PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
adas spune:
alisa-raluca, eu iti ziceam de piure. nici mie nu-mi e prea clar. inca n-am ajuns la legume... am vazut ca unele mamici dau supa separat, cu lingurita sau bibe si piureul separat cu lingurita. deci doua feluri la o masa. ceea ce mi se pare cam complicat. cred ca o sa incerc sa-i dau doar piure, diluat cu putina zeama, cat sa fie mai zemos sa nu se inece bb. cu lingurita. daca nu vrea cu lingurita il mai diluez si il pun in bibe. cu tetina mare pt semilichide.
www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze
ada mamica de
stefi (08.07.2006)
Sabana spune:
quote:
Originally posted by adas
alisa-raluca, eu iti ziceam de piure. nici mie nu-mi e prea clar. inca n-am ajuns la legume... am vazut ca unele mamici dau supa separat, cu lingurita sau bibe si piureul separat cu lingurita. deci doua feluri la o masa. ceea ce mi se pare cam complicat. cred ca o sa incerc sa-i dau doar piure, diluat cu putina zeama, cat sa fie mai zemos sa nu se inece bb. cu lingurita. daca nu vrea cu lingurita il mai diluez si il pun in bibe. cu tetina mare pt semilichide.
www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze
ada mamica destefi (08.07.2006)
eu asa am facut azi. am pasat morcovul cu apa in care a fiert. mi se pare mai logic asa. deocamdata am facut mai lichid l-am pus in bibe, dar il voi ingrosa treptat pana ajungem la lingurita. M-am gandit ca bebe va accepta mai usor gustul cu biberonul. Pana acum mi-a iesit. Intentionez pana la 5 luni sa ajung la piure mai solid.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Tweety7 spune:
Mada merci pentru raspuns.
Se pare ca ai o bebelusha cu comportamet ideal. Ce n-as da sa fie si Clara asa...
Anasia multumim de intrebare.
Suntem ceva mai bine. Trebuie sa continuam tratamentul pana marti. Adica, mai avem inca pe atata chin. Lasa ca ne facem noi fetitze mari!!!
Adas eu si Costin ne-am hotarat sa nu-i mai punem tapet. Ii vom desena peretii. Uite cum vom imbraca unul dintre ei...
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si
Clara
SimonaU spune:
adas, voi ati iesit din curba, adica in sus sau in jos?
A mea dupa prima luna s-a situat pe curba de mijloc si acuma se tine cu chiu cu vai de ea, dar asa la limita..
adas spune:
tweety, ma bucur ca ati renuntat la tapet. e mult mai bine asa. iar poza e super. ati gasit pe cineva sa v-o deseneze? iar pe peretii ceilalti, varuiti intr-o singura culoare, poti sa lipesti benzi oizontale cu piticii. am vazut mai demult in brico. erau tare simpatice.
poze
ada mamica de
stefi (08.07.2006)
adas spune:
simonaU, eram pe linia de mijloc. la greutate in ultima luna am coborat o linie, iar la lungime am urcat o linie. macar daca mergeau impreuna greutatea si lungimea.
poze
ada mamica de
stefi (08.07.2006)
SimonaU spune:
adas, sa stii ca eu am luat in calcul lunile calendaristice nu luna de 4 saptamani, daca ma intelegi
Ca daca iau in saptamani atunci nu ne inscriem bine...
katm13 spune:
adas chiar ma uitam pe ofertele de metro si am vazut oala cu sita pentru fiert la abur. e no name, vreo 320000. daca ai legitimatie, poti sa te uiti pe net, e in a doua oferta.
cristina+ bb Tudor
oanaalex spune:
Buna fetelor. Am si eu o rugaminte sa-mi dati si mie parola de la emailul comun sa citesc si eu schema de diversificare. Sunt complet in ceata pt ca sunt atat de impartite parerile. O sa citesc cat pot pana cand facem 4 luni (mai am 3 sapt) si o sa vad ce o sa hotarasc. Mersi si
.
Oana si bebe Alex

Alessia Anca(14.08.2006)