Cluj rulz! -63
Raspunsuri - Pagina 20

svety spune:
Roxa, eu citisem ceva cronicutze la A good year. Hmmmm...Mie mi-a placut tare mult The Lake House si acum vreau sa vad Step up. Si apropo de bucatarie si eu ador sa gatesc. Eu sunt una din psihopatele alea care face mancare in fiecare zi. Iar umblii cu .le in cap? Eu nu am rabdare
Mariana, sanatate tatalui tau. Chiar ca ati trecut prin multe, dar bine ca-i bine. Astept promotie. Daca mai vine toacla, anunta-ma.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

mariana tache spune:
Fetelor, multumesc mult pt grija voastra.
Roxana, soro, sper din suflet sa ai dreptate cu prognoza pt anul viitor; asa simt si eu ca tine; de fapt ma agat de ideea asta ca sa pot sa merg mai departe. Un special.
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

dara spune:
Mariana imi pare si mie rau pentru necazurile tale... Zic si eu ca Roxana, sa avem un an mai bun in 2007 (7 e cifra mea, sunt nascuta in data de 7 in '77... la anu' schimb prefixu' )! Sper la nul sa reusim sa luam si noi un credit... Si am hotarat sa il incep "in stil mare", la Chios, cu Criss
Raluca sper sa apucam si noi la o poveste pe ym, vreau sa-mi spui cum e la serviciu, cum e la cresa...
Inca ceva, Mariana, ca tu stai in Zorilor (bine stiu?): merita sa ma "sui in dealu' Clujului" pana la centrul comercial nou, am ce vedea? Vreau cizme, fusta, bijuterii, lenjerie...
Dara si Darisor

nana_sim spune:
Dragele mele,
Ajunge cu ghinioanele, in seara asta program special de dupa cum urmeaza:
pentru Mariana - sa se faca tata bine si sa iesiti voi din conul de umbra
pentru Flavia Maria si
- sa se faca puiul bine si sa veniti acasa repede
pentru Stanca si Razvan - sa se faca bine Razvan si tu sa te linistesti
pentru Erika si Norbert - sa se faca bine Norbert, a stat deja prea mult in spital
Pentru restul fetelor si
pt o saptamana mai buna!

svety spune:
Neatza.
Eu am si vesele si triste. Vesel e: ii cant lui Dani In padurea cu alune si cand ma opresc incepe "pu-pu pu-pu". E un scump. L-am inregistrat cu reportofonul. Apoi trist e...nici nu stiu daca sa pove asa ceva cu voi...ca o sa radeti de mine...dar indraznesc totusi. Eu nu mai am chef. Stiti voi de ce! De vreo luna ma bag in pat si ma intorc cu spatele la Mihai si sper sa nu faca vreo miscare. Inchid ochii si strang din dinti. Da-l iubesc. Nu stiu care-i treaba. Si el asa se necajeste ca are impresia ca e el de vina. Cred ca-s foarte obosita. Ce momente de calitate aveam
...Sunt tare necajita.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

carrie spune:
Neata dragutelor,
In primul rand imi cer mii de scuze Danei ca i-am saltata ziua de nastere “La multi ani! Draga mea si multa fericire.n-o sa uit de acuma.
Roxa hai sa facem trocul , Revul costa la Chios 2,8 mil/pers, haideti si voi, really!
Catelul , pe numele lui dat de Thea ,Piky e o dulceata, am fost in delir ieri, e patrat mic si super haios si fata s-a indragostit instant de el.
Mariana, ne gandim la tatal tau, o sa fie mai bine la anu pentru voi, cu siguranta!eu nu ma plang de acest an, desi constructia ne-a mancat nervii si banii, suntem in datorii pina in gat dar important e sa fim sanatosi.
Apropo un parchetar bun nu ne puteti recomanda.ca cel mai bun e din pacate bolnav!
Ma alatur si eu rugaciunilor Simonei pentru cei cu probleme, si mai spun una pentru ea sa-I mearga bine in casa noua.
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

carrie spune:
Svety se intampla, nu va panicati!
sunteti obositi , stressati...totul e sa nu lasati prea mult timp sa treaca asa ca sa nu va indepartati unul de altul!
eu sunt exact ca tine dar la mine e clar din cauza sarcinii, ma dor sanii, de-mi piere orice chef.plus ca-=s cu un somn in mine seara...
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

olim spune:
salutare tuturor.
Mai fetelor, cred ca nu ne vom putea intalni asa cum ma gandeam eu, ca ajung pe 4 decembrie si pe 6 ma intorc in spania, dar poate , poate.
Abia astept sa vad apartametul, sa vad cum este.Si abia astept sa dau petrecerea de inaugurare.Deja soacra l-a intrebat pe sotul ca unde este apartametul
, ca doar nu mi-o face vizite la cluj.Doar nu m-am mutat degeaba din mures, adica imi vand eu mandretea de loc de casa sa ma mut la cluj, si aici vine sa ma vada
.
Fetelor, trebuie sa imi repet papa-nicolau care nu a iesit bine in vara, ma puteti ajuta cu un nume de medic, sa imi pot face programare pe cand ajung sa imi fac controlul.
Cand am fost acasa mi-am facut testul langa telefoane, la o doctorita super-draguta, dar nu mai am numarul de telefon.Se numea algo de sex, nu imi mai aduc aminteAs vrea sa o repet sa vad daca totul e bine, si asa pot sa ma apuc de bebe
.
Va doresc o zi frumoasa tuturor

jozsaerika spune:
salutare fetelor
ne-am intors din Ungaria , am facut analizele dar din pacate nu am nici un raspuns pt. ca rezultatele le primesc doar sapt. asta miercuri sau joi si daca nu doar sapt. viitoare...fetelor multumesc mult pt. rugaciuni si gandurile voastre bune..sa stiti ca le-am simtit
Flavia felicitari pt. bb si va doresc si voua sa mergeti cat mai repede acasa sanatosi ...asteptam vesti cand mai puteti scrie
Gabi va dorim si voua sanatate....tu cum te descurci cu explicatul la copil: de ce il "chinuim"...al meu la punerea branulei tot timpul zbiara ca "sa ma ajute cineva...mami nu-i lasa sa ma chinuie"...si dupa diverse manevre din astea medicale e f. nervos pe mine si ma loveste, musca si vb. urat cu mine + nu ma asculta....voi cum reusiti?
Mariana muuulta sanatate tatalui......si noi din pacate anul acesta am avut o gramada de probl. de sanatate ...incepand cu copilul..apoi maica-mea hipertensiune (de se mira dr. ca mai traieste la cat avea)+osteoporoza+muscata de pisica,capusa...apoi fiica sora-mii cu o umflatura la genunchi unde ii curge lichidul de la articulatie + apoi o cumnata cu hernie ombilicala + alte maruntisuri
......in concluzie abia astept anul viitor ca-l presimt foarte bun
Florina si Dara mai povestiti despre printesele voastre, sunt delicioase povestioarele
Cristiana ti-am mai zis ca prevad ca o sa aveti un baietel ...un parchetar f. bun este socrul meu (preturile sunt poate un pic mai mari dar e f. bun)...daca te intereseaza poti si sa-l suni direct..trimit nr. pe PM
Simona multumim de gandurile bune ...daca stiam ca mergi la Bucuresti poate as-i fi avut o rugaminte la tine...vroiam sa-i cumpar lui Norbert locomotiva Thomas cu un mic traseu de sine si din pacate doar la Buc este...dar acum i-am luat alt cadou din Ungaria ..sper sa-i placa
pup si eu toata gasca de fete
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze

gabri_andrei spune:
In primul rind felicitari Flavia pentru bebe,sa fie sanatos si sa scapati de probleme cit mai repede.
Mariana,e foarte greu cind ai pe cineva drag bolnav,ii doresc tatalui tau multa multa sanatate si tie putere sa treci peste greutati.
Erika scumpa,intr-adevar e f.greu cu toate internarile si investigatiile astea,iti trebuie multa putere,rabdare si nervi de otel.Andrei deja e mare si s-a obisnuit cu doctorii,spitalele, cind il inteapa nu scoate un sunet,e tare cuminte,s-a maturizat prea repede zic eu.Nu mai zic ca el imi aduce aminte ca trebuie sa-i dau medicamentul,le stie denumirile,noi ii mai spunem micul doctoras.
Conteaza f.mult cum se poarta cu copilul in spital,sa nu ramina marcat,dar asta e alta poveste.Si eu am patit acum doi ani cind am ajuns la urgenta la Pedi 1 si a fost o experienta ingrozitoare, nu am putut sa-l duc nici macar la control ca se tragea inapoi si zicea ca nu vrea la doctorul ala.Au memorie copiii astia.Ii doresc lui Norbert multa sanatate si Doamne Ajuta sa fie bine.
Svety, nu te necaji,fiecare trecem prin momente din astea,o sa treaca.