Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Marcela, bine ca sunteti "bine"..... Sa dea DD sa-ti mentii aceasta stare de spirit pe care o ai ..... Sa stii ca de cand am citit despre "intamplarea' ta, am inceput sa pun sub semnul intrebarii "priceperea" dr.mele..... Tot legat de maturitatea placentei: la 35+ de sapt.mi-a zis ca are gr.de maturitate 0!!!!! Cum asa? Iar la controlul de 38+, dupa ce am intrebat-o eu daca este posibil ca si la 38+ de sapt.sa fie gr.0, dupa cateva secunde...de ezitare..... imi zice "mmmm, da, este cam gr.2"!!!!! Cum naiba se poate asa ceva?!?!??! De aceea m-am hotarat sa merg azi la un alt eco..... Credeti ca exagerez?

Mirela 38w6d Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Se "vede" ca sunt pe ultima suta de metrii..... Am inceput sa plec la plimbare.... pe campii.....

Mirela 38w6d Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Dani bine ai venit acasa, multa sanatate va doresc la amndoua!

Cleo 38+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Cristina asa deci si noi care ne gandeam ca a dat roade seara ta romantica.

Marcela ce bine ca ai scris ca ma tot gandeam la tine ce faci. ideea cu amprentele e super pentru mine e cam tarziu sa ma apuc acum dar poate o sa incepem si noi de la o luna. Bafta multa cu noul doctor

Anca noi am trecut de 40 dar am uitat sa schimb semnatura. fug acum sa o modific.
de scapat de stat singura nu prea am cum. Ionut e la munca si sta chiar mai mult ca sa isi termine treaba ca i-am impus ca 2 saptamani sa stea cu noi acasa si acum isi face si treaba in avans. noi nu suntem din Bucuresti niciunul asa ca familia cade de pe lista, iar prietenii lucreaza si ei asa ca raman eu singurica cu piticii mei.
oricum pana duminica mai e asa putin...

Raluca 40 fix cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Laura si pe mine m-au luat toti cu superstitiile! Dar eu am inceput sa bazai ca dupa ce ca nu pot sa-i fac camera ei (avem garso) nu ma lasa sa-i cumpar nici lucrusoare! Ca mi-e imi trebuie tot ce voi cumpara la spital! Si nimeni din acel moment nu s-a mai pus cu nebuna!
Panaa cred ca este nebunia de sfarsit de sarcina! Cred ca 80% din gravide nu au atata grija cata avem noi, fac maxim 2-3 eco si merg la dr. doar de cateva ori. O sa vezi ca totul va fi bine!
Cristina dc nu te primesc in club...fa tu un pic de club acasa.

37+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

gata am schimbat si semnatura.

Raluca 40+ cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Raluca inteleg perfect cum este treaba cu serviciul. Al meu de regula pleaca la 6 dimineata si vine pe la 7 -8 seara, rupt de oboseala, mananca, se spala , suporta ceva pitici de-ai mei si adoarme. Norocul meu e ca mama sta la 15 min de mers pe jos si mai fac cate o vizita de 3 - 4 ore. De o luna am ramas si far calculator acasa...asa ca ma urc pe pereti!

37+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Chiar asa...fetelor care ati nascut!!!
Scrie-ti si voi 'amanunte' de astea: cat ati dat in spital si la cine, ce ati folosit din bagajul de spital si mai ales ce nu ati folosit, ce ati avut neaparata nevoie...etc
Asa ne umplem si noi timpul, cele care stam acasa, mai facem un bagaj, mai scoatem din el, mai ne gandim la ce ar trebui cumparat...
Danutz, 37+

Mergi la inceput

anca daca nu mai calc acum acasa cum ne scrii, de unde?

Raluca 40+ cu Adina Andreea

Mergi la inceput

De luni stau la mama pt ca sotul meu este intr-o delegatie (azi vine). este calc sorei mele! Ea si cumnatelul stau cu ai mei! Cred ca si eu, din cauza programului sotului, voi sta aici dupa ce nasc vreo 2-3 luni. Spatiu au!

37+ cu Erica Elena

Mergi la inceput