. In acel spital sunt numai cazuri rare, extrem de grave. Binenteles ca acea d.na dr. i-a facut investigatii de la zero. Statea atat de incordat incat nu-i mai curgea sange prin vena..E tare traumatizat de dr., asistente! Numai D-zeu il poate ajuta! Ma rog in fiecare zi pt ei!
Va sarut!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
Ubi spune:
Kris - cumplit ce povestesti. Sa dea Dumnezeu sa fie bine! Ii tinem pumnii stransi sa fie 100% procentul.
Adita - m-a impresionat povestea ta cu curajosul Antim. Sanatate multa tutror si sa auzim numai de bine.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos