Cluj rulz! -63

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata girlz

io am bolit rau ieri, adeka am facut enterocolita in toata regula, iar acu is ca o leguma stoarsa.
si vreau sa va zic ca am papat la Mc cu o zi inainte, un mc fish si numai gustul lui il aveam in gura, sper ca nu de acolo am bolit.acu is mai bine da tot nu foarte.in plus migrenele persista cu hotarare.
asaca de doua zile n-am fost la job...

ce de ati pove azi noapte gagici!:)

vreau si eu la teatru daca ma intremez, insa nu pot nici cum de la 12 jumate ptr ca Thea la unu jumate se culca de amiaza avand in vedere ca se scoala la 6 dimi si nu poci depasi nici cum ora asta.

legat de bicicleta Mariana sa stii ca eu am de aia eliptica, pe care nu stai jos ci dai din maini si picioare ie mai buna zic eu.

va pupes, intru later

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

io nu inteleg nimic din ce tat ziceti aici...

Oana e in Polonia, si nu zice nimic despre asta...noooo.... nu ma mai joc...

Mariana si Florina, e vorba de teatru de papusi duminica, presupun...nu stiu daca venim, Serban inca tuseste, dar daca e sa ne vedem la McD cand iesiti, poate o comit c-o placintzica. Vorbim si cu roxanicea, poate iese de-o barfa.

Asta noapte de la 23 am fost la The Departed...au jucat bine actorii, dar mie mi-a fost un sooooomn, nu mi-a placut filmul deloc! De fapt nici nu ma mir, Scorsese asta nu e pe gustul meu. Mai bine mergeam la Blade 1, 2 si 3 in puii mei sau la desene animate cu cei 3 purcelusi (vampiri )!! Astept cu nerabdare The Prestige, sigur ma duc la Diavolul se imbraca de la Prada si am vazut ca ni se pregateste un film tare cu Russel Crowe - A good year - pare super si Step Up - asta chiar e pe gustul meu, e cu dans, dans, dans - Flo, ce zici????

Editez: imi pare rau ca a murit Lulu, dar la o adica, la ceviata avea, a scapat sarmanu de chinuri si pt el si pt cine l-o mai fi ingrijit, atata cat a putut...asta e Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Io-l mai vedeam prin centru (PMV)dimineata cand mergeam la serviciu, era tare prapadit... mai un Napolact, mai un aprozar...sarmanul...

mai viu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor

am ramas datoare si eu cu un LA MULTI ANI!!! pt. toti Mihaii si Gavrilii +derivatiile

florina si eu am zis de Stodal ca mie mi-a trecut in 2 zile tusea dar lui Norbert nu i-a ajutat

Dumnezeu sa-l odihneasca pe Lulu ! imi pare si mie rau de el...
o sa avem si noi nevoie de rugaciuni sapt. viitoare joi pt. ca mergem in Ungaria pt. nefroscintigrafie adik se va vedea cat de afectati ii sunt rinichii lui Norbert...sper sa fie totul OK

va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

'Neata, fetelor!

Erika, pana in Ungaria?!?!?!....pe de alta parte sunt cu un pas inaintea noastra si sper ca nu supar pe nimeni cand zic ca sunt convinsa ca aparatura si restul ne depasesc!!!! O sa fiu cu gandul la voi...va tin pumnii si promit sa nu uit nici de rugaciune!!!!!

Roxa, asadar exista sperante sa te vedem si pe matale prin zona? Da' poate se simte mai bine Serban pana duminik si veniti impreuna....ce resttrictii aveti de la medic?

Cristiana, ma bucur ca esti mai bine....tot ce-i posibil, legat de mcd si viroza aia intestinala...poate totusi s fost altceva...la noi(de 2 ori s-a intamplat) cand facea Elsie la o zi diferenta ne imbolnaveam toti....absolut groaznic!!!!

Chiar, Oana e in Polonia??? Si n-a dat sfoara-n tara....mi-e dor de Oana.....

Deci, cine mai vine la Cenusareasa?

Mariana, iei Stodal? Nu iei Stodal? ...personal nu cred ca e contagioasa tusea asta seaca...sanatate muuuulta!

Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)

" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Am trecut doar sa va salut, ca am multa treaba la job si acasa acum m-am mutat si is singura
Un wek placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Roxana, pliiiiz spune-mi exact la ce magazin ai cumparat incaltari in Oradea?
...astia la Melania cat cer pe o pereche?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

olim unde te-ai mutat?

Flo, io vin sper la cenusareasa da v-am zis ca numade la 11 poci.va e prea devreme?

Erika ne rugam ptr voi si va tinem pumnii, te asteptam cu vesti bune!!

pupici

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pai am vandut apartamentul si am luat o casa.Doar ca e gata in ianuarie- februarie si pana atunci stam in chirie.Dar m-am mutat peste drum de unde am avut noi apartamentul
Iar la cluj am luat pe campului, vecina cu ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by baby-boom

Roxana, pliiiiz spune-mi exact la ce magazin ai cumparat incaltari in Oradea?
...astia la Melania cat cer pe o pereche?

hai ca ma "bag" eu cu preturile: eu le-am luat cate 3 perechi la fiecare si cea mai scumpa pereche a fost una de cizmulite inalte pt. bianca, adica 600.000 lei. in rest in jur de 400.000 au fost. dar le-am luat de la alesd unde au ei fabrica

sa stiti ca va citesc zilnic de la serviciu dar sunt si eu in randul lumii: adica am o viroza ca abia ma tin pe picioare iar copiii de marti nu mai merg la cresa: amigdalita pulsacee...sau ceva de genul asta.

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

Florina eu v-am mai zis de un mag. de incaltaminte in Manastur pe Calea floresti mai spre Billa mai sus de Napolact adik vis-a vis aprox de OMV....sunt incaltari de copii de la multe firme eu i-am luat de Avus Impex (oradea) si a fost 570.000 lei si sunt modele super

va pup

si am uitat sa-ti zic de ce mai mergem in Ungaria pt. ca sist.nostru medical "minunat" nu a adus din ianuarie izotopii necesari pt. aceasta analiza (sunt peste 200 persoane pe lista de asteptare...si chiar daca prin pile am ajuns primii pe lista tot nu au garantii ca ar aduce anul acesta) + ca am putea face la celebrii dr. urologi (Luncan sau Coman) analiza pe bani (care de altfel ar costa ca si in Ungaria) dar am citit despre explozia de cazuri de hepatita C cu care au fost infestati pacientii tratati chirurgical la ei si nu mai doresc sa adaug nimik pe lista de boli a lui Norbert
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput