Cluj rulz! -63
Raspunsuri - Pagina 7

codruta_grg spune:
N-am dat bir cu fugitii, dar nu mai stau pe acasa decat strictul necesar (si atunci nu prea stau la calc ca inca n-am birou si stau pe jos la calulator, dar luni punem router si bag de la laptop daca nu mi gata biroul-)
Ce ti si cu neut' asta. Vad ca patin tot la 2 luni cate ceva de genu' ata. Io cu Corina vecina, io cu Roxana vara...hihihi..Mai vreau, mai vreau...
Mai, de care Lulu vorbiti? Ala mai mic de inaltime? Ca pe la scoala Gen.4 mai era unul in zona.
Deci nu-i fain The Departed? ca a filmul da inca nu l-am vazut.
Svety ti-am scris pe mess ceva de o comanda din Qwelle (canapea copii-cod).
Vreau sa mai comand ceva haine, v-ati luat Qwelle? Arata asa bine ca pe manechinele din reviste?
Olim cand vi la Cluj? Hai ca si cu mine esti vecina....:))
Azi m-am intalnit cu Corina, dar el fujitivo-la trecerea de pietoni, Cori.
Va
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi

roxana1974 spune:
No gagici, pana m-am prins ca rolo era moderata deoarece avea sub 10 mesaje, mult a trecut. De-aia Flo, iti aparea ca rolo a scris ultimul mesaj...auzi, cica ea stia cine sunt si nu zicea nimic. Io habar nu aveam ca ea si-a facut user si ca citeste in zona, pai nu-i era ei la obraza asa, sa stie ca e departe de mine si sa nu dea ea un semn hmm ...bine ca ne-am lamurit acum.
Intre timp va zic ca n-am mai fost asta noapte la film, colega mea cu care trebuia sa merg a luat un vaccin si s-a simtit rau, dar mi-a promis ca mergem in seara assta. So, la orele 23 fara un sfert sunt in Republica, la coada la bilete. Daca mai vrea cineva sa vina, invitatia e valabila. Eu oricum mor de curiozitate asa ca voi fi acolo.
Inchipuiti-va ca Serban a dormit pana la 8 jumate, nu pot sa cred si nu a mai sforati asa de rau, nu i-a mai harait pieptul in somn si la tuse. Sper sa fie bine, daca e pe-asa azi il scot un pic afara, ce zici, Stanca, sa-l scot azi daca nu mai tuseste rau??? Cum e Razvanica???
ma duc sa-mi fac cafeaua nr. 2, deja am inghitit una, va prindeti cu portia de ciocolata alaturi, vai de mine, drogul asta!
Restul de gagici? Cam slaba prezenta. Constat cu tristete ca Raluca n-a mai venit de un secol, Oana are invoire, pe Cristiana o intelegem inm weekend , Simo (?), Stanca, dna Tache sor'mea adoptiva
, Steaua (!) unde umblati??? Care vine la o barfa pe ym??? Bagam o conferintza ceva? Io-s in zona...
Editez: Codruta, unele haine din Quelle arata foarte bine, dar nu chiar ca in catalog. Eu una sunt foarte multumita de o tunica si de 2 perechi de jeans. De fapt multumita sunt cam de toate lucrurile pe care le-am pastrat. Au fost cateva pe care le-am returnat si mi-au trimis banii inapoi. Tocmai mi-ai amintit ca mai am un pachet de scos...eu mi-am comandat foarte multe lucruri de acolo plus pentru colegele de la job, tot eu le-am comandat, ca sa vina la posta din centru si sa nu se deplaseze mult dupa ele, ca de la BT facem 3 minute pana la posta si e foarte convenabil...tu ce ti-ai comandat? Eu acum astept un set de 16 prosoape pufoase si mov..sper sa fie asa si in realitate ...va scriu eu mai incolo ce a venit ca la cate comenzi am ar putea fi orice in cutia aia...
Roxa-boxa

carrie spune:
prezent
da cu gaza calare pe mine asa ca slabe sanse de actiune.si e asa de la 6
plus ca mi-e un rau care nu mai stiu daca e de sarcina sau de viroza asta intestinala
Rolo bine-ai venit, totala faza, hai ca largim cercu burticilor poate se mai molipseste careva.
Raluca e ok, doar ca nu are timo de nimik , Stefi a fost bolnavioara...da a promis ca intra we asta!
Roxa, de unde ai mama draga energia sa te duci de la 23 la film?
va pup
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

baby-boom spune:
'Neata....suntem cu tatic la bord, care vine si el la teatru di papusi, sau macar cand iesim....tre' sa va zic si asta, duminik trecuta majoritatea taticilor stateau pe culoar, precum cainii, ca nu puteau ocupa locurile copiilor, nu?
Roxana, super deznodamant...o salut cu drag pe Rolo, pe care o vazui la ziua lu' Serbanel....bine ai venit printre noi
...fato, la ce film mergi diseara?
btw, ce crezi ca fac? Beau cafei cu nesquik...sau cum i-o zice...si mananc milka cu capsuni si iaurt...a naibii, nu alta, a naibii treaba
Cristiana, tinem pumnii sa treaca enterocolita asta nebuna...
Pup all
Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)
" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

roxana1974 spune:
Si zi Flo, Milka, vad ca pe YM nu zici nimic, cre ca nu poti, mananci cu ambele maini...Milka asa as manca si eu, si cu urekile nu numai cu mainile io m-am limitat la Kandia cu crema de zmeura... nici nu se compara...e facatura aia, nu e ciocolata, sa ma lase...bine ca au reclame bune...

rolo spune:
Neatza' gagici. Acum mam trezit si yo si am dat navala sa vad daca mi-au aparut mesajele.
Sor'mea nu da cu pietre in mine ca ti-am zis ca am intrat mai mult sa citesc, da din cand in cand nu m-am abtinut sa comentez pe cate un forum. Doar se vede ca din august pana acuma am 14 mesaje din care majoritatea in ultimele 3 zile.
Oricum nu mai stau prea mult ca am neshte arsuri groaznice la stomac si am treaba
Pupici fetele, pove mai tarziu
rolo

roxana1974 spune:
ni-ta-uai si io o asteptam pe ym....
ti-am spus soro draghe, ca arsurile la stomac in sarcina sunt ca un must have asa ca ... enjoy nu am auzit pe nimeni care sa fi gasit un remediu...poate ca homeopatul meu ar gasi unul [iconcuunucare-sidasarcasticsuvitadepefruntesi-sidaokiipestecap]
Roxa-boxa

steaua spune:
Roxana, super faza!Ce descopera omu' pe forumul asta....... surori, verisoare.......
Mariana, iara nu ma abtin sa zic ceva:
..........
pam- pam...... Alex a crescut in ultimele 3 luni(ca nu l- am mai cantarit)......... 900g!!!!!! Sunt super happy...... aseara am dansat singura prin casa
..... nu a mai luat atata pe luna de pe la 7-8 luni
. Sa nu ziceti ca m- am dilit, ca io sunt/ eram tare stresata cu greutatea lui Alex.
Peste vreo ora vin bunicii si noi o tulim pana la Targu- Mures, la niste prieteni foarte dragi (Fulgii, pt Mariana), pe care nu i- am vazut de vreo juma' de an. Si avem de sarbatorit multe: pe Razvan (fiul lor, de 5.5 luni) si noua lor masina.
Vichend fain, gagici!

steaua spune:
Codruta, mi s-a parut mie ca nu prea stati p- acas'
Imi pare rau ca ne- am intalnit to'ma pe trecerea de pietoni si nu am pove nika.
Pe cand va ,,mutati'' acasa?