Cluj rulz! -63

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pai cred ca ar fii bine de stiu varsta copiilor, ca asa ne-ar fii mai usor.La noi sunt niste pachetele de ciocolata cu mos si globuri si ma gandeam sa duc cateva, mai ales ca mergem cu autocarul, si ne va fii mai usor.astept sa va hotarati si sa imi spuneti si mie mai multe detalii.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dupa cum va zicea Roxana mica mie mi se pare ideea foarte buna.Poate daca suntem mai multe sa le luam si ceva hainute de iarna copilasilor pe langa jucarii.
Nici nu cred ca mai era nevoie sa se precizeze ca totul va fi transparent.Cred ca interesul e sa ajutam nu sa ne furam caciula una la alta.

PS: nu cred ca facem ceva de care moderatorii sa se lege.Actiunea nu o facem in numele DC ci in numele nostru personal.

Deci va rog fetelor sa va spuneti parerea si sa ne apucam de treaba.Daca ne hotaram la familia asta putem sa dam si lucruri care noua ne prisosesc nu numai bani.Astept deci parerile vostre.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

io-s de acord cu voi, important e sa ajutam.in ce sat e aceasta familie, pentru ca vreau sa ajungem personal sa-i ajutam!

Stanca e prevazut ceva program artistic, nu f complex, foc de artificii, ceva tombola, in rest se daseaza mult.cheful nostru acuma sambata a iesit excelent!sper sa fie si Revul asa, noi anii trecuti ne-am simtit tare bine
spuneti-mi mie daca va decideti ca sa rezerv o masa mai mare, da cat mai repede!

Dana, si eu sunt semi vegetariana, adica consum putina carne si fara f mare placere decat cand e f bine facuta!

fetelor, intrebare:prietenului Theiutei, Razvan , se pare ca i s-a agravat rahitismul, catre ce dr ar trebui sa se indrepte ca e f dezorienatata mamica lui.

va pup

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Fetele, clujencele,

Am o rugaminte: in 30 noiembrie mama e programata pentru o operatie la spitalul de oncologie, de langa Gradina Botanica. Stiti cumva un hotel/pensiune prin zona? daca nu ar fi foarte scump, ar fi si mai bine. Trebuie sa fim acolo din 29 seara, pentru ca trebuie sa mergem la spital dimineata foarte devreme, si eu as mai sta 1-2 zile cu ea.
V-as multumi daca ati putea sa imi recomandati niste pensiuni, chiar daca nu in imediata apropiere, dragute, curate, si la preturi rezonabile.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cristiana interesant program.Eu inca mai astept un raspuns de la cineva pe saptamana viitoare si abia apoi fac rezervarile.

Gabi sanatate multa mamei tale.Zona spitalului de oncologie e zona destul de centrala si preturile sunt cam mari.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

gabi_j, ce inseamna preturi rezonabile pentru tine? Ca ma pot interesa, doar sa stiu cat mai precis ce anume cauti.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Dani cred ca s-a intarcat. Este bine sau rau?
De 3 zile nu mai suge. Nici el nu a cerut, nici eu nu i-am dat. Eu ma simt bine, el cere bibi cu "apti". Deja avea un gust statut si-i mirosea gurita. Cred ca daca i-as da ar suge dar nu cred ca e cazul. Mai ales daca si el "considera" asta. Sunt gandita...nu stiu daca e bine, fiind sezonul rece. Pe de alta parte ma gandesc ca s-a intarcat singur si nu l-am fortat eu. Nu stiu...S-apoi are aproape 1 an si 4 luni

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Mariana,la colonoscopie i-a facut anestezie generala,mai greu a fost pregatirea pt.investigatie cu clisma,purgative.Ma bucur ca e mai bine tatal tau,inca o data sanatate multa.
Asi,f.bune link-urile, eu pe Andrei il feresc cit pot de toate porcariile din comert,bine el e si la un regim mai strict,dar e copil si citeodata imi cere ceva bun si atunci ii mai cumpar cite un ou Kinder sau o ciocolata si pentru el e sarbatoare atunci.
Carrie,eu pentru rahitism am fost cu Andrei la dr.Vasilescu la spitalul de recuperare.La noi s-a rezolvat repede problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

multumesc ca ati raspuns asa de repede. eu ma gandeam la preturi de pana la 1 milion/noapte camera single, sau 1.2 - 1.5 mlioane/noapte 2 persoane, aproximativ.
merci mult!

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ciao. sunt in criza de timp si inca la birou. Scriu ca sa nu ma dati disparuta .

Cristiana, sunt in delir si eu, Piky e un nume bes-ti-al pt un catzel pechinez e haios rau am avut si eu un pechinez, of course tot Piky in chema, tare, nu?

Gagici va pup, poate revin maine!
Roxa

Mergi la inceput