Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mayaione fa te bine si avem noi timp dupa sa ne povestesti de toate. sa ti traiasca baietelul!

danita fix sa te panichezi iti lipseste daca ai tensiunea mare. pune te in pat si gandeste te numai la chestii care te linistesc

cristina1974 te inteleg si mi pare tare rau de porcusorul tau. si eu sunt o mare iubitoare de animale. noi avem un pisoi de 5 ani si inca n am reusit sa l dam. vroiam sa l trimitem la mama dar e in alt oras si mi e asa mila de el...e un sperios iar drumul o sa l termine, plus acomodarea intr un alt loc si cu alte persoane dupa atat timp... nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa facem cu el.

dianocica, 35s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

felicitari Simo sa iti traiasca baiatul si sa fiti sanatosi amandoi.

Asizule ma uitam pe lista si ma gandeam pe cine o sa anunt eu cand se intampla minunea si care sa poata da vestea mai departe. ce zici vrei sa faci pe mesagerul, ca tu mai ai ceva de asteptat pana la marea intalnire.

Raluca 40 fix cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Simo, Mioara si Roxana, sa va traiasca bebeii, sa fie mancaciosi si sa va intoarceti cat mai repede acasa.Maya, bine ai venit acasa, sa va bucurati de bebelush din plin, refacere rapida.Miro bine ai venit si tu acasa, sa ai o bebelina mancacioasa si sanatoasa, iar tu sa treci cu bine peste toate cele.Refacere rapida, si sa revii cu zambetul de buze. Bebyta, mult noroc maine si sa treci cu bine peste eveniment.Ne gandim la tine.Bulisor 32+ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Bebyta fii tare o sa fie totul bine maine o sa fie marea intalnire cu bebeTudor Matei...ce nume frumos i-ai ales !
Danitaincearca sa te linistesti, si eu am avut tensiunea mare si picioarele si mainile foarte umflate, mi-a zis medicul sa renunt definitiv la sare, acum mananc totul fara sare si parca ma simt mai bine. Eu de la tensiune cred ma trezeam dimineata ca imi curge singe din nas asa ca fii tare!
mayaioneiti doresc recuperare grabnica ca sa ai forta sa te ocupi de bebe mic ca are nevoie de tine!
cristina1974 bebe Georgia vine cand are ea chef ca daca ar veni toti cand am vrea noi...ce bine a fi...
Acum ma duc sa vad ce mai pot manca fara sare ca parca de cand sunt la regim nu ma satur deloc!

carla2005 36+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Raluca, cu mare drag...ca io mai am...asa cum spui...desi mi se pare asa aproape!!!!

Carla, nu stiu daca e bine sa renunti de tot la sare, pentru ca e singurul aliment din care-ti iei iod, fffff important pentru tine si bb...si eu am retentie hidrica foarte mare, mi s-a spus sa reduc sarea, dar sa NU renunt de tot sub nicio forma!!! Ai grija de tine!
Danita, stai cumintica in pat, relaxare totala si poate scade tensiunea!!! Fara stres! Oare medicamentele alea ai verificat ce efecte secundare au??? Ai grija de tien si mergi urgent la medic daca esti mai rau, Doamne fereste!!!

Oana 33+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Acum vin de la doctor si inca nu am apucat sa citesc mai nimic azi.
Cezariana mea e programata pe 15 decembrie! Incep sa am emotii, e aproape la fel ca prima oara cand habar n-aveam ce urmeaza sa mi se intample...

asiza, doctorul a spus ca o sa ma testeze pentru Streptococ B, ca "desi nu e atat de important la cezariana eu prefer asa", am incheiat citatul. A mai spus ca testarea asta se face aici in sapt.36.
A, si a mai spus ca daca am contractii BH la 20 de minute e normal, dar daca sunt la 10 minute atunci trebuie sa ma vada.

Ma duc sa va citesc.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Uau!!!!
Ploua cu bebei, ploua cu bebeeei..

Simo sa-ti traiasca bebele, sa pape laptic de la mama si sa iti aduca numai bucurii!!

Mio felicitari, sa-ti fie bebelicul sanatos si mancacios!!

Roxana si tie felicitari, si tot asa, sa auzim numai de bine, si de tine si de bebe!!

No ca m-am emotionat.

Bebyta curaj maine, o sa vezi ce fericita o sa fii cand o sa ajungi sa-ti tii bebele in brate!!

Miro bine ai revenit acasa, bucura-te de Karina, bucura-te ca e sanatoasa si sunteti toti 3 unul langa altul, amintirile urate or sa dispara, nu te lasa doborata de nimic. Important e ca iti ai comoara langa tine. Si e bine.

Alexandra asa te vreau. Nici nu te mai gandi la nastere. Gandeste-te numai la bebe.

Asizule nu mai stiu cui raspundeai, am uitat, m-am lasat dusa de valul de bebei..era vorba de sare si retentie de apa. Supermoasa ne-a spus vinerea trecuta ca dupa ultimele cercetari se pare ca in situatia femeilor insarcinate problema se inverseaza. Cica se face TERAPIE CU PASTILE DE SARE in cazul unei retentii puternice de apa, pentru ca organismul gravidei reactioneaza exact invers. Am crezut ca glumeste, dar era tare serioasa.
Si eu am maninile ca niste perinute, plus ca mana dreapta imi e mai tot timpul amortita,gineco mi-a spus sa beau ceai de urzici. Am inceput alaltaieri si pot sa spun ca parca nu mai e asa dramatic.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

chinico si dr mea mi a zis la fel despre sare. ca e f important pt gravida si ca retentia de apa se face oricum, de la altele(sincer nu mai stiu de la ce) dar daca e sa renunti la ceva, nu trebuie sa renunti la saruri. poti sa nu mananci f sarat dar sa bei apa plata sau minerala bogata in saruri, muraturi, seminte, chestii din astea.

fetelor, sper ca maine imi repara internetul si o sa fiu toata ziua pe faza. si sa nu mai fac incurcaturi. va pe toate si vb dimineata

dianocica, 35s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna seara la toate mamicile si burticile.
Noi am fost un picut ocupati zilele astea am avut oaspeti a fost buni la noi.

FELICITARI LA TOATE MAMICILE SA VA TRAIASCA PUII SANATOSI SI FRUMOSI SA AVETI LAPTIC MULT
SI RECUPERARE RAPIDA.

Uite incercam sa punem si noi niste pozici cu bebita.

va pup pe toate

http://new.photos.yahoo.com/stelastratulat/my photos

MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

mai incerc o data cu pozele

http://photos.yahoo.com/stelastratulat

MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL

Mergi la inceput