Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (150)
Raspunsuri - Pagina 5
mary ilie spune:
buna dimineata!
am reusit sa-mi fac cafeaua, ca inca doarme voinicul meu, si e ora 9!!!
sanatate tuturor copilasilor bolnaviori si muciosi, sa se faca bine repede!
Diana, ce face Mihnea?
EGE succes cu noul laptic si cu intarcatul
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
cge spune:
'neata.
Casiana, "La Multi Ani" si multe bucurii alaturi de familia ta.
"La Multi Ani" si sotului, cu intarziere de o zi.
Ina, mi-a placut cum ai pledat ptr cresa.
Ilincai cea care alearga.
Sanatate bebeilor bolnaviori.
Anca a fost tare maraita azi-noapte, cred ca din cauza de dinti.
La un moment dat am cedat si am predat-o sotului.
Eu am fost la dentist de dimineata si am un cap super-greu.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
mary ilie spune:
e 9 si 2 minute........s-a trezit voinicul
gata pauzaaaaa
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
Antoanela23 spune:
Neata frumoaselor,
Ioana si Miflore,, stiti voi de ce.
Valen, sunt sigura ca va fi totul foarte bine cu sarcina ta. Oricum e bine ca te vor tine sub supraveghere.
Eu am avut o noapte scurta si agitata, cu doua pauze de biberon in 6 ore.
Acus am livrat piticul la cresa si sotul la serviciu si-s asa de chiauna ca nu stiu daca sa-mi termin de baut cafeaua sau sa ma duc sa ma bag in pat. Lucrez de la 1pm-10pm, asa ca as mai avea un pic de timp de lene.
Piticii vostri mai mananca noaptea?
Pediatra lui Victor ne-a zis sa nu-i mai dam lapte noaptea si sa nu depasim 500 ml de lapte in total pe zi, ca altfel sunt prea multe proteine pt corpul lui.
Asa o fi in teorie, dar nu e chip sa nu-i dai, plange din ce in ce mai tare, de ti se rupe sufletul si scoala tot cartierul. Dupa ce bea cat are el chef, adoarme instant, asa ca de ce sa chinui copilul?
Am plans mult aseara, am citit povesti foarte triste la fetele care au pierdut sarcini, e cumplit.
Imi dau seama cat suntem de norocoase ca avem bebici sanatosi.
Hai ca va pupacesc, o zi buna,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
jadi spune:
Buna fetelor!
Am ajuns si eu intr-un sfarsit la servici dupa o noapte de vis in care am dormit 3 pe o craca, de fapt fimiu a mai dormit si noi ne-am chinuit pe langa el. I-a crescut temperatura si spre miezul noptii chiar delira adica vorbea tare in somn... am fost cu el la doctor si e viroza, asteptam sa vedem daca ii trece cu antitermice si reluam regimul de diaree. Are un pic de rosu in gat si gingiile inflamate. Bine ca intram in weekend si nu trebuie sa mai merg la servici. O sa trecem si peste asta.
Incerc sa ma apuc de treaba dar asa imi este de somn...
Deni & Vlad 28 sept 2005
LiaMia spune:
buna, fetelor!
imi pare rau ca sunt multi bebici bolnaviori, dar si parinti... sper si doresc la toata lumea sa se faca bine repede.
ma apuca groaza cand citesc de atatea medicamente si de febra... din fericire nu am avut experiente urate cu febra la copil si sper sa nici nu am, dar acum si eu sunt racita si n-as vrea sa ia copchilul de la mine .
de la augmentin, luat pt o bronsiolita facuta in iul, a avut si florin niste scaune mai proaste si a trebuit sa-l trec pe regim . nu mai vreau sa aud de antibiotic... face bine intr-o parte si strica in alta
jadi, pup pt vladut si sa se faca bine repede! cred ca ti-e tare greu...
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
LiaMia spune:
antoanela, al meu a mancat noaptea pana la un an si doua sapt. dupa aceea s-a obisnuit singur cu un bibe inainte de culcare si unul dimineata la 6:30-7:00, dupa care mai doarme pana la ~ 8:30. l-am lasat singur in camera ca altfel se trezea mai devreme dc vedea pe cineva dormind in camera cu el: asa ca fiecare cu camera lui... e mai bine
LiaMia spune:
valen, LA MULTI ANI!, sa fii fericita si sa-ti aduca fiecare zi numai bucurii alaturi de cei dragi tie! pup de la mine si florinel pentru tine si pentru sarah si salutari lui ovidiu!
Anya20 spune:
LA MULTI ANI VALEN!!! Sa te bucuri de tot ce-i mai frumos si mai bun si nu uita ca ne ganmdim mereu la voi.
Alina 6+, mamica d-rei Anya (1 an)
LiaMia spune:
neata pe la pranz, dr.alina! ce mai faceti voi? ce mai face anya? florin se juca dimineata cu pozicile facute in parc cu anya ultima oara: dada, dada! (adica bebe, bebe ) ai scapat de viroza?