Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

'neata, sa aveti o zi frumoasa va doresc tuturor!!

Aelita esti bine venita sa treci si pe la mine...cu rochite..cu fustite... Admir fetele care stiu sa faca chestii din astea, eu as incepe probabil sa fac o rochita si ar iesi la urma ciorap. Cu muuult noroc. Si as sangera probabil din toate cele 10 deste ale ambelor maini.

Asizule nu sta nika pe pachet, ca e voie sau ca nu e voie sa beau ceaiul de urzici indulcit. Eu il indulcesc cu miere. Scrie doar ca pliculetele trebuie neaparat lasate in apa fierbinte 10 minute, pentru ca fiind un produs eco (iete scartz..) nu pot fi inlaturate toate cele di pi frunzii...Se beau intre 2 si 4 cani de ceai pe zi, cu cate 2 pliculete / cana.
Eu am baut ieri 2 canoace, si azi noapte la 2 juma nu mai stiam cum sa-mi tin mana dreapta, era ca o bucata de lemn.
Plus ca aseara mi-am spart 4 castroane. 4 deodata..bine ca nu 7..da' atunci era Aelita vinovata, ea e croitorasul cel viteaz. Noroc ca nu mi-am spart vreo placa de gresie din bucatarie, cred ca faceam ca trenul.

roxanica m-ai omorat. Ia zi tu mie cum e cu monitorizarea miscarilor bebeilor, ca eu nu mai poc. Am intrebat gineco, si ea de colo..pai tre sa miste de cateva ori pe zi Am vrut sa ii spun ca multam, atat ma duce si pe mine capul, mie sa-mi dea limita minima. Sa zica asa:" mai frau, de la nr. de miscari x in jos e prea putin, te urca pe matura si te zboara la spital".

Miro esti mai bine?
Cristina ai facut baie cu spume? A folosit la ceva?
Alexandra cum mai stai azi cu temerile?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Am intrat sa va citesc si plec in vizita la o colega de serviciu la barfa ! Multa bafta celor care vor naste azi!
eu nu cred in chestia asta cu statu pe stanga sau pe dreapta! Eu am stat toata sarcina pe partea dreapta fiindca asa ma simteam bine, si acuma tot pe dreapta stau iar bebe la 34 de saptamani si 4 zile era dezvoltat de 35 de saptamani si 5 zile si era grasuna 2,7Kg mi-a zis medicul ce este peste medie si daca sta pana la 40 de saptamani se face de aproape 4Kg! Asa ca...stati cum va simtiti bine!
Acum plec ca ma asteapta colega mea! pup va citesc mai pe seara! Scuze ca am uitat ca se vor mai naste si capricorni....cred ca o sa avem destui capricorni aici...oricum dupa parerea mea e o perioada cu zodii bune!

carla2005 36+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

toate burticoasele, mamicile si bebicii!
Felicitari Simo! Sa te refaci repede si sa-ti traiasca ingerasul, sa fie fericit si sanatos!

37+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Neata fetelor pentru a doua oara mi s-a sters mesajul. innebunesc
hai ca mai incerc odata.

chris felicitari pentru rezultatele de la eco, sunteti in grafic.

Aelita da ce mamica esti. daca rochita asta e facuta doar dupa ureche vreau sa vad ce reusesti tu sa faci cand ai un model. felicitari mami .
deja a trecut ziua cu fix, fix, fix asa ca la mine nu a mers.

Roxanica stai linistita ca sunteti ok, bebe nu e asa mic. si mai are timp sa ia in greutate. ca sa nu iti faci griji.
si ce sot atent ai, felicitari.

Dianocica eu mai am dureri de spate dar parca nu sunt asa puternice. ai grija de tine.

Porumbita ce baietel frumos ai sa iti creasca mare si sanatos. in legatura cu cealalta problema nu stiu sa iti raspund dar cred ca te linistesti daca il vede un doctor.

Danita mai ai putin, hai mai rezista.

Alexandra

sper ca de data asta sa nu se mai piarda mesajul.

fetelor am asa niste emotii. nu e frica ci nerabdare. saptamana asta o sa imi tin printesa in brate.

fug sa fac putina ordine ca de asteptam oaspeti de seama

Raluca 40 fix cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
In primul rand felicitari MULTE pentru MARIOARA, SIMONA SI ROXANA sa va traiasca bebelusii sa fie sanatosi frumosi si norocosi in viata!!! Sa va bucurati de ei impreuna cu ai vostrii soti!
In al doilea rand (desi e cam tarziu) galerie pentru Bebyta, nastere usoara si refacere rapida!! Sa iti dea DD bebe sanatos si mancacios!!
Porumbita vazut poze... cat despre ochisori.. nu stiu ce sa zic ... poate doctorul e cea mai buna solutie. Oricum multa sanatate si sa ne tii la curent!
Miro -ici, stai linistita ca o sa treaca toate, important e ca bebelina e bine. Pupici multiiiiiiiii, poate reusim sa te scoatem din starea asta.
Cristina ai fost la spital azi-napte? Eu tot pe baricade!
Cat despre dormitul pe parte stanga este ceva adevar... adica cand stam pe partea stanga uterul nu apasa pe cordon si bebe este alimentat cel mai bine.
Pupici pentru acum.. mai revin!

Laura si bebe strumf 39+

Mergi la inceput

Chris, Roxanica felicitari pt rezultatel de la eco! Stiu ca spre sfarsitul sarcinii eroarea de la eco poate fi de pana la 22 de zile. Beblusii vostri sunt destul de maricei si grasunei.
Aelita ce frumoasa este rochita! Te pricepi la tricotat.
Porumbita ce frumusel este baietelul tau. Sa-ti traiasca!
Danita ai grija de tine.
Chinico, Carla...
Dianocica cata mai grasunelul ai. Tu vrei sa nasti natural mami?
Alexandra ai papat? Cred ca voi incerca si eu reteta ta de papanasi zilele urmatoare.
Asiza nici eu nu mai pot sa adorm cand ma trezesc noaptea, dar mi-e lene sa ma dau jos din patut si ma uit la tv. Sper sa te intelegi cu dr. tau si sa nu faci Craciunul in spital.

37+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ai dreptate Alexandra eram la a doua tura de somn, ca altfel nu se poate.
Chinico, eu l-am intrebat pe dr. de "limita asta inferioara" a miscarilor bebelusului si stii ce mi-a raspuns? Sa miste cel putin o data in 6 ore, ceea ce , sincer, mi se pare mai mult decat rezonabil. daca as astepta 6 ore sa miste David as innebuni. Oricum in concluzie, nu e asa grav, adica nu tre' repede, repede sa urci pe matura si la spital. Si oricum, dupa cum am mai scris, asa cu cordonul e ca drobu' de sare, nu te mai gandi!!!
Raluca, de la mi-a trecut orice urma de ingrijorare, iar referitor la sotiorul atent, cred ca fiecare avem parte de rasfat in perioada asta, asa e normal, nu? sa te ajute Doamne Doamne sa-ti tii cat mai repede printesa sanatoasa in brate!
LAURAAAAAAAA, la tine ne asteptam in fiecare dimineata sa fii ori la bal, ori la spital, adica la... maternitate. Bine ca esti tu bine si sanatoasa!

ROXANA 36+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Raluca! Pan duminica o sa-ti facem galerie continuu, sau, dupa caz, o sa te felicitam.
Laura tu tot la serviciu il astepti pe strumf? Oricum, tu tot pleci diminata de acasa: fie la serviciu, fie la maternitate. Esti noastra!

37+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ank999 eu tot speram sa mi zica dr ca inducem mai devreme sau ca se cere cezariana ca eu m am cam speriat. si ea, vezi sa nu, ca e normal, media e de 2,300la baietei dar nici 4 nu e rau. si ca sunt erori la masuratoare...s a chinuit tanti aia cu ecograful vreo 10min numai la capsor sa i gaseasca un unghi sa fie mai mic. si tot n a scos mai putin de 88mm.FOARTE MULT!!!!parerea mea. mai e o luna!!!!

porumbita am reusit sa vad pozele, sunteti 2 ingerasi.

carla2005 vad ca si al tau e maricel. tu cum vrei sa nasti?

dianocica, 35s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ank99, si eu patesc ca tine, ma trezesc intotdeauna la ora 3 pentru toaleta si nu mai pot sa adorm asa repejor, da' nici putere sa apas pe butonul de la telecomanda nu am.Apoi ma mai gandesc si la tati, ca el la 6,30 sus si la job, asa ca nu ma lasa inima sa-l deranjez, ca se tot foieste daca aude TV. Macar tu, Asiza, te trezesti la o ora rezonabila, poti sa iei si micul dejun.
Tot voiam sa va intreb ceva, fetelor: voua nu vi se pare ca proaspetele mamici care s-au intors cu ingerasii lor din maternitate parca nu ne povestesc asa clar, detaliat tot ce s-a intamplat pe acolo, ma refer la "marea incercare" , nasterea. Initial nu mi-am pus problema asta, ma gandeam ca nu au vreme dragele de ele, intre un alaptat, schimbat si spalat sa mai stea pe forum ca pe vremuri, le mai doare o taietura, o cusatura, nu mi se parea dubios. dar de cand a scris sarmana Miro ca a trait un cosmar pe care ni-l va relata dupa ce nastem toate sa nu ne sperie, parca au incoltit din nou in mintea mea intrebarile paranoice, si ce mi-am spus eu??? Ia sa strecor indoiala si in sufletul fetelor, sa nu le las eu sa stea linistite si sa gandeasca pozitiv...

ROXANA 36+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput