Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 17
ank999 spune:
Danutz bine ai venit in
!
Mai ai 2 mesaje si scapi de moderare, iar mesajele tale vor aparea imediat. Imi cer scuze, dar eu de abia acum te-am vazut!
Iti doresc multa sanatate si un bb sanatos si mancacios!
37+ cu
Erica Elena
atudor spune:
Fetele, referitor la ce am folosit din bagaj, eu personal:
- vata (un pachet juma') Sensiblu
- prosop, pasta de dinti, periuta, sapun
- tampoane ca sa tina mai bine vata
- camasa de noapte - doar una
- sosete - 3 perechi
- chiloti - cate o pereche pe zi (deci 4)
- cana, lingura
- sa va aduca ceai de anason neindulcit; si depinde, la cezariana, prima zi terapie intensiva, a doua zi doar ceai si din a treia branza de vaci + ceai
- papuci (o pereche) - oricum nu faceam eu dus in spital
- hartie igieica - o rola
- bebe a fost infasat de la ei - unele fete adusesera hainute, eu l-am imbracat doar in ziua cand l-am luat acasa
- pampersi - la mine au fost suficienti 20
- baneocin pudra
- servetele umede
- eu i-am luat si o funditza rosie si o iconitza mica
si i le-am pus in patut
- biberon - daca vreti (dar au si ele si sunt sterile)
Daca imi mai amintesc ceva, va scriu.
Mai intrebati-ma si voi. Va reamintesc ca am nascut prin cezariana - aviz amatoarelor ![]()

Ana
lui
Tiberiu Mihai
Laura13 spune:
Fetele eu plec acasa, n-am net asa ca ne auzim luni... Sau poate nu?
mai vedem cum vrea bebe.
Chris... chiar daca ti se pare ca exagerezi eu zic ca mai bine faci un milion de analize si eco decat sa stai stresata!
Gata atat am avut de zis... fug la banca ca se inchide.
Pupicei... weekend placut si nasteri usoare pentru cine mai doreste cine mai pofeteste!!!
Laura
si bebe strumf
39+
ank999 spune:
Laura asteptam vesti cat se poate de repede! Weekend placut!
Ana multumim mult pt listuta cu bagajul!
37+ cu
Erica Elena
Raluca_u spune:
eu mor cu netul asta de gat
i-ar mi s-a sters mesajul.
Ana multumim de listuta. ce am scris nu mai scriu inca o data ca si asa era aberatii de ale mele.
dar e slaba miscare pe aici azi, fetelor pe unde sunteti?
veniti sa ma ajutati cu piticii. eu care eram o optimista incurabila acum in fata marelui eveniment am cazut in butoi. ajutati-ma sa ies...
Raluca
40+ cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
atudor spune:
Raluca, aici suntem, lasa butoiul pentru vin
viata e fruoasa, vine bebe acusica 

Ana
lui
Tiberiu Mihai
danita spune:
dragelor ..... nust ce sa mai zic ! dr gineco mi-a zis razand ca femeile care au IQ ridicat nu prea au laptic...si variatziuni pe aceasi tema;) . Azi am facut cunostinta cu dr pediatru si mi-a recomandat sa mai citesc depre bb ( cica degeaba le-ati cumaprat daca nu le cititi si bla bla ) si se uita cam patrat ca nu m-am dus la cursul mama si copilul . Primul dr cam facea misto de mine ca nu crede ca voi avea lapte iar asta ma cam facea proasta in fatza !
beeeeeeei imi place tzara astaaaaaaa !!! e superba ! pacat ca-i locuita !!!
D
BeBelusca
ank999 spune:
Raluca
nu te mai stresa atat ca plange bb! Rasfata-te si tu cat poti sau fa un nani mic (cat mai ai timp). Nu iti mai face atatea griji. Tu esti o luptatoare!
Danita...

! Ce dr tampiti! Multi zic ca femeile cand sunt gravi se prostesc. Eu am inceput (cam de mult) sa uit, dar altceva n-am observat...
37+ cu
Erica Elena
alexandra_25 spune:
Am revenit si eu dupa o tura de somn....
..am fost asa de obosita...ce sa fac daca m-a pus..
..sa imi gasesc de lucru!
Ank999...exact temerile pe care le ai tu...le am si eu....ca nu voi fi in stare sa fac ce trebuie!
Uite atudor ne-a incurajat....
...dar tot nu ne-a spus sa nu ne fie frica ca nu avem de ce ...de ex...
Acuma mai avem putin si vom vedea singure cum e.....
Porumbita....uite un asa raspuns voiam.....

Multumim de vestile de la Ramona...ma bucur ca totul e ok...si e bine si ea si bebe!
Asiza....era si culmea sa ne asteptam la ceva bun de la spitalele din Romania...nu vezi ca altele sunt prioritatile guvernantilor....
....nu stiu daca le gasim in farmacii....chiar mi-ai dat o idee...sa intreb si eu sa vad...

Danidani...ma bucur ca sunteti bine...cam toate mamicile care au nascut sunt ocupate cu bebeii...asa vom fi si noi...

Vedeti fetelor...cred ca de aia nu vor sa ne impartaseasca experienta lor de nastere...pentru ca pentru unele chiar a fost nasoala...
Cristina....ma gandeam ca ai plecat la maternitate...pe cand tie iti arde de dansat...bine ca mai poti...
..ca eu toata-s un chiu siu-n vai....da de ce te grabesti...stai asteapta-ma si pe mine.....
...poate plecam deodata...!
Marcela...ma bucur ca ai venit cu vesti bune si totul e ok...la fel si bebelina...si eu cred ca ceea ce vrei voi sa faceto peste ani vor fi amintiri extraordinare...!
Nu stiu daca mai tineti minte...v-am trimis eu odata in mailul comun o adresa cu materiale speciale pentru a crea amprente ale mainii...piciorusului....!
Si pe mine ma intereseaza cam cu cat a-ti cotizat la spital...
Atudor...multumim...esti o scumpica....
..pe mine stii ce ma intereseaza...cum se fac tampoanele alea cu vata...sau cum se numesc...am tot intrebat dar nimeni nu imi spune.....!
Danita...ai fost totala...chestia cu Iq-ul chiar ca e de "carcotasi"...
......

Ralu...te-as incuraja eu...dar eu sunt asa de o saptamana si ma tot vaiet pe aici...ce exemplu sa-ti dau...
...

Aelita...iar te-ai apucat de tricotat...poate acum esti la rochia numarul 3.....
...

alexandra
38 + cu 
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
cristina1974 spune:
Danita, da-le si tu peste nas, unde se cred?Pai ce, toate femeile s-au nascut invatate in materie de nascut si crescut copii? Aici, unul daca incepe sa comenteze in stilul asta, jar mananca.. Pai femeia trebuie respectata, nu facut misto de ea.Mama,ce le-as arde vreo doua peste ochi
.
Raluca, stai calma, mami! Ia sa vezi ce bine o sa fie cu Adina langa tine...gandeste-te numai la asta,mult nu mai ai pana in momentul ala.mi-a trecut mie si acum te apuca pe tine?
Eu m-a gandit bine, si am ajuns la concluzia ca orice ar fi, de indus nu o sa ma induca aia, la spital, ca asa ceva nu accept.Acu',daca domnisoara nu vine zilele astea, barem sa stea cuminte si sa ma lase sa o iau pe mama de la aeroport, marti...sa nu-mi faca vreo surpriza si sa vrea sa vina pe Heathrow,ca stewardesa o fac de mica![]()
.
Slaba activitatea, mai, fetelor! pe unde sunteti?
38+,Iasmina Timeea si bebe Georgia helia
cristina