Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Alexandra, chiar nu aveti de ce sa va temeti. Cele care nasc prin cezariana...adormiti intr-o fractiune de secunda si va treziti mamici - durerile de dupa sunt ABSOLUT suportabile - va spune una careia ii era frica si de o taietura la deget, iar cele care nasc natural...nu ma pronunt, dar cu epidurala nu cred ca e problema. Recuperarea e in functie de fiecare dintre voi; eu m-am mobilizat si, desi mergeam cocosata ca o baba, tot nu m-am lasat; miscarea face tot
Ma duc la bebe ca a facut ochi

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Alexandra, inca sunt acasa, si tot machiata sunt, poate, poate ....cine stie?
daca m-ati vedea, ati zice ca ma duc la nunta, nu ma pregatesc sa nasc!
Si cand m-o apuca, ia sa vezi ce sar toate colorile de pe fata mea,acolo,cand m-oi chinui sa aduc bebelina pe lume...Kaveh mi-a zis ca sunt ce-oi fi eu, insa sanatoasa in nici un caz nu.Deh, si eu ma mir uneori de ce reactii am.Mama,si cand ma gandesc ce cluburi sunt pe aici, si ce pata mi s-a pus sa ma agit si eu un pic printr-unul.....da' cine lasa ditamai burtoasa in discoteca?????????
Cu Iasmina aveam burtica mica, tare,dar cu Georgia...sa ma vedeti cum se vede burta intai, si dupa un timp apar si eu de dupa colt ,cu valeleu si vai de mine.

38+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Alexandra incearca sa nu faci eforturi prea mari, ca poate ajungi mai repede la maternitate!
Eu am zis ca maine - poimaie imi termin bagajul, iar apoi ma apuc de pregatirea psihica!
Cristina e bine ca iti astepti bebelina aranjata. Trebuie sa vada si ea ce mami frumoasa are!
Revin cu o intrebare: cum faceti tampoanele alea din vata?

37+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Raluca, ce cauti tu, fata buna, in butoi??? Pai si daca ti se rupe apa sau te iau asa deodata dureri la 5 minute cum iesi tu de acolo, cu toata burta ta, sa fugi iute la spital? asta sa imi explici, ca eu ma tot gandesc si nu imi pot imagina, eu stiu ca nu as reusi si de asta ma feresc de butoiu ala ca de cel mai mare dusman al meu! Pai daca abia iesim din vana (cine mai poate!) cum sa iesi din ditamai butoiu. Cheama-ti iubitu, uite iti dau si eu o mana, si haide iesi acum, pana nu devine o urgenta ca va trebui sa te rostogolim pana la spital daca nu te putem scoate destul de repede! Si nici nu e sigur ca or fi fete destule treze sau pe aproape cand va fi treaba cu rostogolirea... asa ca acum e momentul sa iesi!

Tampoanele alea de vata, eu care inca nici nu le-am facut, zic ca se ia cate o portie din vata aceea vestita portionata de la Sensiblu si se inveleste/infasoara, dar nu strans, in fasa sterila, asa incat sa fie cam trei straturi de fasa peste vata. Eu asa am inteles mai demult si asa ma pregatesc sa fac. Corectati-ma daca e cazu pana nu stric toata vata si toata fasa! Chestia asta e ca sa ne protejam de firisoarele din vata sa nu se prinda prin cusatura, sa nu ramana agatate te miri pe unde... intelegeti voi...

marcela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Alexandra - acum ca zici, imi amintesc ca ai trimis ceva... mai e acolo (ca am inteles ca cineva a sters toate mesajele)...?? daca nu mai e, te rog mai pune o data, daca mai ai

o sa retrimit si eu lista nu numerele, sa fie!

marcela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

asizooo! Ce bagi, maica, panica in populatie?
Uite
Nu-i nici o problema daca nu se gasesc cleme, ata chirurgicala e la fel de buna, isi face treaba la fel de bine. Ba e si mai discreta si ocupa spatiu mai putin si manevrezi mai bine ramasita aia de cordon.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu am vazut prin farmacii sau pe net, nu mai stiu unde, un fel de bandaje pt ombilic, dar nu stiu cum se folosesc.

chris 36+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Donia, nu ma bate tare, ca nu merit !!! Nu bag panica in nimeni, n-am zis ca ata aia nu e buna, dar preferam clema speciala pentru buric (asta e pitic pe creier, da'-i piticul meu si trebuie sa-i dau ascultare)...oricum nu cred ca gasesc in farmacii, ca doar la spitale se da!
Marcela, am rasuflat usurata cand am vazut mesajul de la tine!!!! E important ca esti supravegheata indeaproape, iar bb-lina bine ca e bine...recupereaza ea dupa nastere, stai linistita! Cat despre regulile din Gine1, uite Simo acuma a nascut acolo, duminica cred ca ma duc la ea si promit s-o intreb una alta pentru tine! Dar, asa cum bine ai zis si tu, cele mai multe detalii le stabilesti cu medicul tau!

Tocmai am vorbit cu Simo la telefon...e inca la Terapie Intensiva, sub calmante si perfuzii, inca nu s-a ridicat, spera ca in seara asta sa se ridice, l-a vazut pe bb David azi...si a spus ca-i asa de miiiic si ca seamana cu taica-so!!! La ea s-a ajuns la cezariana de urgenta deoarece, desi avea dilatatie 10, bb n-a vrut sa iasa asa cum trebuie si s-a blocat...dar bine ca totul s-a terminat cu bine!!! Asta e tot ce conteaza! Mai multe va povesteste ea cand vine acasa!

Raluca, ia fa tu bine si citeste de 10 ori ce-a scris Marcela mai sus in legatura cu butoiul ala...ca maaaareeee dreptate are...si apoi fruntea sus...se supara Adinuta cand te vede ca o astepti tocmai in butoiul cel mai stramt si urat!!!

Io n-am priceput de ce vorbiti toate de vata de la Sensiblu ...ailalta de prin alte parti ce are????? Spuneti-mi si mie sa stiu care-i smecheria ca daca-i mai cu mot aia de la Sensiblu, fug si io sa cumpar!!!

Danita......mdea...Romania si frumusetile ei...

V-am tzucat!!!

Oana 33+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Poze cu printesa mea Nicole.

http://picasaweb.google.com/adrian.alb/AnaNicoleAlb?authkey=c2yObK10--DE75vQ7XdLHokCkvc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Almo, EXTRAORDINARA fetita ta!!!!! Seamana cu tati! ...Ce le mai tari poze sunt alea cu ragaielile micutei......Te-am pupat

Oana 33+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput