Cluj rulz! -63

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Mariana,tare mi-au placut pozele,ai niste baieti superbi,sa le dea Dumnezeu sanatate si mult noroc.
Baby-boom,sanatate multa lui Elise.
Si Andrei e bolnav,habar n-am ce poate fi,ieri toata ziua l-a durut gitul si burta,a facut febra, nici nu putea sta in sus,tremura tot, iar seara a vomat.Azi pare a fi mai bine,sper sa fie asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Feteleor suntem acasa!!!
Multumesc tuturor pentru incurajari si pentru gandurile voastre bune! Ne-a ajuata Dumnezeu si suntem bine ! Analizele lui bb au iesit bine...a inceput sa creasca are 2430 gr...
Va pup pe toate si incerc sa mai intru sa va povestesc cum a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Flavia, sanatate la puiut

Maine mergem pana la Vatra Dornei. Ce bine ar fi sa fi drumul ca si cel spre Brasov. Pana in Brasov am facut 3 ore 1/2. Pana in Dorna normal tot atata, dar ultima oara am facut 5 ore 1/2 ca se lucra la drum (si eram si cu Petra)..brrr
Am vazut si eu shootingul Marianei si am facut si noi vreo 2..:))) ieri si azi.
Va pup si ne auzim pe duminica, cand vin cu soacra in dotare

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Am ajuns acasa!!!

Nu a mai tusit azi aproape deloc, muci are f.f.f. putini, febra a facut ultima data la amaiza...e bizar, e ca si replica in miniatura a racelii aleia monstruoase de acum 3 saptamani...am luat batista bebelusului, si remarc ca e minunata.....ma bucur ca Elise sta la dezmucinat, la ce figuri facea cand era mica!!!!
Ce raceala e asta care tine 2 zile, si nu are simptome clar determinate?
Stanca, e pediatra Elisei....oricum voi merge cu ea saptamana viitoare, cand o poate programa, sa ma asigur ca e totul ok!!!!

Flavia Maria, ma bucur din suflet ca sunteti bine si ca ai ajuns cu puisorul acasa!!!!!! Va tinem pumnii si de aci' inainte, sa va faceti omusori mari!!!!

S-a tinut intalneala?????

Mariana, cum a fost???

Pupici la toata lumea si noapte buna

Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)

" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor

da, s-a tinut, am fost in familie, eu, Raluca si Dana cu gagicile din dotare si ne-am simtit tare bine, fetele s-au jucat de numa pina la 9 seara.am pus-o nemotivata pe Stanca ca Theiutza tare l-a asteptat pe Razvan la joaca.
Stefi e ff cuminte, sa n-o mai aud io pe Ralu ca o bruftuluieste ca numai cerculetzu de ingerashii lipsea, mai ales pe langa ce faceau astealalte doua.

Flo bine ca e mai bine Elise, imi pare rau ca nu v-am vazut ieri!

Mariana cum a fost concertul?noi sufeream aseara ca n-am ajuns!

va pup, azi nu-s in toane grozave!

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cristiana merit "nemotivata" dar dupa ce am scris mesajul nu am mai intrat si eu asa am ramas cu impresia ca nu se tine.Sincer imi pare rau ca nu am venit dar daca doriti sa va facem o vizita se rezolva(a nu se citi ca autoinvitatie)Ieri am profitat si dupamasa am fost la mama finei mele in vizita la spital.

Florina neparat sa ajungeti la doctora sa ii fac un control.Ma bucur ca sunteti bine.

Flavia bine ati revenit acasa.De acum totul va merge foarte bine.Santate multa si laptic la bebe!

Gabi sanatate lui Andrei!Ma ia cu fiori cand aud de boli cu vomaturi la copii.

Gagici am nevoie de o reteta de tiramisu.

Mai fetelor tare de mult nu am mai iesit noi la o poveste.Ce ziceti de o intalnire pe saptamana viitoare?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ok, Stanca te-am motivat

si eu vreau intalnire sapt viitoare intre gagici, chiar atre de tot, dar pot numai joi sau vineri ptr ca luni plec la bucuresti in delegatie.
joia viitoare imi fac triplu test, nu mai pot de emotii!

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor

sanatate multa micutilor bolnavi ...incepe din nou sezonul virozelor

din pacate nici eu nu am timp sa va scriu ...vb. Cristianei am si eu zile "wild" la job...

in rest suntem bine, speram sa ne ocoleasca virozele si incep preg. pt. ziua lui Norbert

va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutere fetelor.
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor
va doresc o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Fetelor din Cluj va salut din nou!
va mai amintiti de Radu? povestea lui e aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70956&whichpage=8

V-am scris cand a plecat la Cluj pentru 2 saptamani la radioterapie si din pacate sederea lui acolo s-a prelungit la mai mult de 2 luni... i-au iesit elemente canceroase la ultima punctie si ii fac 27 de sedinte de radioterapie in loc de 10.
va rog daca puteti sa ii faceti sarbatoarea de Mos Nicolae mai frumoasa, pentru ca va fi acolo, deja se ocupa de asta Monica Arghir, daca cineva mai doreste sa o ajute, va multumim mult!

stiti cumva o pesiune mai ieftina unde poate sa stea in continuare tatal lui Radu? in we stau toti, iar in cursul saptamanii Radu si mama lui stau in spital...
ultimul we l-au stat la hotel cu 1,5 mil pe noapte ca nu au gasit nimic altceva...
va rog mult daca aveti informatii!

Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE

Mergi la inceput