Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 145
Raspunsuri - Pagina 9
Avalon spune:
Mai, eu mi-as face si operatiile si i-as da si cu sutul, ca nu ar mai 'corespunde' el noilor standarde impuse, nu?
noela_carmen spune:
meey, io sincera sa fiu, la cat ma enerveaza acum, parca-mi vine numai shuturi sa-i dau!!! as face la fundul lui ca ronaldinio(nu's cum se scrie corect)
am o leaca di treaba si mai vin din cand in cand pe aici, asa ca s-ar putea sa raspund cu intarziere
turturica spune:
noela iubire, ca tot te prinsei p-acia, help me. E posibil ca la ciclu de 25-26 de zile sa am ovulatia de-abia in ziua 16-17? C-am avut ceva dureri de ovare prin zilele respective si-o chestie alba amarita pe chilotei, nu mucus din ala sanatos cum are restul lumii. Da' tot degeaba le avui, ca barbatu' mi-a venit tot tirziu acasa si-am fost prea obosita sa-l mai prind la inghesuiala. Asa ca n-am prestat decit pina-n ziua 14, fir-ar sa fie de treaba.
Temperaturi n-am luat, c-aruncai termometrul ca si avalon. Of, si-acuma imi pare rau ca nu m-am putut mobiliza in zilele respective si-am mai pierdut o luna ...
irlandeza spune:
Buna dimineata , fetelor.
Sunt Z 16 si Fertilitty Friend imi arata ca am ovulat in Z 12, si noi n-am prestat decat inainte cu 3 zile, credeam ca ovulez in Z 14 , ca si luna trecuta, si testele astea de ovulatie nu mi-au aratat nimic luna asta , cred ca am ovulat noaptea , ca altfel nu-mi explic ce s-a intamplat. Acum , fie ce-o fi , ca nu mai pot da timpul inapoi.
Noi 2 singurei
ancadragoman spune:
Buna fetele ,aseara am luat ultima pastila de utrogestan si acum astept CM.Mi-a spus la eco ca trebuie sa vina.Se vede la eco asa ceva?
anca
poze nunta
corinuk spune:
Buna fetele!Va pup si promit ca revin in fortza!Anca da! la eco se vede mucusul adica inainte sa iti vina CM!Asa ca asteapta-i acum ptr ca va fii ultima oara !Sa le aduci aminte lucrul asta...este ultima oara cand ii primesti da?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
noela_carmen spune:
turturico, putin probabil.daca ar fi asa, adaugand 14 zile faza luteala(standard) rezulta ca ciclul ar fi de 31-32 zile...nu ai ce face decat sa astepti si sa vezi ...sorry
irlandeza, ce sa-ti spun...BAFTA!!!
anca, da se poate oarecum. daca endometrul este gros atunci se poate anticipa ca nu mai e mult si vine menstra.
plec ca a venit nepotica la mine, si pange
ancadragoman spune:
Exact asa a spus,ca este endometrul gros si trebuie sa vina.
Corinuk acum cand vin ii iau deoparte si le explic sa ma lase asa cam noua luni daca nu vor cafteala.
anca
poze nunta
amameda spune:
Fetili, vad ca va distrati serios.
Noela verifici coloteii la sutz daca au cumva ruj pe ei sau de ce...De polutii nocturne nu mai poate fi vorba la varsta asta.Va ramane sa-i mai cautati de bataturi in palma...Al meu nu are de cand cu progesteronul si somnanbulismul meu cras...Ai dreptate Mami numai barbatu'stie ce, unde si de cate ori.
Avalon , cred ca se duce santajul meu. Auzi ce-am patit.Ieri ultima zi de Utrogestan. Cu o zi inainte am luat doar 1 pastica din 2. Dupa ce ti-am scris de pasteluri, a inceput o durere pelvina suportabila. Merg la baie si sange pe hartia igenica. M-am spariet tat.De ce in z 11DPO sa-mi vina ciclul. Iau ultima pastica si ma asez in pat. Din 5 in 5 min ma controlam la baie si de fiecare data cate o petita . Tzatzali beton. Ma ambalez serios ca de viitura si ma culc. Dimineata nik, la pranz o petitza maronie pal(vechitura), seara nik. M-am gandit eu desteapta sa iau in continuare Utrogestan.Fac bine sau nu? Nu ma interbati de TB ca nu stiu.Ce spuneti vin blegosii ? Sa opresc progesteronul? Nu am mai avut niciodata vreo sangerare in afara ciclului.Recunosc nu ma simt prea comfortabil. Porcaliul de la nume e de la sangerare...
Pup toate cucuietele.
MEDA