Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 145
Raspunsuri - Pagina 18
amameda spune:
Mami, vezi ce calitati nemaiauzite am. Numai pe mesajele tale am ghicit zodia. Am glumit.Imi imaginez ce fata ai facut...
Mare dreptate ai cu bataia pe tv si pc.Cineva trebuie sa cedeze sau daca nu trebuie investit serios pt. linistea familiei. Mie sotul imi sterge favoritele si isi pune site-uri cu telefoane, GPS-uri... Sa vedeti ce scandal iese...
Aseara cand m-am culcat,sotul imi sopteste prin somn : "Internauta lui tata..."
Subscriu si eu la ideea :cununie religioasa. E foarte importanta. Cred ca totul ar fi altfel. Parerea mea. Si apoi e motiv de chef!
MEDA
ancadragoman spune:
in afara de chef ,incepi sa te simti si tu altfel.Pe mine una m-a linistit sufleteste cununia religioasa(parca sunt baba).
anca
poze nunta
amameda spune:
La mine cred ca au uitat sa spuna ceva fiindca nelinistita eram ,nelinistita am ramas. Viciu de procedura?
MEDA
dj_mama spune:
Meda, io sunt mai diplomata. I-as lasa lui favoritele si tu sa intri din history (icoana cu sageata verde ca la sensul girator) si intri la fix chiar pe ultima pagina pe care ai accesat-o ultima oara dintr-un anume topic). Dezavantajul este ca vezi pe unde a mai haladuit sotziorul pe net ).
Auzi, da el nu-ti citeste mesajele daca stie de forum ? Printre atatea 'pasarici si cucuvele, mucus de 8cm si atatea blonde'?
Roxali spune:
Avalon si Meda avea-ti simptome...usturime,mancarime...De care boala infectioasa ?? ca ma baga-i la idei...
Ali
amameda spune:
Nu, ce sa citeasca...I-am lasat si deschis la forum si nik. Mai intraba ce mai scriu fetele si daca vreu ,ii spun cate ceva care nu-l oripileaza .In rest are ocupatiile lui. Dar sar'na de sfat.
Anca, la mine au citit de m-au zapacit- 1 ora si... Mi se facuse rau de cald si stat in picioare. Eram cat pe ce sa parasesc ceremonia.
Roxali, vezi-ti de treaba cu boala infectioasa... E una destul de rara si nu cred. Mancarimi aveam numai la creier...Poate ai candidoza fata draga.
MEDA
noela_carmen spune:
quote:
Originally posted by dj_mama
a propos de calculatoare, toate forumistele au parte, cu sotzul, de acelasi meci si anume care sa stea la calculator; va spun io ca nu se rezolva decat daca mai apare un laptop ori alt pc; este similar cu disputa pe telecomanda de la tv; el vrea meci, ea telenovele (vorba vine).
Asa ca, de cand avem fiecare pc-ul lui, tv-ul lui si ne-am mai vazut si cu pat mare de nu ne mai atingem decat accidental , avem o viata foooooarte linistita. Atat de linistita incat abia de ne mai vedem. Ne mai spunem buna dimineata si noapte buna, ti-e foame, mananci? speli azi rufe (de calcat m-am lasat demult)? a cazut cumva azi guvernul? neee! deci, cum va spuneam, liniste si pace
vai mie mami ce bine ai descris,parca as fi eu si sotu', cu diferenta ca pe mine nu ma goneste nimeni de la calculator,nu-l pasioneaza deloc
aseara, m-am dus si eu in sufragerie, sa mai stam putin impreuna, se ne utam impreuna la ceva la tv. el...se uita la meci...zic: altceva nu este? si primesc raspuns ce m-a naucit :" depinde ce vrei sa vezi, sunt 3 televizoare in casa..."
am inghitit in sec, mi-am pus IQ-ul meu destept in aplicare si m-am retras discret.
da' o sa-mi vina si mie randul...
revenind la zodii, retrag cele spuse aseara despre raci si lei...cu ascendent in varsator,racii nu se lasa dominati de lei nici de frica, doar din convingere , poate...
ancadragoman spune:
Meda daca ai trecut print toate acele simptome inseamna ca e de bine
anca
poze nunta
amameda spune:
Fetele, va doresc duminica placuta.
Am de facut niste explorari prin oras. Ne "vedem" mai pe seara.
MEDA