Cluj rulz! -63

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

erika poti sa-mi zici acum ce aveti nevoie? scrie-mi PM cu toate datele

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Erika, ma rog a iasa bine analizele lui Norbi...Doamne Ajuta!.....cu ce mergeti in Ungaria? Stiu ca deja sunt niste companii lowcost care "survoleaza" piata romaneasca....wizzair are o oferta de bilet tg. mures-budapesta cu doar 19,99 euro, toate taxele de aeroport incluse...dar din pacate doar din ianuarie, 15....

Adriana, melania ai luat tu de la Alesd?...inainte trag o fuga sa vad magazinul de care zicea si Erika, si daca nu il rugam pe tati sa ne ia din Oradea, data viitoare cand trece pe acolo...sau poate chiar de la fabrica din Alesd, daca e open pt. toata lumea, si nu e cu pile...

Cristiana, noi am putea de la ambele ore...io sper sa fi ramas orele astea, ca io le stiu de la Capra cu 3 iezi....doar ca de multe ori se trezeste pe la 10, 10 si ceva, si totusi ar fi mai simplu 12.30, ca am timp s-o spal, s-o hranesc, s-o imbrac fara prea mare graba...oricum nu fac pronosticuri, sa vedem, poate se trezeste la 8....Mariana nu poate decat de la 12.30, deoarece merge la biserica de dimineata.....

Mai zic o data: abia astept duminik...ca mi-e dor de voi si mi-e pofta de mcd...

...Elise doarme si eu mai caut cate ceva util pe net...pupici, revin eu!

Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)

" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

florina la intrarea in alesd cum mergi spre oradea e fabrica si magazinul aferent. nu e cu pile, e magazin deschis pt. toata lumea

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Flo, nu e cu pile, noi nu am intrat acolo de lene. In Oradea am luat de la Lotus Market cu 90 RON in cap!

Fetelor, sa leshin nu alta! Sor'mea e membra pe DC si nu zice kinderkapren nimic. O vazui azi pe topicul cu Gainusha. Asa ca profit de ocaziune si v-o prezint si anume pe rolo sper sa-si faca aparittzia si in zona!!!

pe curand!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ce faza tare
o asteptam pe rolo pe aici

Mergi la inceput

Da, Olim, zi si tu..vad un nick rolo pe topicul ala si dau la profil, din pura curiozitate, ca asa-i zicem noi acasa, o cheama Raluca, si cand vad sa-ntepenesc nu alta... of of, mai, mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

...nene, voi nu sunteti normale, jur!!!!! U made my day....zau!!!!...
...no, cum e Serbanelu'? Nu veniti amandoi la teatru?

P.S. TOT NU MI-ATI ZIS CINE-I FACE PE BOCANCII ASTIA...CINE-I MAMA LOR?

Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)

" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

no serus
Yo is rolo, clujanca dezertoare.
porecla e de la sora-mea si m-am gindit s-o folosesc aici ca intrasem mai mult in recunoastere, pentru documentare

rolo

Mergi la inceput

Floooo, fata mamii, nu stiu cine-i face papucii aia, jur! Melania o chiama pe fabrica, is romani...

Rolo e la Bucuresti asa ca nu vine la teatru, dar va face echipa cu Cristiana ca e gravidoasa in 19 saptamani.

mai viu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

acum cum este: bine sau rau sa fii curios?
unde ai disparut rolo?
faza tare era sa treaca vreo bucata de vreme si sa si discutati fara sa stiti cine sunteti?

Mergi la inceput