Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
saryta spune:
Mioara si Robert - sa va traiasca baietelul si sa va bucurati de el. Iti urez refacere rapida.
Simo - hai mami curaj ... daca nu cumva ai si nascut.
Oare ce face Marcela a fost la control ... draguta te asteptam cu vesti.
Mariana - 37+ cu ANTONIA
Mamicuta de -ANDRA si SARA
Mirona spune:
buna seara fetele mele dragi dragi dragi.
suntem de ieri acasa (chiar daca fara voia noastra), rupte desomn si de incordare.
N-am reusit inca sa citesc din urma ... am vazut doar cateva din felicitarile voastre la adresa mea, unele mi le-a citit si Dani prin telefon cat mai eram in spital.
Timp de net inca nu am, inca nu mi-am revenit din socul primit ... sper insa sa nu mai dureze mult ... ca sincer nu mai pot.
Am sa-mi scriu si eu povestea ... sau mai bine spus cosmarul ... dar dupa ce nasteti toate - nu vreau sa sochez pe careva.
Va pup pe toate si va multumesc enorm ca ati fost aproape de noi.
Multumesc si pentru felicitarile de ziua mea - nu am perceput-o ca in alti ani - am trait-o doar in stres si totusi in fericirea de a veni cu puiul acasa.
FELICITARI TUTUROR NOILOR MAMICI.
UN BUN VENIT BEBEILOR.
Fug inapoi la ea - voiam doar sa va anunt ca a nascut ROXANA din PLOIESTI. M-a sunat acum cateva ore din sala de terapie intensiva.
Va pupa pe toate.
Si eu pe voi.
Miro
Raluca_u spune:
am schimbat si noi semnatura.
acum avem 40 fix, fix, fix
Raluca 40 fix cu Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
dandusa spune:
Fetelor...,mii de scuze in fata voastra care ati asteptat vesti de la Roxana si mii de scuze si pentru ea.
Azi a nascut un baietel de 3100 ,scor 8.Ea mi-a trimis un mesaj ...,dar eu nu am stiut cine este deoarece nr ei nu-l aveam in memorie si ...,cum nu am timp sa va citesc...,nu eram la curent cu ce se intimpla pe forum.
Deci haideti la felicitat pe proaspata mamica Roxana si pe flacaul ei.
Va pup tare
ps:Raluca m-a sunat si ea m-a lamurit cine ar fi putut sa-mi trimita msg
dandusa si
printesa mea, crinuta
poze de dandusa
ank999 spune:
Felicitari Roxana si Mio 75! Sa fiti fericite mamicilor alaturi de bebeii vostrii! Sa fiti sanatoase sa va refaceti repede si sa aveti bebei de cuminti frumosi si sanatosi!
37+ cu Erica Elena
bebyta spune:
MIO 75 FELICITARI SA-TI TRAIASCA SA FIE SANATOS SI MANCACIOS IAR TU SA TE REFACI CAT MAI REPEDE
Multumim proaspatului tatic de veste
Fetelor eu urmez..... maine dimineata la ora 10 am programat cezariana nici nu mai pot vorbi de frica si de emotii sper ca totul sa fie bine si sa va dau vesti bune cat mai curand.
va
*bya*38+TUDOR MATEI
m_monique spune:
felicitari pt. proaspetele mamici ramsan , mio75 si roxana! Sa va traiasca baietii si sa fie sanatosi!
Luciab
34 + cu
Nunta noastra
ank999 spune:
Hai bebyta! Iti doresc ca totul sa mearga perfect!
Miro bine ai revenit acasa cu printesa ta. Sper ca totul sa fie bine si sa depasesti problemle pe care le ai!
Raluca dupa cate ai patimit, iata-te la termen! Saptamana asta iti vei tine ingerasa in brate! Bravo si multa bafta!
37+ cu Erica Elena
m_monique spune:
bebyta stai linistita ca totul va fi bine. abia astept sa ne anunti vestea cea mare.
34 + cu
Nunta noastra