Cluj rulz! -63

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza.
Frumoase poze Mariana. Ai copii tare frumosi.

Eu nu am avut o noapte tocmai buna. De obicei cand Dani - care doarme de la 9.30 la 7 continuu - adoarme dupa 12 si se trezeste de 3ori e bai. L-am pus in patut si s-a foit pana la 12, a cantat, a povestit si in final am adormit inaintea lui. Noaptea m-a trezit de cateva ori ca gemea si se smiorcaia. Si-a tras cearceaful pe el, perna era in cap, doamne ce s-a mai chinuit. La 7 fara ceva i-am dat lapte si s-a linistit. Eu sunt franta. Ieri am dormit 3 ore cu el dupa-masa.

Sa veti o zi buna, mai ales ca mai e o zi pana vineri...

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineta!

Noi am dormit azi toti pana la 9 fara un sfert.Vremea e de vina.

Cristiana noi venim la intalnire dar cred ca cu tati daca ne primiti.

Mariana uite poza mea preferata http://new.photos.yahoo.com/mg_tache/album/576460762347474034/photo/294928803720164616/31
sa nu mai fi stresata si nervoasa.Las' ca trece si asta si sa vezi ce bine va fi dupa

Dara sanatate multa surorii tale!

Svety cred ca e ceva in aer ca nici Razvan nu doarme bine.Nu stiu ce sa zic dar la noi mai trebuie sa apara molarii dar asta cam de multisor...Si eu am atipit ieri o jumate de ora care a facut cat 3 ore.

Din intamplare mi-am gasit ieri seara haina de iarna
la o "gaura" din Sora.Imi place la nebunie si e groasa si lunga.Deci poate sa vina gerul ca sunt pregatita.
Btw parca m-am cam saturat de toamna asta asa nici cald nici frig.Vreau sa vina frigul si zapada

Fetelor unde gasesc cd-uri cu colinde ca nu am nici unul si vreau sa ascult?

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca mi-am facut programare la coafor pentru 15 decembrie.Ca fleatza am uitat ca in 14 am serbare deci trebe sa schimb programarea pe 13.Oare e cu ghinion?

Mergi la inceput

Ilinca ma bucur ca vrei sa contribui!O sa facem cumva cu banii.

Gagici da' unde ati disparut toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
fetelor, mi-am luat niste cizmulite mortale, sunt din piele intoarsa, ca aici nu ploua deloc, is de culoare crem, si sunt foarte comode.Nu is foarte groase, dar inca e devreme pentru ele , ca azi la 11 la noi erau 20 de grade.Le-am luat de la reduceri si am dat 29.90 si pretul intreg era 50 de euro.Sotul a insistat sa le cumpar, ca is comode si aratau si foarte bine, cica de mos niculae, dar pana in 6 va veni mosul de o gramada de ori
acum am ajuns la job si am putina treaba, asa ca revin mai spre seara.
A venit si cei tehnicul sa imi instaleze digi , ca de 2 saptamani nu am avut , si eram ca turbata fara cronicuta si fara schimb de mame si SOS.sper ca diseara sa am digi.
O zi frumoasa tuturor
mariana, ce poze faine, da ce feciori faini ai, sa iti traiascaAl meu sot zice ca is doi nemti mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Hi!!!

Superbusybee!!!!!!!

Avem o veste proasta...Elise iar tuseste....nu inteleg de ce?????!!!!!! Tratamentul i l-am facut integral, totul a fost ok, n-a mai avut nimic aproape 3 saptamani si ieri dimi a inceput sa tuseasca... a tusit de 4-5 ori toata ziua (putin de tot, nu?) dar asta noapte a facut febra.....acum iar are febra........si nu stiu cat, ca a murit bateria la termometrul digital si ala clasic l-a facut nevazut la raceala trecuta!!!! bang]!!!!!
Afara a iesit cu moderatie, evident inbracata adecvat, n-a stat cu persoane bolnave, habar n-am ce se intampla!!!!....mizerabila asta de dr. imi scoate peri albi.....evident ca am sunat-o azi sa-i zic ca nu mi se pare normal intr-o luna sa se raceasca asa urat, de 2 ori.....mi-a zis sa o sun inc-o data daca persista febra 3 zile, si sa-i dau ce i-am dat si data trecuta.....nu ne poate primi ca are muuuulta lume deja programata....evident ca va persista ca e exact ca data trecuta, doar ca acum nu are muci decat in gat/piept, si nu sunt multi.... ARE ROST SA FOLOSESC BATISTA BEBELUSUSLUI???? .....sunt satula de ghinionul nostru la medici....am schimbat o dr. pentru incompetenta....asta e super profesionista dar ma dispera ca niciodata nu are timp de noi!!!!!!! S-o schimbam si pe asta....n-as prea vrea!!!!

V-am citit da' acum sunt prea agitata si stresata sa va raspund in parte la fiecare!!!!

Va pup si mai revin io

p.s......Cristiana, evident ca nu putem veni la intalneala

Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)

" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Florina imi pare rau de Elise.Doctora de care vb e pediatra dau de familie?Daca nu e pediatra neparat trebe sa ajungi la unul.Faptul ca face febra poate insemna si ca apare vre-o boala de copii.Dar trebuie sa o asculte cineva la plamani sa nu fie vre-o pneumonie.
De 4-5 ori sa tuseasaca nu e mult mai ales ca e mucoasa.La noi a mers pentru tuse aerosolii, humex si sirop de pin.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

va steptam , cine vine e binevenit.

daca mai are cineva nevoie de adresa sa-mi spuna!

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Cristiana vad ca numai noi ne-am anuntat in cazul asta poate ca ar fi bine sa amanam intalnirea.Tu ce zici?
Daca venim ar semana mai mult cu o vizita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Stanca si daca e vizita, ce?nu puteti veni in vizita?picii se joaca la fel de bine si 2 si 10.
s-a mai anuntat si Dana(dara) poate si Raluca, asa ca noi suntem acasa si va asteptam.really, eu inca odata n-o mai aman
ca se tot anunta romana , ea amana ca boleau picii si saream eu cu propunerea asa ca acum ar fi a 3-a amanare si e aiurea.
deci noi va asteptam daca vrea cineva sa mai vina e binevenit!

pusi

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput