PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Tot citesc ca trebuie activat PM. Cum fac asta?

Oana si bebe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Amabella, pai daca a ta e de firma sia costat si atata inseamna ca tre sa fie buna, asa ca zi-mi si mie cum este, mai tare, mai scortoasa sau subtire?
Tipa la care am gasit eu cu 500 mi-a zis ca nu sunt bune alea mai groase ca se taie usor si se strang naspl, se fac prea mari, alea ale ei cica sunt moi si se fac micute cand le strangi sa nu te cari cu ditamai pleasca dupa tine.
Adas, Iulenca, ale voastre cum sunt?
Adas merci mult, e mic carutul meu, nu pot sa ma duc sa-l masor acum ca il am pe Darius pe picioare; nu stiu la lungime, ca la latime sigur e ingust, se potriveste dar masor mai tarziu.

ce ne facem cu pampersii astia fetelor ca e de necrezut, chiar se uda intr-una si fara sa se umple pampersul; nu-l mai pun eu bine? e cazul sa-i iau un nr mai mare? nr 4 de la cate kg este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Of..am primit o veste tare proasta si nu mai am chef de nimic.
O prietena a mea care isi dorea f f mult un copil..si insarcinata in 36 sapt a pierdut pe bebe. S-a strangulat cu cordonul in burtica. Nu l-a mai simtit 2 zile si cand a mers la medic i-au zis ca bebe a murit. Of si trebuia sa nasca pe 2 decembrie. Doamne ce norocoase suntem noi ca ne tinem minunile in brate!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Tweety nu ai pt ce. Sincer nici eu nu ma asteptam sa am o fata asa cuminte (ptiu-ptiu sa nu o deochi). La noi programul functioneaza f bine pt ca l-am impus cahiar din a doua sapt a ei de viata ca eu lapte de al meu i-am dat dar tot in biberon si deci tot la ora la care trebuia sa pape ea.
Si mie imi place Alba ca Zapada cu piticii. Eu am avut un patut din metal cu alb cand eram mica si pe tablia de la picioare mama mi-a desenat dupa un poster tot asa Alba ca Zapada si toti piticii. Si nu e greu sa il faci singura. Maresti si cu hartie din aia mai transparenta faci conturul desenezi si pe fatza si pe dos si apoi il faci pe perete si dupa numai vopsesti cu ce culori vrei. Pacat ca noi nu suntem la casa noastra sa ii putem pune asa. A noastra are un poster mare cu winnie the pooh si niste stickere tot cu personajele astea.
Sabana si Amabella ms de raspunsuri. Sabana si a mea isi face o greatza si de la suzeta si de la biberon daca nu le vreau, uneori cum ai zis si tu chiar vomita.
Sabana nu iti fa pb ca si eu is ca un butoi, v-am zis 70 de kg la 1,68, mai mult decat jalnic.
Legat de graficele alea aici copii au un caiet rosu unde sunt trecute toate vaccinurile si cum evolueaza copilul si toate vizitele la medic iar la final sunt grafice exact ca ala pt greutate, inaltime si circumferintza capului si merg in fiecare luna aproape la control sa o cantareasca si sa o masoare. Si graficele alea sunt de la nastere pana la 20 de ani!!! E fain facut si are si poze cu first times ale copilului si dedesupt poti scrie la ce varsta a facut acel lucru.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

http://www.dropshots.com/Sabana

asa nu mi-a placut mie marul

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

oanaalex, mergi in stanga la mesaje private;apoi la "options" si bifezi activez mesajele sau cam asa ceva;

anasia + Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Mersi mult Anasia. Cred ca am reusit. Acum poate cineva sa-mi trimita si mie parola de la contul comun?
Sa va mai spun despre noi...suntem tare cuminti. Nu am avut colici, nici probleme cu trezitul noaptea, pot sa spun ca suntem un caz fericit. Ultima masa o are seara la 10 si liniste si pace pana dimineata la 6-7 cand papam si inapoi la somn pana la 9-10. Ziua stam treaz 2-3 ore si somnic o ora doua. Asa ne trec noua zilele si ne facem tot mai mari.

Oana si bebe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

dragele mele azi treb sa gatesc pt noi, cei mari, insa pana acum nu am reusit decat sa curat legumele pt supa ...

Legat de kg mele, eu am reusit sa ajung la 53 kg, deci mai am 2 kg de dat jos. Am 1.68 m inaltime. Insa desi incap in aproape toate hainele, chiar daca am doar 2 kg in plus sa stiti ca am totusi unii pantaloni scurti care abia ma incap, si asta din cauza ca m-am latit in solduri si talie

Crissa pareea mea e sa nu ii dai pastile, mi se pare o tampenie din partea unui doctor sa-ti spuna asa ceva la un bebe asa mic. Eu cred ca e bine sa ii muti putin mesele si o sa se regleze. Pai vreau sa-ti spun ca si alex al meu de cand se intuneca mai devreme se culca si el mai repede, pe la 7 seara, maxim 8, il scol eu la 10:30 pt baita si ultima masa...apoi se trezeste intre 3:30 si 4 noaptea sa pape si adoarme, insa la 5:30 e treaz si gata de joaca si de "vorbareala"....nu pot sub nici un chip sa-l schimb...papa pe la 7-8 si adoarme pana pe la 9:30....deci mai prind si eu inca 1 ora de somn ....

Mamanati te og nu mai fi suparata si ingrijorata ca te simte Nicole !

Adelapop eu cred ca bebele tau a luat f bine in greutate ! o sa vezi ca cu cat creste o sa ia mai putin, e normal, altfel la 1 an cate kg ai vrea sa aiba ? e f bine.

Muuh eu te-am vazut in poze si am crezut ca esti cam de 1.70 m, pe cuvant, pari f inalta in poze...probabil si pt "te mentii" cu silueta

Oncicu mor de invidie ca pleci la Rucar, Rucar-Bran e zona mea de suflet ( adica toate satele de pe acolo, Poarta, Simon, Magura, Sirnea, Pestera, Fundatica, sunt o zona de vis, noi mergem mereu pe "coclauri" cu masina )

Sabana saru'mana pt schema de diversificare !

Alisa_raluca bravo voua cu un program asa frumos de dimineata !

Larissa imi pare tare rau pt prietena ta ! daca vazusera la ultima eco ca e cordonul in jurul gatului si daca ar fi avut peste 33 sapt eu in locul ei as fi facut cezariana...

pupici piersicutzelor,

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Anasia nu am apucat sa iti spun. Ma bucur tare mult ca bebelina ta nu mai are nimic.

Miercuri m-am programat cu bebe la Euroclinic sa o mai vada un medic. V-am mai spus si alta data, in jos spre gat la cap in stanga si dreapata are 2 galme ca bobul de orez. Mi-e groaza de ce ar putea sa fie. Am citit tot felul. Asa ca sa stau linistita (sper) ma duc sa mai aud o parere. Sper sa fie de bine si nu de rau. Nu mai pot sta in stresul asta gandindu-ma la ce e mai rau. Pediatra mea mi-a zis sa stau linistita ca se retrag singure, dar ptr sufletul meu vreau sa fiu sigura ca e asa.

Mergi la inceput

Larissa imi pare tare rau de prietena ta.

Mergi la inceput