Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 21
bulisor spune:

Felicitari bebyta, sa va traiasca baietelul sa fie mancacios si sanatos, sa va intoarceti repede acasa. Felicitati tati, multumim de vesti.
Donia spune:
Felicitari bebyta si taticul, sa va bucurati de baietelul vostru si sa aiba o viata buna si frumoasa!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
alexandra_25 spune:

Felicitari Bebyta 

....la fel felicitari si pentru tatic...si multumim de veste....sa va traiasca Tudor....sa creasca mare si voinic!
alexandra
38 + cu 
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
bebyta spune:
quote:
Originally posted by bulisorFelicitari bebyta, sa va traiasca baietelul sa fie mancacios si sanatos, sa va intoarceti repede acasa. Felicitati tati, multumim de vesti.
Multumim si speram sa fie un mancacios ca sa creasca repede mare,voinic si sanatos .Multumiri inca o data

*bya*
38+
TUDOR MATEI
Donia spune:
luly, data trecuta eu am avut o fusta care se putea regla si a fost bine, dar atunci era mai si era cald. Acum imi faceam griji ca e frig si n-am cu ce sa ma imbrac, dar cred ca pantalonii reglabili pe care ii port acum vor fi potriviti. E bine ca putem sa ne ascundem sub haina groasa de iarna si nu prea conteaza cat de bine ni se potrivesc hainele de dedesubt.
Iar in privinta numelui... uite, o luam si pe monique si facem un club!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
bebyta spune:
quote:multumim danita
Originally posted by danita
FELICITARI BEBYTA !!! sa va traiasca TUDOR sa se faca mare !!!
D
BeBelusca
*bya*
38+
TUDOR MATEI
asiza spune:
FELICITARI BEBYTA SI TATICU'!!!! Sa aveti parte de un bb sanatos si mancacios!!!
Bebyta, refacere grabnica si te asteptam acasa sa ne povestesti cum a fost!!! Multumiri taticului pentru vesti! Ma duc sa va trec flacaul la loc de cinste in listutza de la inceputul capitolului!!!!
Oana
33+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
chinico spune:
FELICITARI BEBYTA SA-TI TRAIASCA BAIATUL, SA FIE SANATOS SI MANCACIOS!!
Roxanica multumesc de info. Zici ca o data la 6 ore.. copchila mea are zile in care da de 2 ori din picioare, anemic tare..si zile in care topaie de dimineata pana seara..ca si a ei mama..nu stie ce aia calea de mijloc..
Almo ai o frumusete de fetita, sa-ti traiasca!
Marcela bine ca ai venit si ne-ai dat de veste..bine ca mergi la control saptamanal..de monitorizat miscarile bebelului oricum o faceai..naspa ca tre sa-ti schimbi medicul acum la spartul targului, dar te inteleg perfect. Daca nu as fi asa saraca cu duhul as face acelasi lucru...
Bebele tau e sanatos tun. Asa sa gandesti.
By the way..listutza..am trimis Asizei nr. de tel. si id pe mess...sa ti le trimit si tie sau poate Asizul face modificari in lista?
Acu am venit de la penultima intalnire cu supermoasa. Iar am intrebat de retentia de apa, si de data asta i-am aratat piciorul de elefant pe care il port pe post de mana dreapta.A zis..ioi...
Indicatii:
1. Bea cat mai multa apa.
2. Seara inainte de culcare mananca juma de castravete cu multa SARE
3. Foloseste mai multa SARE in mancare
4. Fa bai caldute cu SARE de mare
5. Exercitii de relaxare a umerilor si a mainii cu pricina de 2,3 ori pe zi
6. Bai termale
7. In caz de nereusita, de saptamana viitoare acupunctura
Am mai discutat si de diferente intre nr. de saptamani al sarcinii si masuratori bebe, cica poa foarte bine sa le creasca intai capul si dupa o saptamana piciorul sa ajunga la marimea corecta, cica e super normal.
Am vorbit de epidurala, si am ajuns la concluzia ca e cazul sa ma prezint la clinica sa port o discutie cu un anestezist, sunt destul de multe cazuri in care se refuza efectuarea epiduralei din x motive. Cred ca indeplinesc cel putin unul...

Cam atat.
Acum ma duc la somnic. Fara castravetele aferent,azi sunt prea obosita. De maine.
33+ 
chinico spune:
Am uitat.
Luly eu o sa ma prezint la nascut copchila in salopeta.
Sper sa ma mai incapa pana atunci.
Dupa aia nu o sa ma stranga nimic pe burta, si nici prea mare nu o sa fie, se regleaza lateral cu nasturi.
Somn usor si vise frumoase.
Ktrinel iar ai disparut?
33+