Cluj rulz! -63
Raspunsuri - Pagina 2

baby-boom spune:
Alergia aia arata ca o julitura, cumva??? Ca un fel de scoarta...la ea sunt mai multe bubitze, cumva, pe o portiune...doar ca nu o deranjeaza, deoarece eu o tot intreb si zice ca n-o doare....poate o fi mancand-o si nu-mi zice....se roseste cand te speli, in contact cu apa? Pielea ei e uscata pe picioare, de cum incepe frigul, dar asa in spatele genunchiului a crapat de-a dreptul, e julitura, nu alta...
...din cauza zonei, exclus s-o jeneze ceva...oricum e mare, deja imi spune daca o deranjeaza ceva...testat...
Mariana???
Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)
" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

mariana tache spune:
Florina, eu zic sa o lasi in colo de medica de fam. Oricum ele nu stiu mare lucru in ale dermatologiei. Fugi repede la derma. Eu iti recomand o dermatoloaga f buna: dr Pop Daniela; are cabinetul la medstar in Manastur. Daca o sa te intereseze iti caut nr de tel pt maine.
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

baby-boom spune:
Teatrul tine maxim o ora...vreo 45 minute...luam belet, cum nu?
E bine 12 jumate.....merjem si la o prajitura dupa aia...sau o placinta mcd???
Ca un mare fan a serialelor cu criminalisti nu pot pierde Csi Miami...brrrrr...
...fac 2 kestii odata!!!

baby-boom spune:
Sa stii ca-l vreau...de aia ziceam si eu, mai sigur e cu dermatologul, si gata....apoi stau linistita(sper)
...da' nu te stresa, ca mi-l poti da si maine, nu?

mariana tache spune:
Si mie imi plac serialele cu pricina, dar nu ma prea uit; unde ruleaza ?
Mei, eu nu as vota pt placinta; eu votez pt MC dar pt mancare, ca la ora aia de ii dau placinta nu mai mananca altceva; asa ca mai bine ne prostim de tot, le luam un meniu si scapam de ei. O sunam si pe Oana, poate vine si ea.
Brrr, nici nu ma pot gandi ca dupa lupte seculare vom mai sta si noi la o poveste!
Stanca, voi veniti?
Roxana?
Simon (30.08.05)
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

baby-boom spune:
Nooooo, zi-i asa, atunci.....ca io aia gandeam, da' am mai zis odata, pe mess lu' Roxu' si s-a cam zburlit...am crezut ca faceti un club antiMcd, si nu bag io contre...si cum placinta e mai neutra....
....
Deci duminica mancam acolo?
Mi-e o pofta isterica de mcd...parca vad ca mi-e rau dupa aia, ca de fiecare data, da' de cateva saptamani rezist stoic...asta-i viata???
Chiar, cine mai vine?
p.s. Pe protv!!!!

mariana tache spune:
A! De azi am inceput sa tusesc. E o tuse seaca, iritativa; parca ma doare pieptul si ma gadale. Oare ce sa iau? in mod normal nu luam pt asta, dar mi-e frica sa nu le dau la copii; asa a vreau sa iau ceva miraculos, adica sa-mi treaca f repede.
Simon (30.08.05)
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

baby-boom spune:
Pt. tuse seaca habar n-am de nika....de fapt stiu de Stodal, de aci' de pe forum...ala e pentru toate felurile cunoscute de tuse, da-i homeopat....nu vrei sa incerci???...asa verifici pe pielea ta daca merg astea homeopate, nu?
Tin minte ca ccc Cristiana zicea ca la ei a mers de minune cu stodal!!!!

mariana tache spune:
Io nu pot sa fac antireclama la MC deoarece sunt lesinata dupa mancarurile lor; si nu cred ca patesc ceva prichindeii daca le dam sa manance acolo de 2 ori pe an! Asa ca... go for it!
Simon (30.08.05)
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

steaua spune:
Mariana, trebe a anunta un lucru de care cred ca vei fi mandra: ne- am sfintit aseara casa!!!!!!!Sunt f fericita!!!!!
Florina, UITE AICI:http://www.medstar.ro/dermatologie.php
si telefon:http://www.medstar.ro/
Fug la somn!