Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 25
bamboletta spune:
Porumbita-si noi am fost la plimbare azi
poate am trecut una pe langa alta,tu pe unde stai?i-ti trimit pe Pm nr de tel 
Deci si la tine trebuie scos laptele si dat cu biberonul,dar macar cat de cat suge
Donia-mi-am cumparat mameloane pt san din alea din silicon pt ca nici nu am sfarcuri de ce sa apuce dar tot nu vrea se enerveaza si da cu gurita in toate partile
asa ca ma storc cu pompa sau cu mana si ii pun in biberon
Dolores-multi multi 

si nastere usoara 

Danidani-bine ca totul s-a terminat cu bine 
Bamboletta
si
bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
asiza spune:
Dolores, ce ma bucur ca ne-ai scris!!!!! Asadar mai ai putin pana vine Davidutu' scump si drag!!! Tu cum te simti??? Fii tare, mami, ca nu mai e mult! Sa va traiasca Karinutza! 

Dani, mi-au dat lacrimile citind povestea ta! Bine ca nu i-ai lasat sa puna forcepsul sau vacuumul pe capul copilei! Ma bucur ca sunteti toti bine acum!!! 
Oana
33+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
Cleomoni spune:
BEBYTA FELICITARI ESTI MAMA, FELICITARI SI TATICULUI´, multumim pt vesti!
Danidani74, ce emotionanta povestea ta, am plans, si cand ma gandesc ca mai e un pic pic si la mine, FELICITARI inca odata!
Porumbita80, trebuie sa fii o fericita, nu? Datorita kg-lor.Eu aveam 54 cand am ramas insarcinata si acum am 74...offff fustitele mele sexy nu stiu daca o sa mai pot sa le port.
Alezandra25 si eu tot asa prost dorm, nu gasesc nici o pozitie in care sa imi fie bine, ma dor toate si urasc starile prin care trec mai ales noaptea,ma apuca toti nervii.La multi ani pt mami a ta!!!!
Miro nu ne mai spui nimic????
si tu DANDUSA??? Sper sa va fie bine
Cuscra mea draga, petrecere frumoasa si ai grija de burtoi![]()
Fetelor cred ca imi ajunge pe ziua de azi si vreau sa plec acasa.
Donia, eu la servici nasc sau la banca precis, asa mi-am propus![]()
O seara placuta va doresc !
Cleo 38+ saptamani 
Florentina G spune:
Salutare!
Danidani, m-a emotionat profund povestea nasterii tale! Exact acelasi lucru i s-a intamplat si prietenei mele cu un an in urma. Parca citeam povestea ei. Numai ca ea nu a fost atat de norocoasa in sensul ca a trebuit sa stea mai bine de o luna internata cu fetitza in spital, iar la inceput i s-au dat sanse minime copilului. Acum e bine, nici n-ai spune ca a avut atatea de indurat. Mi se pare totusi inadmisibil... cum de se grabesc doctorii sa dea asa de usor diagnosticul "travaliu fals"?
Sanatate multa si refacere rapida!
Si eu am trecut printr-o experienta mai grea la prima nastere, am avut un travaliu de 32 de ore iar Maya a trebuit scoasa in final cu forcepsul, dupa trei incercari esuate cu vacum-ul. Din fericire nu a afectat-o in nici un fel si are capul perfect rotund desi dupa nastere era cam tuguiat.
Tina
35+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
danidani74 spune:
Bamboletta din experienta iti spun ca se merita sa incerci acele ...mameloane false.La mine n-a tinut pt ca n-am lapte, dar daca ai lapte functioneaza super.
Dana mamica de EMMA 5-11-2006[/blue]
alexandra_25 spune:
Dolores...ce mult ma bucur ca ne-ai scris....ai grija de tine si sa ai o nastere usoara...ne anunti tu cand se va intampla marele eveniment...!
...si curaj....!
Cleo....
...si multumesc ptr urarile adresate mamei mele..
alexandra
38 + cu 
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
atudor spune:
Va pup fetelor!!!!!!!!!!
Felicitari Bebyta !!! Sa fie sanatos, papacios si cu noroc 

La iesirea din spital am purtat tot salopeta de blugi
; am intrat repede in masina; era si f frig; pe 3 ningea in Bucuresti. Faza a fost ca sotul meu mi-a uitat incaltarile acasa si am fost nevoita sa plec in papuci
Chris80, intr-adevar, prezentatia pelviana prezinta riscuri la nasterea naturala; totusi, se poate efectua; depinde mult de doctor si de mamica; noi am ales cezariana.
Panaa, felicitari pt stelutza ![]()
Bamboletta, iata cum fac eu: intai il chinui la san pt ca vad eu ca mai curge cate ceva, dupa care ii bag completare; la momentul actual, 60 ml Humana 1; cred insa ca in curand n-o sa-i mai ajunga; mi se pare f fomist
. Cand am iesit din spital vinerea trecuta, avea 3,240; vineri acum avea 3,500, progresam
. Tu cum faci cu lapticul? Si eu folosesc mameloane, de la Avent, cele small; chiar ma ajuta, nu ma doare deloc cand trage.
Danidani, bine ca s-a sfarsit cu bine! No comment
Dolores, bafta multa papusa 
Mai e putin, fii tare!
Ana
lui
Tiberiu Mihai
danidani74 spune:
Fetelor,
,intr-adevar multumesc lui d-zeu ca acum suntem amandoua bine.
As vrea sa dau un sfat proaspetelor mamaici:Incepeti si faceti exercitiile Kegel(din nou daca le-ati facut si inainte de nastere) ajuta f. mult la refacerea si intarirea musculaturii.Dar incepeti cu 4 sec. in loc de 10 de 4-6 ori pe zi. Si ca sa nu uitati asociatiile cu alimentatia lui bebe.In timp tb sa ajungeti la 10sec de 4-6 ori pe zi.
Gata pe astazi. Fug langa ingerashul meu scump.va doresc o noapte buna.
Dana mamica de EMMA 5-11-2006
doradora spune:
of, fetelor, voi va tineti deja bebeii in brate, pe cand noi mai avem ceva de asteptat...
am fost azi la tipul cu canapelele, care dintr-un motiv necunoscut a intors-o ca nu se poate umbla la dimensiune, doar la material...adica timp pierdut de pomana! parca asta era problema mea! poate sa mi-o faca si acoperita in diamante, daca nu incape in casa, degeaba! am dat insa de o reclama la alti prodicatori, sa vedem daca o fi maine deschis. ironia e ca sunt f aproapre de astia la care am mers azi! daca stiam, ne opream pe la ei azi!
chris
36+
alexandra
porumbita80 spune:
BAMBO eu stau in galata dar am avut treaba pe la minerva si am zis cu sotul hai ca facem si o plembare cu bebita cu aceasta ocazie, eu tot ma chinuii cu puiul meu nu vrea sa suga de la san am sa incerc cu mameloanele alea false poate il pacalesc, cu ochisorii ne chinuim.
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL