Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (150)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

La Multi Ani, Valen !!

Wauu, e prima data cand te sarbatoresti in ipostaza de 2* mamica.
Multa sanatate, si fericire alaturi de familie in noua voastra viata.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

LiaMia, azi ma simt mai bine, dar nici nu stiu ce sa mai zic, ca sunt o zi asa, una mai rau. Nu mai scap de mucii astia si de durerea de cap. In rest...plina de greturi.

Alina 6+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Buhuhuuuuuuuuuuuuuuuu! Eu sunt fantoma lui Simo74 si am venit sa va bantui

Pe Simo aia adevarata au omorat-o aia la servici dar ea spera intr-o reinviere

Am venit! Mifloricico mama, cum s-ar spune "you made my day" ...in viata mea n-am fost asa chemata la rampa...dar sa stii ca am vesti proaste ptr tine...cu ocazia mutarii in alta casa...scumpul meu sotior a ratacit dvd-urile cu BE (mai aveam putin si bagam divort pe motivul asta )si am ramas cu doua amarate de Baby Bethoveen si Baby Van Gogh pe care bineinteles ca le pun la bataie...asa ca si eu sunt in cautari intensive de refacere a colectiei...ptr ca Luca este BE addicted

In rest ce sa va spun, la servici am avut un proiect super greu si challenging, dar i-am dovedit (1-0 ptr mine)

Problema mea cea mai mare este ca Luca creste fara mine ...am fost 4 zile plecata la Constanta si cand am ajuns acasa am gasit alt copil...si eu nu sunt acolo sa-i vad fiecare mutrita si sa-i aud fiecare cuvintel nou, mama ei de viata ...sunt foarte suparata pe tema asta

Am apucat sa recuperez ce ati scris pana acum, dar bineinteles ca volumul de informatie a fost mult prea mare pentru mine ...urez sanatate tuturor puiutilor bolnaviori si pup toate mamicile "burticoase reloaded" - Sunt foarte mandra de voi!

Si nu in ultimul rand La multi ani, CUSCRA! Sa-mi traiesti si sa fii fericita alaturi de familia ta in crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

gata, pauza . florin si-a facut beauty-sleep-ul si incepem programul de dupa-amiaza

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Simooo, bine ai revenit printre cei vii!
Stiu ca suferi ca nu esti alaturi de puiut, dar vor veni si vremuri mai bune. Abia i se face dor de tine (zic si eu sa te incurajez). O solutie ar fi sa te embarasezi din nou si sa mai stai vreun an pe-acasa

Alina 6+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

ma bucur de vesti bune, dr.alina! greturile bata-le vina, vor trece

simo, mifloricica, dc puneti mana pe dvd-urile celea, poate va ma treceti si pe mine pe listuta, ca tare le laudati .

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

mary,
casiana,la multi ani chiar daca e cu intarziere sper sa ne
la multi ani ,valen!
jadi,insanatosire grabnica lui vladut!nu stiu cum va descurcati voi si cu sevici si cu copii.VA ADMIR!!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La multi ani Gabriela si sa nu ne spui cati ani faci ca sa nu mor de ciuda ca sunt baba!

Bine ai revenit Simo!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Valen la multi ani si numai bine....

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Neata fetelor,

LA MULTI MULTI ANI tuturor bebeilor si mamicilor pe care nu i-am/le-am urat in ultimele zile!! Sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti si sa va bucurati de tot ce e mai bun pe lume!!!

Noi suntem bine, de vreo doua nopti insa pitica mea are program nocturn, sta treaza pana pe la 12 - 1 noaptea sau chiar mai tarziu si urla...nu-i trebuie nici tzitzi, nici leganat, ea vrea sa urle...Sper sa ii treaca desi ma cam indoiesc, ceva imi spune ca a inceput sezonul de colici desi sincera sa fiu nu stiu de unde, ca eu saraca de mine n-am mai pus gura pe fructe si legume proaspete de cand am nascut..asa ca nu stiu de unde colici...Aseara a urlat asa de tare ca a reusit (pt prima data in aproape 4 saptamani) sa-l trezeasca pe Andrei...care s-a potolit si a adormit la loc doar dupa un biberon cu laptic..

Hai va pupic pe toate,

Meme

Mergi la inceput