Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 6
ank999 spune:
Chriscum a fost la eco?
Marcela ai fost la control? Cum mai esti?
Roxanica bafta! Te asteptam cu vesti.
37+ cu Erica Elena
bebyta spune:
MULTUMESC MULT SANTETI TARE DRAGUTE SPER SA NU VA DESCURAJEZ SI SA FIE TOTUL OK!!!!
*bya*38+TUDOR MATEI
dianocica spune:
mio bravo, mami! sa ti traiasca puiutul
roxanica2006 tinem pumnii
mirona mai bine ne spui de acum,sa stim la ce sa ne asteptam. oricum iti tinem pumnii sa fie totul in regula si sa va refaceeti cat mai repede.eu zic ca mai bine punem raul inainte si avem surprize placute decat invers. asa ca as vrea tare mult sa bne spui cum a fost
bebyta incepem galeria!
dianocica, 35s
Raluca_u spune:
Bebyta facem galerie si pentru tine. hai capul sus si fii barbata.
Ank multi pupici de la noi.
Raluca 40 fix cu Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
cristina1974 spune:
Felicitari pentru Mioara si Robert pentru baietel,si inca o data felicitari Roxanei,pentru flacauasul ei.la toate mamicile urez sanatate maxima si refacere rapida, la bebei transmit multi pupicei si sa creasca repede,si cati mai putini colicei.
Miro,bine ai venit acasa! Cumva, e mai bine ca ati venit acasa.Ai sa vezi ca fetita va lua in greutate repede,si si va face un program al ei cat de curand. in spital, astea sunt mai greu de realizat.ma bucur ca printesica ta e sanatoasa,si ai sa vezi ca in scurt timp va recupera la greutate.
Raluca, ma bucur ca macar reusesc sa distrez fetele pe aici,pana mi-o veni si mie randul.Chiar nu pricep de ce georgia nu vine, e gata de venire de mult timp si nu inteleg de ce nu vrea sa ma vada face to face, acum, ca m-am facut si frumoasa pentru ea.Sper sa se razgandeasca, dar daca o fi incapatanata ca tati,ca doar el provine dintr-o tara cu multe camile,si alea sunt al naibii de capoase,o iau ca atare si mai astept,ce pot altceva sa fac?
Ma doare sufletul ca purcelusul meu de Guineea a murit,dupa ce s-a chinuit o gramada. L-am dus la medic, ala i-a facut o injectie cu fluide,ca era deshidratat, si m-a avertizat asupra inevitabilului.Am atatea animalute, si mor cand ma gandesc la ce trebuie eu sa suport din partea tuturor.Of,Doamne, mor cand vad chestii din astea si nu pot face nimic, nimic.
38 saptamani fix,fix,fix,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
machetutza spune:
simo29 a nascut prin cezariana, la 18:07!
micutzul David- 2kg-700g - si mama lui sunt bine amandoi!!
va doresc tuturor nastere usoara si bb-i sanatosi!!!
Simona, mamica de Lucian - 2 ani si 8 luni
cristina1974 spune:
Simo,felicitari pentru bebelush!!!!!! Sa-ti traiasca,sa fie sanatos, sa ia in greutate, iar tu sa te refaci rapid si sa ai mult laptic pentru bebelul tau.Bravo voua!
Mamicute la greu pe aici,ploua cu bebei,si-a mea,care se grabea de zor sa plece la cumparaturi, iaca acu' ma tine pe jar.
38 saptamani fix,fix,fix, Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
mayaione spune:
Salutare la toata lumea! Am venit si noi acasica dar din pacate recuperarea mea lasa de dorit. Sper sa-mi revin si sa pot sta mai mult pe forum. Important e ca bebita mea e bine, destul de cumintica si mancacioasa foc si ne ocupa tot timpul. O sa va povestesc mai multe cand pot sta pe scaunel mai mult. Pupici si felicitari celor care au nascut pana acum!
danita spune:
felicitari ptr mio75, roxana si pupici la toate mamicile cu bebici dar si cele cu burtici !
eu sunt mai mult prin pat cam in panica ......tensiunea mare (145/99)pulsul mare .., fost la cardiologie mi-a dat niste pastile dar parc aimi e si mai rau ...... am cam intrat in panica azi - dureri de cap si ameteli .....
pupici si va doresc numai bine
D 36+
BeBelusca
asiza spune:
Roxana, FELICITARI!!!! Sa ai un sanatos si papacios!!!
Simo, BRAVO!!!! Sa va traiasca Davidutzul!!!!
Dar totusi sunt putin socata! De ce cezariana???? Ce n-a mers bine? Astept vesti!
Refacere rapida mamicilor!!!
Miro, bine ai revenit acasuca!!!! Cum e Kara??? Hai povesteste-ne cum a fost ca ne-ai facut curioase! Oricum, te pup tare tare tare si revenire grabnica si tie!
Bebyta, galerie pentru tine!!!! Totul va fi bine!!!
Raluca,
Oana 33+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!