Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu cred ca voi iesi din spital tot in salopeta de gravida, ca are nasturi reglabili.

34 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

BEBYTA,felicitari!!!!!!!!!!!! Felicitari si lui tati pentru minunea de baietel! Sanatate multa, refacere super rapida si mult, mult laptic pentru bebe!

38+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Eu nu m-am gandit inca la ce o sa port cand ies din maternitate.in cel mai rau caz, ma invelesc intr-o patura,sar in masina si ma duc acasa....na!Mi-oi lua eu o pereche de blugi, din aia faini,de cand nu eram eu fraviduta,ca sper sa scap de burtoc de tot.Daca nu-mi vin,asta e.Pana la urma, si-n capot ies,ca doar fac trei pasi si intru in masina,si dupa aia, din masina in casa.

38+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

quote:
Originally posted by chinico

FELICITARI BEBYTA SA-TI TRAIASCA BAIATUL, SA FIE SANATOS SI MANCACIOS!!

Roxanica multumesc de info. Zici ca o data la 6 ore.. copchila mea are zile in care da de 2 ori din picioare, anemic tare..si zile in care topaie de dimineata pana seara..ca si a ei mama..nu stie ce aia calea de mijloc..

Almo ai o frumusete de fetita, sa-ti traiasca!

Marcela bine ca ai venit si ne-ai dat de veste..bine ca mergi la control saptamanal..de monitorizat miscarile bebelului oricum o faceai..naspa ca tre sa-ti schimbi medicul acum la spartul targului, dar te inteleg perfect. Daca nu as fi asa saraca cu duhul as face acelasi lucru...
Bebele tau e sanatos tun. Asa sa gandesti.
By the way..listutza..am trimis Asizei nr. de tel. si id pe mess...sa ti le trimit si tie sau poate Asizul face modificari in lista?

Acu am venit de la penultima intalnire cu supermoasa. Iar am intrebat de retentia de apa, si de data asta i-am aratat piciorul de elefant pe care il port pe post de mana dreapta.A zis..ioi...
Indicatii:
1. Bea cat mai multa apa.
2. Seara inainte de culcare mananca juma de castravete cu multa SARE
3. Foloseste mai multa SARE in mancare
4. Fa bai caldute cu SARE de mare
5. Exercitii de relaxare a umerilor si a mainii cu pricina de 2,3 ori pe zi
6. Bai termale
7. In caz de nereusita, de saptamana viitoare acupunctura

Am mai discutat si de diferente intre nr. de saptamani al sarcinii si masuratori bebe, cica poa foarte bine sa le creasca intai capul si dupa o saptamana piciorul sa ajunga la marimea corecta, cica e super normal.

Am vorbit de epidurala, si am ajuns la concluzia ca e cazul sa ma prezint la clinica sa port o discutie cu un anestezist, sunt destul de multe cazuri in care se refuza efectuarea epiduralei din x motive. Cred ca indeplinesc cel putin unul...

Cam atat.
Acum ma duc la somnic. Fara castravetele aferent,azi sunt prea obosita. De maine.

33+

multumim pentru urari .Alles gute.

*bya*38+TUDOR MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna tuturor, burtici, bebei in pe drum si bebei deja sositi!

cred ca cea mai spinoasa nu e problema cu ce iesim din spital, ala e undrum cu masina si ne-om tine noi de pantaloni cumva sa nu ii pierdem pe drum. eu ma intreb ce o sa pun pe mine dupa ce ies din spital, ca o sa trebuiasca sa ies la plimbare cu copilul, fuste nu am nici una, pt ca nu ma incape decat o singura pereche de ghete, joase, ca sa nu mi se umfle prea tare piciorul si sa nu le pot inchide, si care nu sunt deloc pretabile la fuste. si atunci ce imi ramane de facut? tot un pantalon. dar care? ca o sa am ceva kile si ceva burta in minus, insa nu suficient ca sa incapem in vechea garderoba. eu visez sa intru in hainele mele pe la primavara. ma si gandesc cu ce ma imbrac la botez...probabil ca am luat-o pe aratura, poate nici pe un crac nu o sa ma incapa...si cizmele mele cu toc, si frumusetile mele de pantofi...ooooffffff !!!!!!!! v-am zis eu ca sufar la greudupa toate astea...

chris 36+ alexandra

Mergi la inceput

iar bebe misca din 3 in 5, adica doar daca si cand vrea ea. insa are program de sughitat, cel putin o data sau de 2 ori pe zi, si asa stiu ca e bine.uneori cand ma mai trezesc noaptea ea are program, desi as fi preferat sa se manifeste ziua.
am inteles ca i s-ar putea asculta inima cu stetoscopul. stiti ceva de treaba asta?
acum fata mea e la locul ei, suuus si spre dreapta, doar ca sta cu sira spinarii in exterior, si e tare ca piatra. se intoarce ea, nu sta mult asa. am asa o burta diforma... ma amuza cand e stramb burtoiul.

chris 36+ alexandra

Mergi la inceput

am mai citit pe net, si scrie ca in cazul in care bebe e in prezentatie pelviana, adica va iesi cu fundul, e pericolul mai mare la nasterea vaginala, deci cu atat mai mult avem si motiv medical de cezariana, dincolo de piticii mei.

chris 36+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

ALMO Superba fetita aveti, sa va traisca!!!! Este leita tati!!!

BEBYTA FELICITARI!!!! TATI, MULTUMIM PENTRU VESTI, SA-TI TRAIASCA FLACAUL SI SA FIE SANATOS SI MANCACIOS!!!
Legat de ceea ce voi purta cand voi iesi din spital......cred ca tot ceea ce am purtat si cand m-am internat.....probabil o pereche de pantaloni de trening cu siret, tricou, hanorac si adidasi......

Mirela 39w Ana

Mergi la inceput

Nu pot sa nu remarc slaba activitate de pe aici... UNDE SUNTETI FETELOR????? ATI INTRAT IN WEEK-END SAU .......ati cazut cu toatele in butoiul de melancolie??!?!? Haideti, fruntea sus, moralul la fel......puneti de-o cafea si.....

Daca nu ati remarcat, de azi suntem mai mari: 39+!!!

P.S.: Acu'vad ca deabia este ora 9, asa ca.... poate mai dormiti... somn dulce....

Mirela 39w Ana

Mergi la inceput

CHRIS80 Esti matinala ca intotdeauna.....

URAAAAAA, AM PRIMIT PRIMA MEA STELUTA!!!!! YUPIIII!!!

Gata, fug sa imi fac ceva de papa, sa ma spal pe par ..... si intru mai tarziu sa vad ce s-a mai "copt" pe aici....-you all!!!

Mirela 39w Ana

Mergi la inceput