Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 26
m_monique spune:
fetelor mai devreme am vorbit cu Raluca_u. e asa de emotionata. maine dimineata merge la spital sa-i induca nasterea, asta daca nu le face Adinuta vreo surpriza in aceasta noapte.
Ralucai nu-i merge netul. va
pe toate.
34 + cu 
Nunta noastra
fatima spune:
fetelor, eva ioana s-a nascut miercuri, 08.nov, la ora 14.00, dupa un travaliu de 12 ore. a fost greu, dar am si uitat. e ffff frumoasa. a avut 3.420 kg, 52 cm si apgar 8, ca i s-a fisurat cordonul ombil. la expulzie. dar n-a fost ceva grav, doar ca a pierdut un picut de sange si a fost cam palida in prima zi. o sa pun si poze cand am timp. azi am venit acasica.
pe scurt, mi s-au rupt membranele marti seara, pe la 8.20...tocmai vroiam sa intru pe forum sa va scriu si sa pun niste poze cu burtica facute chiar marti...dar nu mergea netul..m-am ridicat sa merg la baie si m-am trezit uda pana la glezne..va mai povestesc eu ce si cum..ma duc ca incepe sa scartaie..
fatima
38+ si
eva ioana
luly spune:
Salutare fetelor!
Bebyta felicitari mamico 

! Refacere cat mai rapida si un
cuminte si mancacios!
Danindani m-a impresionat povestea ta. Cum au zis si fetele, totul e bine cand se termina cu bine. Important e ca acum iti tii mandretea in brate si sunteti bine amandoua.
Porumbita te invidiez. Auzi - doar 4 kg in plus si ai incaput in blugii de dinainte ... Si eu sper sa-mi revin cat de cat dupa nasterea asta.
Oricum am ramas cu multe kg in plus dupa Di, de nu am mai incaput in nimic din ce aveam inainte. Nici nu vreau sa ma gandesc prea mult acum la asta ca ma indispun total, dar eu nu mi-am revenit prea bine dupa prima nastere. Am ramas si cu burta, si cu copane, si cu fund, si cu colacel, si cu tzatze si cu...lista e lunga. Nici in pantaloni, nici in fuste, nici in bluze cambrate nu am mai incaput 

. Asa ca a trebuit sa-mi refac garderoba. Oricum lumea ma "incurajeaza" ca avand 2 copii o sa slabesc vreau nu vreau.
Alexandra ma inscriu si eu pe lista celor cu o noapte agitata. Nu mi-am gasit deloc pozitia azi-noapte. Ma simteam ca o balena esuata, care moare sub propria greutate.
Bamboletta
felicitari pt bb cuminte. Si pe tine te invidiez. Hai ca-mi spun toate frustarile aici, dar dc si bb2 o sa fie ca Di, fetelor nu cred ca o sa ne auzim prea curand
.
Gata fetelor va pup pe toate si mamici si burtici
ca tb sa-mi duc puiul la culcare.
Luly
36s cu
si
Diana (04.12.2003)
saryta spune:

Hai Raluca 

maine o sa-ti vezi bb si o sa fii super fericita...CURAJ.
Fatima - felicitari mami sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea.Refacere rapida.
Va pupacesc dulce
...noapte buna.
Mariana - 37+
cu
ANTONIA
Mamicuta de
-ANDRA si SARA
m_monique spune:
quote:
Originally posted by fatima
fetelor, eva ioana s-a nascut miercuri, 08.nov, la ora 14.00, dupa un travaliu de 12 ore. a fost greu, dar am si uitat. e ffff frumoasa. a avut 3.420 kg, 52 cm si apgar 8, ca i s-a fisurat cordonul ombil. la expulzie. dar n-a fost ceva grav, doar ca a pierdut un picut de sange si a fost cam palida in prima zi. o sa pun si poze cand am timp. azi am venit acasica.
pe scurt, mi s-au rupt membranele marti seara, pe la 8.20...tocmai vroiam sa intru pe forum sa va scriu si sa pun niste poze cu burtica facute chiar marti...dar nu mergea netul..m-am ridicat sa merg la baie si m-am trezit uda pana la glezne..va mai povestesc eu ce si cum..ma duc ca incepe sa scartaie..
fatima38+ si
eva ioana
Felicitari! Sa-ti traiasca papusica, sa fie sanatoasa si cuminte!
34 + cu 
Nunta noastra
asiza spune:
Fatima, felicitari!!!
Sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va bucure in fiecare clipa!!! Asteptam poze! 
Hai Raluca!!! Esti puternica, vei trece cu bine marea incercare!!!!
Oana
33+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
alexandra_25 spune:

HAI RALUCA 
....CURAJ...O SA FIE BINE!!!!!!
Fatima ....

....Felicitari..sa-ti traiasca printesa Eva....tu deja esti acasa???....ma bucur ca sunteti bine amandoua!....

alexandra
38 + cu 
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
cristina1974 spune:
Fatima, felicitari pentru Eva Ioana! Sa-ti fie sanatoasa,imi inchipui ca frumoasa este,sa pape bine ,sa creasca mare si sa ii bucure pe mami si tati mereu, mereu.Tu sa te refaci repede,si sa ai laptic mult pentru papusica.
Raluca, bafta multa maine!esti puternica, ai trecut prin dureri mari....Si acum o sa doara ceva, dar stii ca la sfarsitul lor esti cu Adinuta langa tine.iti tin pumnii,sa ai curaj si putere,asa cum ai demonstrat si pana acum.
Fetelor, eu am contractii cam neregulate,deocamdata. Nu s-a rupt nimic deocamdata,insa sunt cu ceasul in mana,sa cronometrez. Dureri...un pic mai mari ca alea de ciclu,insa suportabile.Vin si trec....Ma duc sa imi fac o baie,in caz de ceva, sa fiu fresh.
Noapte buna si aveti grija de voi.
38+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
danutz spune:
seara buna fetelor!
atudor, multam mult pentru listuta de spital!
dani, impresionanta povestea ta...bine ca a fost bine!!! stau si ma intreb cum e sa te trimita aia inapoi acasa cand totusi tu ai contractii??? pai eu eram in stare sa stau acolo pe hol, cu partenerul langa mine, decat sa ma intorc acasa si sa stau si sa astept si iar sa astept...nu stiu...zic si eu!
am intrebat la spital daca e cazul sa-mi cumpar singura trusa de epidurala si au zis ca ar fi bine, fiindca daca sunt aglomerati se cam termina.cica joi au avut 11 nasteri intr-o zi (e vorba de Filantropia). voi cum ati facut?
ma inscriu si eu in clubul celor care au probleme cu somnul, deja am epuizat toate variantele de pozitii pe o parte plus ca bebe are program artistic pe la 2-3 noaptea si singura pozitie care-i convine este in picioare...dar recuperez ziua...azi de exp.am dormit pana la 11.
si mai am o dilema...voi v-ati cumparat carutul si cosul de masina sau mai asteptati?
danutz, 37+