Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 20
Donia spune:
asiza, ma gandesc ca si daca iti face cezariana in 18 tot te poate lasa acasa vineri in 22 si sa te intorci la scos firele, depinde ce fire ai, depinde la cate zile le scoate medicul. Pe mine m-a externat dupa 5 zile si totul a fost OK.
Chiar nu prea are sens sa te tina mai mult de atat. Discuta si varianta asta cu medicul. Si cine stie, poate Denis se hotaraste sa vina mai repede, si atunci nu mai depinde de programare.
Si in legatura cu domn' Pitic... sa-i transmiti salutari respectoase din partea mea, nu ma mai iau in gura cu el!![]()
atudor, ce ciufulit si blondut e Tiberiu!
Tare curioasa sunt cum o sa arate si al meu!
Danidani, bine ati venit acasa! Sa fiti amandoua sanatoase si Emma sa creasca si sa infloreasca!
marcelac, parca esti mai linistita acum dupa noua ecografie. Ma bucur ca ne-ai dat vesti, m-am gandit la tine. Sunt convinsa ca bebe va fi bine, o sa te convingi si tu la nastere.
Cleomoni, tu tot pe fuga esti. Tot la servici? Nasti si tu pe birou ca Laura! ![]()
Raluca, eu am pierdut sirul. Ce se intampla duminica, scriai ca "pana duminica mai e asa putin". Nasti? Cezariana sau inducere?
Am citit ca azi esti in butoi... mai sunt si zile din astea. Lasa ca maine o sa te trezesti cu forte proaspete si o sa vezi totul mai in roz. Eu de obicei cand sunt obosita ma simt tare descurajata, poate si la tine e la fel.
danita, vad ca te-ai distrat azi in vizite pe la medici! Vezi ce oameni faini, fac si divertisment!
Ce oameni! 
Chris, ca bine zici, tot pantalonii de gravida o sa-i iau, ca si ai mei au elastic reglabil.
Cu ajutorul... nu stiu ce sa zic. Pe la mine veneau soacra si cumnata si ma ajutau luand copilul din patut si punandu-l inapoi dupa alaptare. Dar ma si puteam lipsi de ele, ca erau momente in care mai tare ma enervau. Nu din vina lor, ci din vina hormonilor mei, probabil, ele aveau intentii foarte bune.
Acum la noi o sa vina soacra, dar ma bazez pe ea sa se ocupe de fetita cea mare, mai mult.
Poate merita sa iti faca cineva de mancare, cumparaturi si o bruma de curatenie, dar cu copilul... nu stiu cum te-ar putea ajuta, eu cel putin cel mai tare ma bazez pe mine si pe sot.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
bulisor spune:
Buna mamici si burtici,iata-ma si pe mine pe aici cascand ochii pe net caci la tv nu-i nimic iar chef sa fac altceva nu prea am.Almo, ma terminat fetita ta, e frumoasa foc, mi-a placut faza cu ragaitul, cum tipa la spital si ce frumos era imbracata. Sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumoasa ca mami si ca tati.Mi-a placut si bucataria, ce de spatiu...,vreau si eu.Atudor esti o scumpa, imi place bebele tau mult, sa fie la fel de mancacios si somnoros in continuare.Carla intru si eu in clubul celor care tb sa se descurce singuri (doar mami tati si bebe), sunt de acord cu tine in ceea ce priveste aglomeratia din casa.
Tine-o tot asa.Cristina poate totusi un dans ceva, iti cam ard talpile, ce mai astepti...
ce mai stiti de dolores, dar de roxana sau bebyta au nascut?Nu stie nimeni nimic?Ce planuri aveti pt weekend caci eu cred ca o sa lenevesc la greu.bulisor
32+
Mara
luly spune:
Salutare fetelor!
Vad ca azi nu a aparut inca nici un bb. Ce-o fi facut bebyta?
Felicitari mamicilor de ieri :
Mio75 

Roxana C 

Simo79 

si bun venit bebicilor.
Almo superbe poze. Bb e mare si frumoasa si scumpica foc. Se vede ca e fata lu' tati. Tu arati excelent
.
Donia sa stii ca pb asta cu hainele mele pt iesirea din spital o am si eu. Data trecuta nici nu m-am gandit la acest aspect, iar hainele cu care venisem ramasesera la garderoba spitalului, asa ca am plecat tot cu ele. Binenteles ca a trebuit sa ma tin de pantaloni
sa nu ma trezesc ca raman fara ei
. De data asta insa trebuie sa gasesc o alta solutie (dar deocamdata n-am gasit
).
Am si eu un off fetelor. Nu reusesc sa gasesc nume pt bb2. Nu ma inteleg cu tati de nici un fel. I-am facut o lista de unde sa aleaga si nimic nu i-a placut. A venit el cu alte propuneri, care insa nu ma incanta pe mine.
hai ca o sa ma vait mai incolo ca nu nu mai pot acum.
va pup
Luly
36s cu
si
Diana (04.12.2003)
Teutz spune:
Almo, ai o fetita perfecta! E superba, iar pozele cu ragaitul sunt dementiale!
Asiza, singura chestie cu vata de la Sensiblu este ca e gata portionata. Am cumparat si eu, sper sa fie ok. Inca n-am desfacut pachetele, ca sa infasor fiecare bucata de vata in fasa de tifon. Nici nu stiu daca trebuie sa fac chestia asta, daca nasc prin cezariana. 
Teutz
33+
Alexia Iarina
m_monique spune:
luly nici eu inca nu am nume pt. bebe. cu sotul nu ajung la nici un consens. el in afara de archibald, tibald nu stie nimic. imi vine sa-l 

.
asa ca tot eu trebuie sa-mi bat capul cu numele.
34 + cu 
Nunta noastra
alexandra_25 spune:
Buna seara fetelor......!!!!!!!
Vad ca e cam liniste pe aici....unde sunteti fetelor....va uitati la Tv?......
Atudor.....multumim de incurajari...
...esti o scumpica...
Cristina...
...cine o sa fie asa de frumusica ca si tine......
Marcela......
...multumesc mult!
Almo...m-au emotionat asa de tare pozele tale...ce minune de fetita aveti...doamne parca e un ingeras...si ce par mare are...sa va creasca mare si tot asa de frumoasa...

alexandra
38 + cu 
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
bebyta spune:
Buna seara mamici.Sunt sotul lui "bebyta" si vreau sa va anunt ca totul a decurs bine astazi,avem
de 3,55o grame,nascut prin cezariana,e baiat,e sanatos ca si mamica care si-a revenit foarte repede dupa anestezie (1 h).Va salut si va multumesc la toate mamicile care au dat sfaturi bune pe acest forum ,au fost unele foarte benefice.Noapte buna mamici si 

*bya*
38+
TUDOR MATEI
m_monique spune:
quote:
Originally posted by bebyta
Buna seara mamici.Sunt sotul lui "bebyta" si vreau sa va anunt ca totul a decurs bine astazi,avemde 3,55o grame,nascut prin cezariana,e baiat,e sanatos ca si mamica care si-a revenit foarte repede dupa anestezie (1 h).Va salut si va multumesc la toate mamicile care au dat sfaturi bune pe acest forum ,au fost unele foarte benefice.Noapte buna mamici si
*bya*38+
TUDOR MATEI
in sfarsit o veste buna pe ziua de azi!
sa va traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
34 + cu 
Nunta noastra
alexandra_25 spune:
Marcela...in mailul comun la "pastrare"...este siteul unde se gasesc mulajele alea....mi se par deosebite....
alexandra
38 + cu 
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
bebyta spune:
quote:
Originally posted by m_moniquequote:
Originally posted by bebyta
Buna seara mamici.Sunt sotul lui "bebyta" si vreau sa va anunt ca totul a decurs bine astazi,avemde 3,55o grame,nascut prin cezariana,e baiat,e sanatos ca si mamica care si-a revenit foarte repede dupa anestezie (1 h).Va salut si va multumesc la toate mamicile care au dat sfaturi bune pe acest forum ,au fost unele foarte benefice.Noapte buna mamici si
*bya*38+
TUDOR MATEI
in sfarsit o veste buna pe ziua de azi!
sa va traiasca flacaul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!34 + cu
Nunta noastra
Multumim mult ,succes si sanatate la toate mamicile
*bya*
38+
TUDOR MATEI