Cluj rulz! -63
Raspunsuri - Pagina 22

Alynutza spune:
Stanca foarte interesante articolele... Pana la urma nici nu stiu ce mai putem manca sa nu ne puna in pericol sanatatea. Mersi si de raspuns.

asi spune:
Buna dimineta!
Azi sunt binedispusa cu toate ca ceata ne face sa disperam.Ieri am primt o veste foarte buna.
Cristiana mai zi putin de revul de la chios ca poate venim si noi 3 sau 4 perechi.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

carrie spune:
neata fetelor, nu poci sta ca-s pe fuga
ce sa va zic de Rev?ziceti-mi voi ce va intere!
mersilica Mariana de complimentu cu freza.acuma mi se pare ca nu mai imi sta nicicum!
.
is bine cu burtica sa stii, cu chefu de nebunele stau si io mai rau
va pup
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

asi spune:
Cam ce e prevazut in noptea aia?

dara spune:
Buna dimineata!
Mi-am dus si eu ratusca la gradi (plangand de mama focului ca nu vrea sa mearga, ca ea-i racita si vrea acasa cu mami- mai si tusea demonstrativ, da n-are nimic!- mai am 2 zile de concediu si-atat) si ma pregatesc de mers in oras.
Mariana nu mi-ai spus ce-i pe la Sigma, merita mers pana acolo?
Asi daca mai sunt locuri o sa facem rev DC la Chios, daca vii si tu si Roxana... Eu de-abia astept!
Criss abia astept sa-ti vad freza! Sper ca ati rezolvat cu panourile!
Erika imi pare tare rau pentru ingerasul tau, stiu cum e cand ti-l iau doctorii si se uita cu repros la tine, de parca tu l-ai dat pe mana lor si nu vrei sa-l salvezi (asa striga si Daria: mamai, ce fac cu mine?!)
Raluca tre sa te prind la un ym neaparat!
Eu de azi inainte, nu stiu pentru cata vreme, sper sa rezist cat mai mult, sunt vegetariana! Am tinut un pic cura aia horror 3-3-3. Dupa reprizele de carne si lactate ma simt nasol... Vreau vegetale (fara prajeli, doar cu cereale integrale, fara grasimi...) Mi-am cumparat si cartea "Esti ceea ce mananci" de Dr. Gillian McKeith - tare interesanta... Studiez si Monti (stiu ca el recomanda si multa carne dar eu, cel putin o vreme, nu mai vreau sa aud de carne, ca era sa-mi vomez ficatul!)
Pup si restul fetelor, ma duc in oras sa ma destrabalez!
Dara si Darisor

asi spune:
Dara
Si eu ma duc in oras pe la banci.Urasc asta.
Stiti de unde sa-mi iau o haina faina si groasa de iarna?

ad_rianna spune:
ne mai tineti minte? am cam lipsit dar am lipsit motivat: au fost copiii raciti apoi saptamana trecuta am stat eu in concediu medical pt. o viroza foarte urata care nici acum nu mi-a trtecut complet...am citit putin ca am mult de lucru, voiam doar sa-i transmit flaviei felicitari pemntru bebelus si sa se faca sanatos repede. ma rog pt. asta.
si tie erika iti doresc multa putere si ma rog pt. micul norbert sa se faca bine cat mai repede. ce zici cum e si viata asta...nici macar nu ne cunoastem copiii
olim pt. papanicolau eu iti recomand clinica RADUSAN. eu tot acolo am fost si am fost foarte multumita
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by asi
Stiti de unde sa-mi iau o haina faina si groasa de iarna?
Razvan(07 martie 2004)si mami
cand afli zi-mi si mie

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

olim spune:
multumesc pentru sfat ad_rianna
am facut programare la cabinetul secs, pe 4 decembrie.Am mai fost acolo si e o doctorita foarte draguta, si am decis sa repet.Oricum,daca nu ajung pe luni, a zis ca ma primeste si marti, si ea stie despre ce e vorba, ca acolo am facut testul si in vara.Si cum il are celalalt, poate sa compare.
O zi frumoasa tuturor

Alexa Ioana spune:
no servus fetelor ! am reusit sa'mi culc piticu din dotare, si asa apuc sa intru sa va zic 2 vorbe.
in legatura cu colecta pentru craciun. am vorbit si cu stanca, si vreau sa va zic si voua scurt, si daca'i cazu revin cu detalii.
parintele nostru duhovnic are parohia intr'un sat de langa cluj. printre altele, are si o familie cu 6 copii de care are grija doar mama, din cate am inteles. si se descurca foarte greu (sincer, chiar nu inteleg cum se descurca, pt ca am inteles ca sunt toti foarte bine ingrijiti, si in primul rand iubiti). am vorbit si cu stanca,si daca sunteti si voi de acord, sa ne "unim eforturile" si sa incercam sa facem ca sarbatorile acestor micuti sa fie putin mai usoare.
eu am inceput deja sa dau "sfoara in tara" sa adun bani. ma gandesc sa iau ceva alimente de baza (faina, zahar, orez, ulei), niste fructe pentru copii, si daca reusesc, si niste jucarii, sa se bucure si ei in mod direct.
azi mai vorbesc cu parintele sa imi dea mai multe detalii (varstele exacte ale copiilor, etc), si eventual, daca nu plecam la bunicii sotului in weekend, dam o fuga pana acolo sa vad exact despre ce ii vorba.
sa va ganditi daca vreti sa facem treaba asta. oricum, orice ar fi, eu voi duce actiunea la bun sfarsit. eu am primit atat de mult de la viata si de la Doamne Doamne in ultima perioada, incat nu mi'ar tihni sarbatorile daca nu stiu ca am dat si eu ceva, la randul meu.
totul vreau sa fie foarte "transparent". adica o sa iau facturi pt tot ce cumpar, o sa fac poze "la fata locului", daca'i cazu' si proces verbal de predare primire, asta ca sa fie toata lumea linistita. si probabil o sa o iau si pe stanca cu mine, daca vrea sa vina.
sper sa nu avem probleme cu moderatorii/adminii daca facem asta pe forum... eventual vorbim pe mess daca sunt doritori.
am fugit la treaba.
va pup. astept vesti !!!!!